Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 8.5.2010 7:31:23
|
|
|
|
Bebys
|
bez daha da ali znas zasto... SVE TE CETIRI BEBE..zive u razlicitim uvijetima...i samo ovo malo sto sam vidjela....tera me da placem...jer je JAKO VELIKA EKONOMSKA RAZLIKA... i to me jako zalosti a ne veseli...sory
|
|
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 8.5.2010 8:58:52
|
|
|
|
ninolina
|
jako zanimljivo...poučno.....djeca koja nemaju ništa igraju se čim stigneju koja imaju...bacaju.....
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 8.5.2010 8:59:04
|
|
|
|
Duve
|
super je!!
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 8.5.2010 9:01:20
|
|
|
|
danery
|
jako mi se sviđa trailer baš bih voljela pogledati
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 8.5.2010 11:29:20
|
|
|
|
inna
|
uf...ja bi vjerojatno pols filma proplakala...što od dragosti što od tuge
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 8.5.2010 11:38:12
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ninolina jako zanimljivo...poučno.....djeca koja nemaju ništa igraju se čim stigneju koja imaju...bacaju..... slažem se
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 8.5.2010 11:45:26
|
|
|
|
lee
|
lijep dokumentarac...žalosno kako neka djeca žive...
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 8.5.2010 11:54:13
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: lee lijep dokumentarac...žalosno kako neka djeca žive...
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 8.5.2010 12:25:08
|
|
|
|
cuba
|
A kako su slatkiiiii!!! Idem gledat obavezno
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 8.5.2010 12:48:11
|
|
|
|
Njofra
|
Da se zamisliš. Htjela bi to pogledati ak sam dobro shvatila baš se zove Dokumentarac o četiri bebe.
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 8.5.2010 12:55:08
|
|
|
|
xxl
|
Kaj bu to u kinima ili??
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 8.5.2010 13:17:51
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja sam ispregledala sva kina u ZG za sutra, ali nigdje nema premijere Ja cu ici kad bude aktualno, pa racunajte i na mene. Evo vam jos malo forspana iz filma....stvarno tjeraju covjeka konstantno na suze, sto od smijeha, sto od tuge... http://www.filminfocus.com/focusfeatures/film/babies/
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 8.5.2010 23:19:38
|
|
|
|
natalijax
|
stvarno je super,i ja jedva čekam
|
|
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 11.5.2010 13:52:33
|
|
|
|
Bebys
|
boli me srce kada vidim ovog malog crnca...i na pocetku trillera samo njih dvoje..kako je zivot NEPRAVEDAN..kako su jadni...a djeca ista svugdje..kako me to boli jako...ta NEPRAVDA...zivota.
|
|
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 11.5.2010 13:59:25
|
|
|
|
njanja
|
zakon, odmah sam rekla mužu da proba naći na netu.... a ovi komentari: JADNI...ženske, niste ni pogledale film da sudite da li su jadni ili ne....ja samo vidim da oni drugačije žive, a da li su oni jadni...ako imaju krov nad glavom, hrane za jesti i roditeljsku ljubav, njima je to dovoljno....to što smi naviknuti imati sve, ne znači da je netko jadniji jer nema....ja sam ona 2 klinca sa početka filma jako pozitivno doživljela jer su pokazali da su isti kao i naši klinci koji se igraju s autićima, samo se oni kačkaju zbog drugih stvari...ali ajmo pogledati film pa komentirati....
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 11.5.2010 14:10:07
|
|
|
|
Bebys
|
pa za boga miloga njanja SJEDE U PRASINI I KAKAV JE TO KUTAK OD SOBE...pa dobro ako je to tebi dobro...svi smo drugaciji..meni ih je jako zao...jer NEZNAJU ZA BOLJE..
|
|
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 11.5.2010 14:14:38
|
|
|
|
maja
|
ja mislim da je toj dijeci i našim mamama, tatama, djedovima, bakama bilo bolje nego ovoj našoj današnjoj dijeci koja su svi redom razmaženi i uglavnom dobiju što požele i još uz sve ne znaju to cijeniti
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 11.5.2010 14:16:54
|
|
|
|
Bebys
|
a neznam...
|
|
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 11.5.2010 14:35:01
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Puli dokumentarac o četiri bebe na četiri kraja svijeta koji ostavlja bez daha svjetska premijera 9.svibnja na majčin dan jedva čekam da dođe u hrvatska kina mogli bi rr druženje u kinu organizirati ako ste za evo linka za trailer http://www.youtube.com/watch?v=1vupEpNjCuY&feature=fvw ak ideš ja se bilježim odmah s štovanjem!!!
|
|
RE: 'Babies' - dokumentarac koji ostavlja bez... 24.5.2010 19:34:40
|
|
|
|
mali_macic
|
mi smo ga pokusali skinut sa neta i skinuli ga ali ga nismo mogli gledat sad cekamo pa cemo opet probat jer ne vjerujem da cu ga moc pogledat u kino iako bi od gusta no ne znam sto s Ellom, najradije bi je povela.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!