Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
čišćenje štednjaka od inoxa..pomoć !!!! 30.9.2011 22:59:51
|
|
|
|
ELENA35
|
nedugo sam kupila ugradbeni štednjak sa pećnicom,i sve je bilo ok dok jučer u nedostatku plina nisam morala uključiti ring na struju,na štednjaku..trebalo mi je za kratko,možda par minuta..i nakon toga sam vidjela da mi je oko te ploče tj ringa,ostalo žućkasto,ništa izgoreno,niti proliveno već samo onako žuto,kao prljavo...poludila sam ..inače ne smijem ga prati sa spužvicom,onom hrapavom stranom,već skroz nježno,lagano spužvicom,jer u protivnom se vide sitne ogrebotine po štednjaku..Žao mi je da izgleda uništeno nakon 3 mjeseca,pa ako netko ima savjet kako lijepo očistiti taj inox,puno bi mi pomoglo
|
|
RE: čišćenje štednjaka od inoxa..pomoć !!!! 30.9.2011 23:02:22
|
|
|
|
marijola
|
permetal , u bilo kojem dućanu, 20 kn, obavezno rukavice stavi. to mi je najbolje otkriće i za pečicu, napu, roštilj...
|
|
|
|
RE: čišćenje štednjaka od inoxa..pomoć !!!! 30.9.2011 23:15:20
|
|
|
|
ELENA35
|
marijola,nije to preagresivno za štednjak? padalo mi na pamet,ali bilo me strah,pošto to koristim samo za pranje pećnice...
|
|
RE: čišćenje štednjaka od inoxa..pomoć !!!! 1.10.2011 8:57:59
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ELENA35 marijola,nije to preagresivno za štednjak? padalo mi na pamet,ali bilo me strah,pošto to koristim samo za pranje pećnice... draga nije pre agresivno za ploču ali za tvoje ruke ako imaš koju ranicu je pre jaki. i ja imam takav štednjak,a mm se bavi sa inoxom i dao mi dozvolu. ja na kraju glancanja pošpricam sa nekim sprejom(za inox)i bude kao ogledalo-ali jako kratko brzo ja opet isprljam i možeš slobodno sa onom''''grubom''''stranom od spužvice prati.nećeš ga oštetiti
< Poruku je uredio ZVRK -- 1.10.2011 8:58:48 >
|
|
RE: čišćenje štednjaka od inoxa..pomoć !!!! 1.10.2011 9:05:02
|
|
|
|
marijola
|
nije draga, i ja čistim s njim. al obavezno stavi rukavice.
|
|
|
|
RE: čišćenje štednjaka od inoxa..pomoć !!!! 1.10.2011 9:06:36
|
|
|
|
marijola
|
i kad s njim pošpricaš nećeš ni morat riba on ti taaaako dobro sve rastopi, da praktički samo pobrišeš, ko u reklami hehehe
|
|
|
|
RE: čišćenje štednjaka od inoxa..pomoć !!!! 1.10.2011 9:18:57
|
|
|
|
ELENA35
|
ljube,onda svakako perem sa tim ..hvala ti što si mi pomogla,više nisam znala šta bi napravila :*
|
|
RE: čišćenje štednjaka od inoxa..pomoć !!!! 1.10.2011 16:29:43
|
|
|
|
beba_B
|
IZVORNA PORUKA: marijola permetal , u bilo kojem dućanu, 20 kn, obavezno rukavice stavi. to mi je najbolje otkriće i za pečicu, napu, roštilj... Hm... permetal mi je malo prejak za ploču od inoxa. Njime čistim pećnicu iznutra. Za inox je SAVRŠENA stvar ARF BLIC. Baš je za inox. Prozirna je ambalaža sa šprcalicom u crvenoj boji. Nema struganja, prozirna je tekućina. Probaj! Isto je 20ak Kn.
|
|
|
|
RE: čišćenje štednjaka od inoxa..pomoć !!!! 2.10.2011 20:54:21
|
|
|
|
sretnabeba4
|
inox nećeš oštetiti ako ga ribaš s oštrim dijelom spužvice.... on nije farban pa nemožeš ništa izguliti:) preporučujem ti za čišćenje calrens od electroluxa...na njihovim stranicama ga možeš naručiti i stoji ti 19 kuna. ja imam kompletno u kuhinji aparate od inoxa.. frizider, rol i ploču za kuhanje i sve čistim s tim. kad se ispolira izgleda kao da je danas kupljeno.
|
|
RE: čišćenje štednjaka od inoxa..pomoć !!!! 2.10.2011 21:11:27
|
|
|
|
Ruža
|
Ma uzmi bilo koje sredstvo za inox i izribaj, ja sam s većinom zadovoljna. Ali od štednjaka više mi problema zadaje napa dok ju uglancam...
|
|
RE: čišćenje štednjaka od inoxa..pomoć !!!! 2.10.2011 21:29:54
|
|
|
|
marijola
|
permetal je sredstvo koje se koristi baš za inox i baš zbog onih sitnih friževa. on odlično rastapa svaki oblik i manoće i zagorenosti da nema potrebe za ribanjem žicom. mi smo ga koristili i na poslu za pranje pečnice i kuhala i nape, samo ne za aluminij
< Poruku je uredio marijola -- 2.10.2011 21:30:45 >
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!