Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 20:43:04
|
|
|
|
MaTana
|
i ja šetam, pijem puuuno kave, jake i slatke, i volim hladnu, ujutro skuham veliku šolju i do podne je vućem sa sobom
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 20:46:08
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: MaTana i ja šetam, pijem puuuno kave, jake i slatke, i volim hladnu, ujutro skuham veliku šolju i do podne je vućem sa sobom de nemoj zezat,ja nikad nisam probala,kak ti se da i kak ti se neprosipa od geganja
|
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 20:46:17
|
|
|
|
tikica_69
|
i ja nekad setam sa salicom, pogotovo ako je lijepo vrijeme pa cesto setam na relaciji kuhinja - balkon jer mi je to gust
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 20:51:27
|
|
|
|
malica
|
po kući šalica svugdje za mnom, a za auto termosica iz Starbucks-a
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 21:02:29
|
|
|
|
mali_macic
|
oooo i ja znam setat s kavom po kuci a i vani, isto imam termos salice i ponekad mi bas dobro dođu. ja stvarno jaaaaako volim kavu i od kad sam ostala trudna pa do danas dok jos dojim sam smanila kolicinu ali prije je bila salica kava sastavni dio mene i obavezno bi narucla kavu ako bi se s nekim nasla u kaficu. meni je uvijek bila zelja probat Starbucksovu kavu i kad sam na apt u Frankfurtu imala priliku za to sam bila preeeeesrtena kao malo dijete na Bozicu i onda sam se vise puta u raznim pozama slikala sa tom Starbucks salicom kave
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 21:08:44
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: mali_macic oooo i ja znam setat s kavom po kuci a i vani, isto imam termos salice i ponekad mi bas dobro dođu. ja stvarno jaaaaako volim kavu i od kad sam ostala trudna pa do danas dok jos dojim sam smanila kolicinu ali prije je bila salica kava sastavni dio mene i obavezno bi narucla kavu ako bi se s nekim nasla u kaficu. potpisujem
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 21:18:57
|
|
|
|
Marta j
|
I ja vucem cijeli dan kavu za sobom rekao je mm kuda ti tu mate i kava
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 21:31:48
|
|
|
|
Anoniman
|
prije jesam, više ne - odvikla se...
|
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 21:46:06
|
|
|
|
cuba
|
nisan nikad, rijetko je kući i pijem al onda brate zasidnem
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 22:30:09
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi prije jesam, više ne - odvikla se... prepisujem
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 22:43:05
|
|
|
|
božica
|
I ja..mmmmmmmm navikla se na poslu cijeli dan pijuckati pa tako i doma mmmmm
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 23:09:55
|
|
|
|
girlpower
|
ja bih trebala svoju vuci sa sobom jer dok dodjem do nje klinci je ili popiju ili proliju pa tako kuham par puta kavu a popijem samo jednom
|
|
|
|
RE: Šetnja po kući sa šalicom kave 27.6.2010 23:36:43
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: natalijax Gledamo to po svim američkim serijama i filmovima,one kućanice čak i po ulici šeću.Baš si mislim jel to zbilja tak hit kod njih,al me interesira koji je to gušt ipak su to americki filmovi kod njih je sve moguće
|
|
RE: Šetnja po kući sa šalicom kave 28.6.2010 2:31:28
|
|
|
|
Krky
|
Ne mogu baš zamislit da u ruci vučem šalicu kave za sobom i da mi se trojica motaju oko nogu i da preskačem hrpetine igračaka....a ne, ne....nisam ja sportski tip
|
|
RE: šetnja po kući sa... 28.6.2010 6:36:03
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi prije jesam, više ne - odvikla se... Takoder! Otkad sam prestala pušiti nije mi baš gušt piti ju,inače bi vjerojatno i dalje vukla za sobom
|
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 28.6.2010 8:35:54
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: natalijax IZVORNA PORUKA: MaTana i ja šetam, pijem puuuno kave, jake i slatke, i volim hladnu, ujutro skuham veliku šolju i do podne je vućem sa sobom de nemoj zezat,ja nikad nisam probala,kak ti se da i kak ti se neprosipa od geganja Nato u tome je tajna - ne gegam se Fino mirno hodam, od točke A do točke B, pa stanem otpijem gutljaj, naslonim je na stol, ormarić, stolić, ili već slično.... Vani je nosim da zapalim, u sobu dok sam na raji, u dnevnom dok gledam tv, jedino je ne nosim u wc, jer inače hranu i piće ne nosim tamo
|
|
RE: šetnja po kući sa... 28.6.2010 8:48:03
|
|
|
|
FIONA
|
...kud idem ja tu nosim svoju kavicu...ak idem van nosim van u dvorište..ak idem dole k svojima ide samnom jel si ja kuham najbolje...isto velka šalica od skoro pola litre i vruća hladna nije bitno..bitno da imma kaj za srkat cijeli dan....
