Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 12.11.2009 15:24:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: životinja je pravi prijatelj 12.11.2009 15:24:55
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ja još cmizdrim
|
|
RE: životinja je pravi prijatelj 12.11.2009 15:25:17
|
|
|
|
natalijax
|
i ja bi jednog takvog
|
|
|
|
RE: životinja je pravi prijatelj 12.11.2009 15:28:29
|
|
|
|
ninolina
|
joj ko moj Deni hehe
|
|
RE: životinja je pravi prijatelj 12.11.2009 16:18:15
|
|
|
|
uciteljica
|
.
|
|
RE: životinja je pravi prijatelj 12.11.2009 16:29:52
|
|
|
|
Viky
|
Prekrasno...veliki sam obožavatelj životinja... Tulim ko kišna godina,,,
|
|
RE: životinja je pravi prijatelj 12.11.2009 17:00:44
|
|
|
|
FIONA
|
ma ja sa na ovo tulila i rekla nismo im do koljena...životinjama mislim... http://www.youtube.com/watch?v=Xr1pWzoLvT8&feature=related mrak kaj ne!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: životinja je pravi prijatelj 12.11.2009 17:04:14
|
|
|
|
tikica_69
|
Termin "zivotinja" je izmislio covjek....mislim da to dovoljno govori o samom covjeku ako pogledate koji je prijevod u npr. Anicu. Video je zaista pun osjecaja i za zamisliti se samima nad sobom...
|
|
RE: životinja je pravi prijatelj 12.11.2009 22:37:34
|
|
|
|
Ninaa
|
Prekrasno i svjedok sam takve ljubavi s našim fredom. netko ga je imao srca ostaviti na cesti onak malog i slatkog i mi ga uzeli. Tu ljubav se jednostavno ne može opisati on mog mm obožava. Ak i ode nekud, par min prije neg on dođe s autom on dotrči doma i dočeka ga. Još nijednom nismo došli doma da nije bio na dvorištu i čekao nas i veselo mahao repom. Jednostavno mu se u očima vidi ljubav. A tek ponos kad šeće sa mnom uz kolica onda mu nitko nije ravan! Volim ga neopisivo i da mu se nekaj dogodi neznam kak bi to podnijela, i makar mi prekopa cvijetnjak i raznosi cipele i pokupi od susjeda pa bi ga najrađe zadavila uvuče ti se pod kožu.
|
|
RE: životinja je pravi prijatelj 12.11.2009 22:49:31
|
|
|
|
zaba
|
u svakom pogledu bolji su od nas .Imala sam kao mala dalmatinericu Misili,nakon dugo godina cockera koji je doveden da moju mamu nakon saobraćajke i paralize digne na noge i pravi joj društvo.Doživio je 16 god i mama još sad plače za njim,žena se razbolila od tuge.Dok sam bila trudna imala sam toy pudlu Rubin Roses,najveću mazu koja je na trbuhu držala glavu i bila mi kao beba.Kad je stradala na moru,dobila sam temp i stalo mi mlijeko.Sad imamo nimfu i mačku.Toliko sam se isplakala zbog tih životinja,da sam rekla ni muhu više u kuću.Divne su životinje,svaka na svoj način i zaista bolje od nas,u svakom pogledu.
|
|
RE: životinja je pravi prijatelj 12.11.2009 22:51:10
|
|
|
|
twitty
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ja sam se naravno rascmizdrila kad sam gledala I ja
|
|
RE: životinja je pravi prijatelj 12.11.2009 23:47:53
|
|
|
|
nancy
|
IZVORNA PORUKA: twitty IZVORNA PORUKA: cvrčak Ja sam se naravno rascmizdrila kad sam gledala I ja eh i ja
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!