|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ŠTO KAD DIJETE NAVRŠI 6. MJESEC
17.5.2011 15:57:03   
MALI MEDO SPAVA
MOLIM VAS TREBAM POMOĆ!ŠTO KAD DIJETE NAVRŠI 6 MJESECI?ŠTO TREBAM PREDATI U SOCIJALNO OD PAPIRA DA MI PRODUŽE PORODILJNI NA JOŠ 6 MJESECI DOK MI BEBA NAVRŠI 1 GOD?. U MEĐU VREMENU MI JE ISTEKAO UGOVOR O RADU I POSLODAVAC GA NE ZELI PRODUŽITI!ETO...AKO NETKO ZNA NEKA POMOGNE SAVJETIMA!!!user posted image user posted image user posted image !
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ŠTO KAD DIJETE NAVRŠI 6. MJESEC
17.5.2011 18:43:13   
jelenna
upravo taj ugovor o radu treba koji vas poslodavac ne zeli produziti,kopija rodnog lista i izjava supruga da ostatak porodiljnog ide u vasu korist tj da ga on nece koristit

(Odgovor članu MALI MEDO SPAVA)
Neposredna veza do poruke: 2
17.5.2011 19:08:56   
S84
Inace se to predaje s 5 mj... Ako zelis kontinuirane uplate

(Odgovor članu jelenna)
Neposredna veza do poruke: 3
17.5.2011 23:35:57   
modesty blaise
ma možeš predat i s malo zakašnjenja...ja skroz zaboravila i kad mi je mali imao 6,5 mjeseci ja se sjetila na to...nazvala HZZO i pitala kaj da sad radim da ne zgubim naknadu..rekli mi da donesem potvrdu od poslodavca da se nisam vratila na posao niti koristila godišnji odmor,kopiju rodnog lista od maloga i nek to sve donese mm tak da odma tam potpiše da se odriče prava na porodiljni...i sve nastvila normalno primat
odi sutra tam ili nazovi i iznesi problem pa bu ti rekli kaj da delašuser posted image
držim fige da prođe ko meni

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu S84)
Neposredna veza do poruke: 4
17.5.2011 23:45:34   
S84
Pa naravno da se moze zakasnit, nece se naknada izgibit. No ako je to kasnjenje iza obracuna hzzoa onda uplata kasni jedan mjesec pa dobijes dvije u sljedecem. Mozda to nekom znaci!

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 5
19.5.2011 10:28:16   
maja
A ja došla tamo sa 6 mjeseci i rekli mi da mi se automatski produžilo user posted image A nisam bila u radnom odnosu pa vjerovatno zbog toga!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu S84)
Neposredna veza do poruke: 6
19.5.2011 10:33:34   
mariola
Ako ti poslodavac ne želi produžiti ugovor, ako imaš uvjete za novčanu naknadu od biroa, odi prvo k njima pa onda na produljenje porodiljnog.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 7
19.5.2011 13:02:03   
MALI MEDO SPAVA
IMAM 1 GOD RADA BEZ PRESTANKA.NIKAD NISAM KORISTILA NAKNADU S BIROA!user posted image PUNO HVALA NA POMOĆI!SVIMA!user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 8
19.5.2011 13:03:47   
MALI MEDO SPAVA
MARIOLA, ŠTA SE MOGU UBRAT PARE I OD BIROA I OD SOCIJALNOG?ILI?

Neposredna veza do poruke: 9
19.5.2011 13:28:59   
mariola
Imat ćeš pravo kad ti djete napuni godinu dana. Sad se moraš na jedan dan prijaviti na hzz, podnjet zahtjev za novčanu naknadu, uzet od zavoda potvrdu da si nezaposlena i s tom potvrdom otić u HZZO. HZZ će te odjavit i prekinut novčanu nakon par dana kad dobije rješenje da si produžila porodiljni. I onda kad ti dijete napuni godinu, u roku od mjesec dana se ponovo javi na HZZ i oni će ti napravit ponovo zahtjev za novčanu pa ćeš je tek tad dobiti.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 10
19.5.2011 13:31:53   
MALI MEDO SPAVA
OK!HVALA!user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!