Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Čime crtati, a da ne ostavlja fleke na odjeći? 7.11.2013 10:55:02
|
|
|
|
Sunshine28
|
E da, došli smo i do toga, od jucer crtamo i jako nam se sviđa! palo mi na pamet i dala ja mojoj Em u ruku crveni flomaster i papir, na kraju je naravno crvenog flomastera bilo svuda....znam ja da se djeca moraju prljati, ali htjela bi izbjeci trajne fleke, vec mi pun kufer odvojenog tretiranja fleka od mandarina i mrkve.... kontam joj kupiti drvene bojice svakako, to se mora moci oprati u ves masini, ali one su takve da mora jako pristisnuti da ostave trag, a Em je tek 13 mj., ne zna ni drzati olovku, a kamoli pritisnuti ju na papir razmisljam o "masnim" bojicima, to mi se cini super za nju, samo ne znam da li to silazi sa odjece u obicnom pranju u ves masini? iskusne mame, imate kakvu preporuku? mozda neka marka flomastera sa kojom imate pozitiva iskustva? masne bojice? nesto deset_o? znam da postoje magnetne ploce i slicne inovacije, ali ja sam za papir i bojice "vulgaris", mislim da su one bolje i zabavnije za djecu....
< Poruku je uredio Sunshine28 -- 7.11.2013 10:56:26 >
|
|
|
|
RE: Čime crtati, a da ne ostavlja fleke na od... 7.11.2013 11:01:46
|
|
|
|
pepeljuga
|
Imaš i flomastere koji se peru sa vodom, znam da ima u mulera i mislim da je marka carola ili tako nesto slicno
|
|
RE: Čime crtati, a da ne ostavlja fleke na od... 7.11.2013 11:04:39
|
|
|
|
Sunshine28
|
oooooooo, pa to je prekrasno :) tnx. slusam jos prijedloga!
|
|
RE: Čime crtati, a da ne ostavlja fleke na od... 7.11.2013 16:00:45
|
|
|
|
ruwenzor
|
N je crtala s običnim drvenim bojicama pa je za 1. rođendan dobila neke kao dječje drvene, u biti su normalne drvene bojice samo malo deblje i ak se ne varam šesterokutne da ih kikači mogu lakše primiti, kupili smo ih u interšparu za 20-ak kn. Fora su jer nisu okrugle pa ih može slagati jednu na drugu pa radimo "kućice" s njima. Voli i voštane boje i one tempere za prstiće iz tisak medije, perivo na 40
|
|
RE: Čime crtati, a da ne ostavlja fleke na od... 7.11.2013 17:38:01
|
|
|
|
troubled
|
marka je Crayola....sve njihovo je idealno za male ručice, flekice i ostalo... sve se pere običnom vodom... jesu malo skuplji, ali svaka nam se kuna višestruko isplatila
|
|
RE: Čime crtati, a da ne ostavlja fleke na od... 8.11.2013 12:12:42
|
|
|
|
Sunshine28
|
hvala cure, bila jucer u mulleru, uzela flomastere crayola i odlicni su! Em sve sva isarala po licu, ja je obrisla jednim potezom mokrom blaznicom! i ove drvene i tempere zvuce dobro! ma sta bi ja bez RR, svako pitanje ovdje nade odgovor
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!