|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Što ću?????
24.5.2010 11:32:52   
marija0
Neznam jel ovo dobro misto za temu al..... ukratko- prije mm bila sam sa jednim dečkom S. , 3 4 godine povuci- potegni, u početku nisam znala da ima curu al kad sam saznala već mi je bilo kasno jer sam se zaljubila i nastavila sam se viđati povremeno sa njim.. onda mi je on sla poruke dok sam bila sa mm, kroz cilu vezu ali je mm to ignorira, ali malo prije nego sam ostala trudna mm i S. su se zakačili oko toga i otad mi on više nije sla poruke, ali.... prije 2 dana kuma mi je rekla da je čula par dana prije mog termina poroda da sam ja bila sa tim S. misec dva prije svog vjenčanjauser posted image user posted image - šta naravno nije istina!!!! i sad tu postoji grupa od 5 10 ljudu od kojih me je jedan (neznam koji) kao vidio i reka ovima i od tada kao svi znaju a kao oni su to rekli mm na šta je on odmahnio rukom i reka neka je!!! i ja ga jučer to pitam i on kaže da nikad nije čuo za to -ko ni ja!!!!!! sad mi je jasno zašto ta grupa ljudi koji su prijatelji i sa mm i sa S. okrenu glavu od mene i neće da se jave!!!! e sad- šta da napravim- da tražim ko je izmislio takvo šta, da pitam S. jeli on ima prste u tome (jer mi je reka prid pir- nemogu virovat da se udaješ- ma nećeš se ni udat- pa sumnjan na njegovo izmišljanje) ili da šutim i da zaboravim ko šta mm kaže??? on kaže da je takav grad da čim sidneš sa nekim na kavu odma si sa njim- ali problem je šta ja nisam sa S. bila ni na kavi ni nigdi odkad sam sa mm a to znači skoro 4 godine, jedino šta idemo u isti kafić ali nepričamo niti mu se javljam!!!!
dajte pomozite ja ću ispalit!!!!! nisam zlopamtilo i nikad nikoga nisam napala niti šta prigovarala kad je neko priča o meni ali takvo nešto da sam išla sa njim okolo prid svoj pir i u 5 misecu trudnoće i to 2 puta- meni je to previše, moglo mi je uništit brak, život i sve samo da je mm drugačiji al njega nije briga šta pričaju- nije ni mene ali ovo mi je previše i neželim da mi se smiju iza leđa a pogotovo njemu!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image šta ću?????? fala vam unaprid

< Poruku je uredio Ninaa -- 24.5.2010 13:42:49 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: šta ću?????
24.5.2010 11:35:32   
njanja
IZVORNA PORUKA: marija0
user posted image šta ću?????? fala vam unaprid

šta ćeš???pusti selo i glupane da pričaju i misle što hoće...ti i tvoj muž znate pravu istinu i to je najvažnije,  a ako se budeš petljala u to-znaš kako se kaže-što više kopaš po govnu-to ono više smrdi....  

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 2
24.5.2010 11:36:57   
Bebys
draga marija...ja bih ispitala..odakle je to sve poslo...a sigurna sam OD TOGA TVOGA BIVSEGA...namjerno da ti nanese bol..i zlo...u to sam 100 posto sigurna...

moze se sve provijeriti...ispitaj...neka sve izadje na vidjelo pa ako je potrebno ja bi u tom kaficu i skandal naparavila...i to javno...da to nije istina...i to dok je on tamo...cisto radi tebe i tvoga surpuga i djeteta....neka ima SVE CISTU PROSLOST I SAVIJEST...ali to bi ja napravila..

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 3
24.5.2010 11:38:32   
Bebys
ali ako ti to nije OSOBITNO BITNO..slazem se i sa njanjom....ostavi sve i briga te...ako ti tvoj suprug ne zamijera i u to nevjeruje...odluci sama sta ti je bitnije...

