Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: ''novi''znak zabrane ulaska 3.10.2011 19:46:30
|
|
|
|
modesty blaise
|
haha...mene ovo nasmijalo...bome bi mu se ja sparkirala na terasu....
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: ''novi''znak zabrane ulaska 3.10.2011 20:02:19
|
|
|
|
seraphyme
|
djeci nije mjesto u birtijama
|
|
RE: ''novi''znak zabrane ulaska 3.10.2011 20:06:13
|
|
|
|
ZVRK
|
ma baš znak stavitiiiiiiiiiiiiiiiii sve-tj.puno toga se lijepom riječi može riješiti ako nekome nešto smeta...
|
|
RE: ''novi''znak zabrane ulaska 3.10.2011 21:38:31
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Baš bezveze...Ok,djeci nije mjesto u birtiji,ali možda ima majki koje nemaju kome ostaviti djecu na čuvanju,a ponekad bi popile vani kavu sa kolegicom...Pa šta će one onda? Ne popiti kavu vani dokle god se ne riješe kolica ...Ne znam,meni je glupost taj znak.
|
|
RE: ''novi''znak zabrane ulaska 3.10.2011 21:47:16
|
|
|
|
adryosijek
|
ovo je pravi idiotizam!
|
|
RE: ''novi''znak zabrane ulaska 3.10.2011 21:49:24
|
|
|
|
ELENA35
|
kako bi jedna moja draga prijateljica rekla-NABIJEM GA sa njegovom zabranom ....eh,baš bi mi rado sjelo da mi takav tip prigovori da mu dođem sa duplim kolicima,pa me ne pusti na terasu ,sa guštom bi ga ....ima on sreće da sam ja u Zagrebu ........
|
|
RE: ''novi''znak zabrane ulaska 3.10.2011 22:23:45
|
|
|
|
mamacita
|
To je njegova tersasa i njegov kafic. Ako njemu ne nedostaju novci od silnih kavica, onda dobro. Postoje i drugi kafici na kojima nisu slicne zabrane. Postoje zabrane svugdje. U ducanu recimo, nema djece na rolama, nema foto aparata, nema kucnih ljubimaca; ispred skole na dvoristu nema trcanja, nema djece sa biciklima, nema rolanja, nema deranja; tako da ne vidim u cemu je ovdje problem. Covjek ne moze imati musterije koje narucuju malo skuplja pica od kave, i posebno ako nema prostor, onda je to ok. Upravo danas sam vidjela jednu mamu kako gura dupla kolica sa djecom unutra. Eto, ona bi zauzela jedno cijelo parkirno mjesto da takva kolica sparkira negdje na redovitom parkiralistu. Stoga, mame, ne grizite... nego odite tamo gdje su bircevi kolica-friendly.
|
|
|
|
RE: ''''novi''''znak zabrane ulaska 4.10.2011 13:50:15
|
|
|
|
natalijax
|
bedak,ja sam radila u kafiću skoro deset_ godina,uvjek mi je bilo draže vidjet djete u kafiću sa mamom ili tatom nego nekog smrdljivog pijanca,može on sebi to objsit mačku o rep
|
|
|
|
RE: ''''Novi''''znak zabrane ulaska 4.10.2011 15:01:31
|
|
|
|
Bebys
|
nista posebno...terasa mala a i meni je odvratno vidjeti zene gdje objese blende...blago receno..sa malom djecom na kavama..i takve stvari...uzasno mi je to i za vijedjeti pa mi je ovo i nista neobicno... kolica stvarno trebaju puno mjesta...to je istina.. ima slasticarna to je puno ljepse mijesto za majke i djecu...i prilagodnije...
|
|
|
|
RE: ''''Novi''''znak zabrane ulaska 4.10.2011 15:39:27
|
|
|
|
kupa
|
Naravno da neću s djetetom ulaziti u zadimljeni kafić , ali zašto ne bih smjela guštati na suncu na terasi, pogotovo ako je kakvo igralište u blizini . Zato što smo mame ne trebamo se zatvorit u kuću i sjedit po parkovima ko bakice barem ja tako mislim .Ja sa svojom I to nisam mogla jer je bila mirna samo kad se vozila ali tko može super. Ne obazirem se na njegov znak ima i drugih terasa na kojima se može popit kava.Ne pada mi na pamet da bi se s njim pregovarala.
|
|
RE: ''''Novi''''znak zabrane ulaska 5.10.2011 10:27:02
|
|
|
|
Krky
|
Koliko vidim na slikama, mjesta zaista nema. I ne znam što su se svi "digli" na vlasnika. Pa, istina, nije to jedini kafić (a iskreno, nije ni najljepši, niti baš nešto udoban i prilagođen klincima ili koji je?). I ja volim popit kavu, ali i ne mogu nikud bez djece, pa i gledam kud ću - ako ću. Uostalom, mogu se zamislit kako je konobarima, jer se sjećam kako sam znala pretrnut kad bi mi, u grupi sa 16 puzavaca, dok nosim jedno, drugo našlo pod nogama. Pa i ako bi išla negdje na kavu, gledala bih gdje mi ima mjesta i gdje je meni ugodno. Uostalom, čovjek nije ništa rekao protiv djece. Pročitala sam i komentare na 24 sata i najbolji mi je onaj gdje se poziva tate na čuvanje kako bi mama mogla u miru i bez "prikolica" popit kavu. Samo što ja ne bih ni kućnim ljubimcima dozvolila isto, al to je moje mišljenje.
|
|
RE: ''''Novi''''znak zabrane ulaska 5.10.2011 10:42:18
|
|
|
|
elven
|
"Koliko vidim na slikama, mjesta zaista nema. I ne znam što su se svi "digli" na vlasnika. Pa, istina, nije to jedini kafić (a iskreno, nije ni najljepši, niti baš nešto udoban i prilagođen klincima ili koji je?). I ja volim popit kavu, ali i ne mogu nikud bez djece, pa i gledam kud ću - ako ću. Uostalom, mogu se zamislit kako je konobarima, jer se sjećam kako sam znala pretrnut kad bi mi, u grupi sa 16 puzavaca, dok nosim jedno, drugo našlo pod nogama. Pa i ako bi išla negdje na kavu, gledala bih gdje mi ima mjesta i gdje je meni ugodno. Uostalom, čovjek nije ništa rekao protiv djece. Pročitala sam i komentare na 24 sata i najbolji mi je onaj gdje se poziva tate na čuvanje kako bi mama mogla u miru i bez "prikolica" popit kavu. Samo što ja ne bih ni kućnim ljubimcima dozvolila isto, al to je moje mišljenje. " U POTPUNOSTI SE SLAŽEM SA KRKY A bila bih i ja malo uvrijeđena kad bi me netko okrenuo sa terase, ali definitivno kužim i vlasnika zašto je to napravio....
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!