|
|
RE: šetnja po kući sa... 28.6.2010 8:49:36
|
|
|
|
danery
|
eto ja sad odoh skuhat jednu pa ću si ju došlepat do lapa i onda dalje...kud ja,tu i ona
|
|
RE: šetnja po kući sa... 28.6.2010 10:30:58
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: MaTana i ja šetam, pijem puuuno kave, jake i slatke, i volim hladnu, ujutro skuham veliku šolju i do podne je vućem sa sobom I jaaa
|
|
RE: šetnja po kući sa... 28.6.2010 10:32:36
|
|
|
|
njanja
|
kada imam to zadovoljstvo da popijem kavu u miru: onda to mora biti sjedeći za kuhinjskim stolom i čitajući neku knjigu....koja šetnja???
|
|
RE: šetnja po kući sa... 28.6.2010 10:33:11
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: MaTana IZVORNA PORUKA: natalijax IZVORNA PORUKA: MaTana i ja šetam, pijem puuuno kave, jake i slatke, i volim hladnu, ujutro skuham veliku šolju i do podne je vućem sa sobom de nemoj zezat,ja nikad nisam probala,kak ti se da i kak ti se neprosipa od geganja Nato u tome je tajna - ne gegam se Fino mirno hodam, od točke A do točke B, pa stanem otpijem gutljaj, naslonim je na stol, ormarić, stolić, ili već slično.... Vani je nosim da zapalim, u sobu dok sam na raji, u dnevnom dok gledam tv, jedino je ne nosim u wc, jer inače hranu i piće ne nosim tamo I OVO POTPISUJEM
|
|
RE: šetnja po kući sa... 28.6.2010 10:37:14
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: MaTana IZVORNA PORUKA: natalijax IZVORNA PORUKA: MaTana i ja šetam, pijem puuuno kave, jake i slatke, i volim hladnu, ujutro skuham veliku šolju i do podne je vućem sa sobom de nemoj zezat,ja nikad nisam probala,kak ti se da i kak ti se neprosipa od geganja Nato u tome je tajna - ne gegam se Fino mirno hodam, od točke A do točke B, pa stanem otpijem gutljaj, naslonim je na stol, ormarić, stolić, ili već slično.... Vani je nosim da zapalim, u sobu dok sam na raji, u dnevnom dok gledam tv, jedino je ne nosim u wc, jer inače hranu i piće ne nosim tamo matana ovako i ja jedino u wc nejde sa mnom
|
|
RE: šetnja po kući sa... 28.6.2010 11:07:17
|
|
|
|
pako
|
Šalica kave mi je ko vjerni kućni ljubimac , kud ja tud i ona samnom, pa nekad čak i u kupaonu dok se šminkam za poludit...
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Šetnja po kući sa šalicom kave 28.6.2010 14:53:43
|
|
|
|
Zvonki
|
E Nato, to je manir nas kavopija Ujutro si skuham litru - dve i cijeli dan ide za mnom
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!