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 4
24.5.2010 11:41:41   
ninolina
šta ćeš???pusti selo i glupane da pričaju i misle što hoće...ti i tvoj muž znate pravu istinu i to je najvažnije, a ako se budeš petljala u to-znaš kako se kaže-što više kopaš po govnu-to ono više smrdi....

upravo tako ...iako je kod mene mogu reči slična situacija bila....ali nemaš se kaj zamarati....ti i tvoj muž znate istinu a oni neka pričaju

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 5
24.5.2010 11:51:38   
maja
IZVORNA PORUKA: njanja

šta ćeš???pusti selo i glupane da pričaju i misle što hoće...ti i tvoj muž znate pravu istinu i to je najvažnije,  a ako se budeš petljala u to-znaš kako se kaže-što više kopaš po govnu-to ono više smrdi....  

i ja se slažem sa njanjom, inače ako budeš kopala mogla bi dobiti kontra učinak
glavno da je muž uz tebe, a ovi drugi neka se j_bu

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 6
24.5.2010 11:51:51   
marija0
njanja misliš isto ko mmuser posted image i ja tako mislim al neki mi đava neda da samo priđem priko toga jer mi je stvarno moglo upropastit cili život!!!
bebys razmišljala sam o skandalu ali mm mi neda, ja se mislim da ga lipo pitam znali on (S.) išta o tome- jer možda je to stvarno neko bezveze izmislio pa on nezna ništa o tome ko ni jauser posted image neznam nisam pametnauser posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
24.5.2010 11:58:07   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 8
24.5.2010 12:53:12   
pincirotvajler
ma briga te, ak oni vide da su postigli da se živciraš neće prestat nikad, a ovak će im dosaditiuser posted image
super što je tm takav user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
24.5.2010 13:03:48   
ejmama
IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: njanja

I ja kažem. uvijek će netko nešto pričati ili misliti,ako se budeš obazirala zbilja ćeš,kao što kažeš,ispaliti na živce

Slažem se. Sad si otkrila tko su ti prijatelji.

H 07 E 09

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 10
24.5.2010 13:06:07   
Bebys

njanja misliš isto ko mmuser posted image i ja tako mislim al neki mi đava neda da samo priđem priko toga jer mi je stvarno moglo upropastit cili život!!!
bebys razmišljala sam o skandalu ali mm mi neda, ja se mislim da ga lipo pitam znali on (S.) išta o tome- jer možda je to stvarno neko bezveze izmislio pa on nezna ništa o tome ko ni jauser posted image neznam nisam pametnauser posted image

a joj ja sam tako impulsivna da nebi stigla pitati...vec bi bilo FRKE...nevolim lazi...

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 11
24.5.2010 13:10:56   
ejmama
Takvi ljudi bi najviše voljeli da ona dođe tamo i posvađa se s njima i da tako ispadne prava luđakinja, to je njihova hrana.
Najveća kazna im je da prošeta s svojim mužem i djetetom i ode u kafić i svima pokaže kako je sretna i zadovoljna sa svojim životom i obitelji, to takve ljude izjeda. Vidjet ćeš kako će oni biti pognute glave, a ti možeš hodati podignute.

H 07 E 09

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 12
24.5.2010 13:16:07   
danery
šta ćeš? NIŠTA!! budale uvijek nađu materijala za ogovaranje,bilo ili ne bilo istine u tračevima...

a budeš li kopala,mislim da ćeš si samo zakomplicirat nepostojeću situaciju o kojoj je riječ...zato se nmani babskih poslova i drži se svog sina i muža i svoje sreće...

