|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Česi u nevolji
26.7.2010 19:19:15   
maja

Da posvetimo jedan kutak samo za njihove dogodovštine ovoga ljeta user posted image

Sad sam umrla kad sam vidjela ovaj naslov

http://www.24sata.hr/news/spas-u-zadnji-cas-izvukli-ceha-52-iz-olujnog-mora/183887/

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Česi u nevolji
26.7.2010 19:23:20   
Duve
Al oni su stvarno specijalci kad dođu na more, kolko sam toga već pročitala..user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2
26.7.2010 19:32:30   
nemammaste
Čehi su legende! user posted image

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 3
26.7.2010 20:41:23   
natalijax
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 4
26.7.2010 21:49:54   
leilany
zadnja slika iznad koje pise:

"čeha i njegov madrac izvukli su na obalu"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 5
26.7.2010 21:54:52   
pako
ah ti česi user posted image specijalci za ljetne dogodovštine

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 6
26.7.2010 21:54:58   
Anoniman
nevjerojatni su! user posted image

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
26.7.2010 21:57:16   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8
26.7.2010 22:13:18   
MiniMama
nama je to smjesno, ali zbilja ne znam koji je vrag njima..
bas neki dan na ciovu.. parkirani ispred kuce na plazi (mala betonska plazica sa stepenicama za izac iz mora)
i pita mene cehinja s djetetom od koje dvije godine kako mi se da ici kuci (u hladovinu na terasu) nakon svakog kupanja.  i ja joj pokazem da smo smjesteni u kuci iznad plaze odmah (zbilja ni rucnik nisam nosila na plazu tokom podneva) pa da mi je blizu. i ona meni kaze da su oni u apartmanu u kuci do nase ali da su tu samo 10 dana i nek si djeca uzivaju na suncu. pitam ju koliko su tu, ona kaze da su jucer doputovali, a vec svi crveni ko rakovi.
grozno mi bilo vidjeti dite od dvi godine koje je samo jedan dan na moru a vec mu se guli nos koliko je crven. mislim stvarno ga pretjeruju..

ja se stvaarno glupiram s vitom na plazi. ali ja sam na toj plazi odrasla. znam tocno kako ce koji val udriti o stine i kako i kada izaci iz mora s malim ditetom na rukama. a oni nakon svakog kupanja djeteta imaju akciju spasavanja jer bace malog u more s rukavicima za plivanje, kolutom i plutacom. prvo zvekne glavom o plutacu na putu od muleta do mora, onda zaroni glavom u more jer se iskrenuo iz koluta, da bi nakon toga cijela plaza bila na nogama jer je dijete bilo na pola metra od stijena a bili su jako veliki valovi.
pa hebemu misa. i ja sam na moru i ne da mi se za svako njeno kupanje glumiti spasilacku sluzbu.. misli malo svojom glavom zeno bozja!

jos su biseri dosli pitati ove nase prijatelje jel mogu unajmiti gumenjak. pricali su na engleskom i kad su vec dogovorili cjenu, ovaj prijatelj ih pita odakle su. kad su rekli da su cesi, odustao je od svega. rekao je da ne zeli svoje ime vidjeti u crnoj kronici..
a bome je i u pravu..

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
26.7.2010 22:20:34   
Nika 24052006
Ma koji su to stručnjaci....

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 10
26.7.2010 22:26:54   
lee
imamo ih mi ovdje u susjedstvu...neki dan smo se ja i susjed njemac čudili kako su crveni ko rakovi...njima očikledno ne smeta to..a danas ih vidim na pedalini kako pedaliraju a valovi...što da im čovjek kaže...koji ludi ljudi...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 11
26.7.2010 23:07:44   
cuba
IZVORNA PORUKA: MiniMama

jos su biseri dosli pitati ove nase prijatelje jel mogu unajmiti gumenjak. pricali su na engleskom i kad su vec dogovorili cjenu, ovaj prijatelj ih pita odakle su. kad su rekli da su cesi, odustao je od svega. rekao je da ne zeli svoje ime vidjeti u crnoj kronici..
a bome je i u pravu..

[/quote]
user posted image user posted image user posted image user posted image
Nevjerojatni su...za nekoliko godina će izumrijeti na jadranskoj obali koliko ih jadnih umre na ljetovanju...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 12
27.7.2010 8:50:06   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: MiniMama

nama je to smjesno, ali zbilja ne znam koji je vrag njima..
bas neki dan na ciovu.. parkirani ispred kuce na plazi (mala betonska plazica sa stepenicama za izac iz mora)
i pita mene cehinja s djetetom od koje dvije godine kako mi se da ici kuci (u hladovinu na terasu) nakon svakog kupanja.  i ja joj pokazem da smo smjesteni u kuci iznad plaze odmah (zbilja ni rucnik nisam nosila na plazu tokom podneva) pa da mi je blizu. i ona meni kaze da su oni u apartmanu u kuci do nase ali da su tu samo 10 dana i nek si djeca uzivaju na suncu. pitam ju koliko su tu, ona kaze da su jucer doputovali, a vec svi crveni ko rakovi.
grozno mi bilo vidjeti dite od dvi godine koje je samo jedan dan na moru a vec mu se guli nos koliko je crven. mislim stvarno ga pretjeruju..

ja se stvaarno glupiram s vitom na plazi. ali ja sam na toj plazi odrasla. znam tocno kako ce koji val udriti o stine i kako i kada izaci iz mora s malim ditetom na rukama. a oni nakon svakog kupanja djeteta imaju akciju spasavanja jer bace malog u more s rukavicima za plivanje, kolutom i plutacom. prvo zvekne glavom o plutacu na putu od muleta do mora, onda zaroni glavom u more jer se iskrenuo iz koluta, da bi nakon toga cijela plaza bila na nogama jer je dijete bilo na pola metra od stijena a bili su jako veliki valovi.
pa hebemu misa. i ja sam na moru i ne da mi se za svako njeno kupanje glumiti spasilacku sluzbu.. misli malo svojom glavom zeno bozja!

a bome je i u pravu..

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!