Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Škrgutanje zubima(bruksizam) 25.11.2008 13:19:46
|
|
|
|
Ruža
|
Po noći škripim zubima, izluđivala sam time sve cimerice, a ponekad i mm_a, ako ne zaspi prije mene. Nadam se da Markić neće to naslijediti od mene.
|
|
RE: Škrgutanje zubima(bruksizam) 25.11.2008 16:33:02
|
|
|
|
spužvasta
|
KATASTROFA!!! MM škrguće kljovama i to mi je nešto odvratno! To tako jako stišće zube da imam feeling da će mu popucat svi isti tren.....grozno.....svaki put dobije lakat u rebra-jednom čak i čvegera po nosu da se probudi.....grrrrrrr!!!!
|
|
RE: Škrgutanje zubima(bruksizam) 6.2.2009 14:14:08
|
|
|
|
Zvonki
|
Cure pomagajte! Primjetila sam da mi curica ima skroz istrošene donje zubiće. Kao da im je netko prerezao nožem jednu trećinu. Pretpostavljam da je to zbog toga što jako škripi zubićima dok spava. U ponedjeljak idemo zubarici pa ćemo vidjeti kakva je njena dijagnoza. Ima netko kakvih iskustava s tim? Naime, još uvijek ima sve mliječne zube ali moram nešto poduzeti prije trajnih.
|
|
|
|
RE: Škrgutanje zubima(bruksizam) 6.2.2009 14:22:22
|
|
|
|
sanjarica
|
pa ponekad ga uhvatim da to radi,a ja se jaaaaako jezim na to...gr isto kao na stiropor.......... .........
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!