i bravo za tm što je tako reagirao,mnogi ne bi...nego bi pravili frku gdje je nema...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 13
24.5.2010 13:25:44   
marija0
ma imate vi pravo- ionako sam se sa njim "našla" prije godinu dana!!!!!! user posted image
ma meni to smišno baš!!!!! ovaj put ste me odgovorile al ako nešto opet čujem da je vezano za dotičnog gospodina- nepitam nego napadam!!!
bdw gospodin ima 30 banki i curu sa kojom je 7 8 godina a i nije neka prilika user posted image tako da će mu se obit o glavu ako nešto zakuva!!!!! user posted image   user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 14
24.5.2010 13:52:49   
mala pcelica
ne čeprkaj po tome,neće ti upropastiti zivot ni brak ni nista jer je tm na tvojoj strani i vjeruje ti...neke stvari je bolje ne poticati user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 15
24.5.2010 13:57:40   
elle1
ma boli te đon za budale koje nemaju pametnijeg posla vec izmisljati price o drugima,ne javljaj se vise ni ti njima vec sve ih odj...
-takvi te ljudi nisu ni vrijedni
imas svog muza,s kojim ti ocito sve stima i ne zamaraj se tim glupostima

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 16
24.5.2010 14:05:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ejmama

Takvi ljudi bi najviše voljeli da ona dođe tamo i posvađa se s njima i da tako ispadne prava luđakinja, to je njihova hrana.
Najveća kazna im je da prošeta s svojim mužem i djetetom i ode u kafić i svima pokaže kako je sretna i zadovoljna sa svojim životom i obitelji, to takve ljude izjeda. Vidjet ćeš kako će oni biti pognute glave, a ti možeš hodati podignute.

slažem se s ovim!
ti znaš da ti je savjest čista, a za njih te boli đon!

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 17
24.5.2010 14:08:20   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mariachi

IZVORNA PORUKA: ejmama

slažem se s ovim!
ti znaš da ti je savjest čista, a za njih te boli đon!

Bas tako!

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18
24.5.2010 14:12:46   
Ninaa
Ja sam imala napetu situaciju sa svojom bivšom frendicom, to je jedna duga i bolna priča, uglavnom pred svadbu je toliko tračala i izmišljala o nama namjerno je to pričala pred ljudima za koje je znala da će mi reći.Mislila je da ću je napasti i da će imati štofa i slično. Ignorirala sam je i samo sam rekla da se neću spuštati na njen nivo. To ju je boljelo više od ičega. I danas kad je vidim prođem uz nju uzdignute glave i pozdravim je i pitam kako si. Moj je obraz čist i sa tim da sam ja nju išla tračati i prozivati postigla bi kontra efekt. Za nekih mjesec dana se sve smirilo i našla si je nove žrtve za trač. Nažalost ljudi su pokvareni i pogotovo ak živiš u maloj sredini uvijek je netko na tapeti. ja sam se s tim pomirila i ne obazirem se previše na to.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19
24.5.2010 19:44:34   
natalijax
ako tvoj muž nevjeruje u to,i ti sama kažeš da to nije istina onda ih pusti nek laprdajuuser posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 20
24.5.2010 20:46:09   
mišica 666
ma samo ću ti reći učlani se na faceu u grupu dobrodošli u ma grad koji zna više o vama od vas samih ili tako nešto jer eto izgleda da je to tako. ne zamaraj se ljudi koji su ti bitni te znaju a koji viruju glupostima ti ni ne tribaju u životu.user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 21
24.5.2010 21:21:37   
tikica_69
Tipicna bolest malih mjesta gdje babe nemaju nikakav zivot pa im je jedina okupacija gurati nos u tudje zivote.
Ako tvoj muz i ti imate povjerenja jedan u drugoga, ne bi se trebali obazirati na tu zlocestocu. To ih vise boli nego da reagirate.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 22
27.5.2010 20:13:12   
marija0
evo da vam javim šta je bilo- mm pita prijatelje koji su rekli ono mojoj kumi i oni porekli, kao ona laže- i nađem ja jednoga od njih i upilam ga i on mi prizna!!!!!!!!! i kaže mi od koga je čuo!! i ajde ja bi stala na tome ali........ kaže mi da su pričali i da dite nije od mmuser posted image e to me skroooooz izbacilo iz takta tako da sad čekam da sritnem ovoga od koga su oni čuli to a taj kad ga uvatim.....ajme njemu. a odvede li me on pričom da je to izmislio S.- e njemu ću napravit zajeb da će mu upropastit život!!!!!!!!!!!!! neko se ne dira u moje dite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 23
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!