Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 15:21:22
|
|
|
|
Dajana
|
Ja bih na tvom mjestu obukla neku zgodnu svečanu trudničku haljinu, po mogućnosti nježne boje npr. bež, kad bi imala još i malo čipke bilo bi super. Staviš neku zgodnu pripadajuću špangu u kosu i bit ćeš predivna. sretno.
|
|
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 15:21:49
|
|
|
|
ivanaa
|
HI HI I JA SAM SE DRUGI PUTA UDAVALA TRUDNA.OBUKLA SAM SLJOKASTU SREBRNASTU HALJINICU S POJASOM ISPOD PRSA DO KOLJENA PA SE TRBUSCIC N9IJE VIDIO A HAKJINA JE BILA DOVOLJNO SVECANA A NE VJENCAICA
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 15:22:27
|
|
|
|
ejmama
|
Obuci ono u čem ti misliš da ćeš dobro osijećati! Važno je kako će te se vi zabaviti! Ne brini!
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 15:26:39
|
|
|
|
Marta j
|
Meni se rodica udavala drugi put i bila je trudna 6mj obukla je prljavo bijelu haljinicu do koljena a gornji dio je bio ukrasen cipkom i takve nijanse cipelice i nesto u kosi. Tako mozes i ti nades neku lijepu haljinicu njezne boje i detaljima je upotpunis i biti ces super.
|
|
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 15:28:55
|
|
|
|
Wukovarka
|
Obuci ono u cemu ces se dobro osjecati... Ja sam se prije 3 mjeseca vjencala kod maticara, imala crnu tuniku, tajce, i preko bijelu vesticu i bijelu torbicu...
|
|
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 15:38:13
|
|
|
|
skoma
|
MISLITE NA JE OK BIJELA TUNIKA I BIJELE TAJICE I BIJELE ČIZME???
|
|
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 15:40:33
|
|
|
|
Marta j
|
Mislim da ces tada moci i neke balerinke jer je to kraj treceg mjeseca al sve ovisi kako ce kod vas vrijeme,mi ode mozemo balerinke pocet dosta rano nositi.
|
|
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 15:42:09
|
|
|
|
skoma
|
IMAŠ PRAVO... MA IMAM JA I BIJELE CIPELICE JOŠ OD PRVOG VJENČANJA... hvala curke...
|
|
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 16:35:39
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Dajana Ja bih na tvom mjestu obukla neku zgodnu svečanu trudničku haljinu, po mogućnosti nježne boje npr. bež, kad bi imala još i malo čipke bilo bi super. Staviš neku zgodnu pripadajuću špangu u kosu i bit ćeš predivna. sretno. Potpisujem!
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 19:32:56
|
|
|
|
dami
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Obuci ono u čem ti misliš da ćeš dobro osijećati! Važno je kako će te se vi zabaviti! Ne brini! Upravo tako, ja sam se udavala drugi put isto trudna i nisam se bacala u troškove. Nas je bilo 7 na svadbi(samo večera) i svi smo bili ležerno obučeni, nikakve ceremonije.
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 23:25:17
|
|
|
|
njanja
|
pa baš je u zadnje vrijeme u modi neka "trudnička" roba...tipo širokih haljinica gore rezanih ispod prsiju....pogledaj malo u naf naf-ja sam tamo probavala haljinice dok nisam bila trudna i rekla sestri kad sam se vidjela: kada budem truna i htjla izgledati trudno, doći ću u naf naf ali takvih haljinica ima svugdje.... važno da si ti i tvoja bebolina u trbuhu dobro osijećate u čemu god bila..... sretno i čestitke!!!
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!