|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   čudno
2.11.2009 14:52:33   
buduća mamica
Moram vam ispričati što mi se danas dogodilo. Baš me se dojmilo. Bila sam u gradu kupiti karniše za sobu i sad čekam ja u trgovini da mi gospođa naplati karnišu, a njena kolegica primjetila da sam trudna i nudi mi bodije za bebu i pazite sad ovo iz hrpe odjećice na pultu vadi ona crveni, rozi, ljubičasti, uglavno bodiji za djevojčicu, nikada me prije nije vidjela, ne pozna me, ne zna ništa o meni, pitam ja nju odakle joj ideja da nosim curicu, žena se zacrvenila, bilo joj neugodno a onda sam joj priznala da doista nosim curicu, neobično, valjda je osjetila ili ne znam kako to drukčije opisati...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: čudno
2.11.2009 14:53:42   
Zvonki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ima, ima dobrih ljudi

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 2
2.11.2009 14:56:23   
buduća mamica
ne znam Zvonki što je tu dobro ali je neobično, bodi nisam kupila jer su skupi a i ne treba mi, ali kako je odmah ponudila sve za curku to mi nije jasno user posted image  

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 3
2.11.2009 14:58:50   
Zvonki
Ahaaaa, ja am skužila da ona tebi poklanja svoje bodije user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Neposredna veza do poruke: 4
2.11.2009 15:01:37   
buduća mamica
ma jok, ona ih prodajeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 5
2.11.2009 15:11:50   
lueman
pa draga imala je 50% šansi da pogodiuser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 6
2.11.2009 15:20:11   
curice
IZVORNA PORUKA: lueman

pa draga imala je 50% šansi da pogodiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 7
2.11.2009 15:20:53   
Dajana
ha, ha, možda joj se ti više sviđaju.
U svakom slučaju da sam ja na tvom mjestu, inzistirala bi da mi odgovori kako to da je pomislila da nosiš curicu.

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 8
2.11.2009 19:51:10   
natalijax
ili se koristi onim trikovima po stomaku,neznam nemam pojma možda se zbilja zeni više sviđa za curicuuser posted image

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 9
2.11.2009 20:11:38   
uspavana
slažem se s lueman...šanse su joj bile 50 - 50 user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 10
2.11.2009 20:30:50   
tikica_69
Meni je smrdljivi i ofucani prosjak prisao na cesti, kod Zdenca zivota gdje sam bila naslonjena s frendicom i cavrljala. Mislila sam da ce zicati pare, no prislonio mi je svoju bljaki ruku na celo i rekao - vani je kad Leo bude vladao! Naravno da sam to pripisala poremecenom mozgu...kasnije sam povezala sto je htio reci.Bila sam trudna 3 mjeseca i rodila sam dijete u znaku lava...

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 11
2.11.2009 21:28:54   
Nika 24052006
Čuj,ima nešto u tome svemu...Valjda je žena imala takav feeling..

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 12
2.11.2009 22:38:51   
mala pcelica
meni je jednom vozač gradskog busa sve rekao u momentu zasto idem u grad,skim cu se naći,šta ću raditi to veče .....(sjela sam na okretištu busa i bili smo sami u busu i tak bezveze pricali kad mi je to počeo govoriti)...a išla sam se naći sa frendom da idemo u kino...ja zanijemila i gledam u čovjeka ne znam šta da mu odgovorim....baš jezivo...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 13
3.11.2009 9:42:29   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: uspavana

Da

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 14
3.11.2009 11:11:19   
lueman
ili je imala više ženskih bodića u ponudiuser posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 15
3.11.2009 13:04:32   
osobno
kako živimo u malom mistu, svi se znaju, dok sam bila trudna s Lukom, svako malo su me zaustavljali i pitali je li nosim dečka...jednu sam šjoru bila pitala zašto je to pomislila, a ona će meni ko iz topa:"pa lipo, drob ti je tako sprida da more bit samo muško!"i još me pogledala ka da sam munjena...user posted image user posted image user posted image a ja sam se namsijala i rekla da je drob, koliko ja znam svima sprida, još nisam srela nijednu s drobom otraga.....user posted image user posted image user posted image  

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

Neposredna veza do poruke: 16
3.11.2009 13:09:17   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: osobno

kako živimo u malom mistu, svi se znaju, dok sam bila trudna s Lukom, svako malo su me zaustavljali i pitali je li nosim dečka...jednu sam šjoru bila pitala zašto je to pomislila, a ona će meni ko iz topa:"pa lipo, drob ti je tako sprida da more bit samo muško!"i još me pogledala ka da sam munjena...user posted image user posted image user posted image a ja sam se namsijala i rekla da je drob, koliko ja znam svima sprida, još nisam srela nijednu s drobom otraga.....user posted image user posted image user posted image  

Ajme, dobra si user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 17
3.11.2009 13:09:41   
Bebys
ma mislimd je slucajno mislila tako. a ima svakakvih ljudi koji se sa svacime bave...uf.....

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 18
3.11.2009 16:18:30   
lavica81
user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Zvonki

IZVORNA PORUKA: uspavana

Da

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 19
3.11.2009 16:27:27   
zaba
zaključila žena po trbuhu

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 20
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!