Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kaj kupiti djetetu od 11 mjeseci za sv. N... 24.11.2009 18:11:21
|
|
|
|
ama
|
neke vece kockice nije rano nece ih znat slagat al ce joj bit zanimljivo sareno i vrtit ce ih po rukama bar je tako moj mali,a moj mali je vise za igracke koje daju zvukove sviraju nesto sto moze da pritiska,neznam koji izbor igracki imas?Ja imam namjeru uzet laptop za djecu jest mali za njega al i ovako mi se vrti oko mog pa mozda vise nece
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti djetetu od 11 mjeseci za sv. N... 24.11.2009 18:13:49
|
|
|
|
uciteljica
|
IZVORNA PORUKA: ama Ja imam namjeru uzet laptop za djecu jest mali za njega al i ovako mi se vrti oko mog pa mozda vise nece Paula je još mala za njega, strgala bih odmah, , gledala sma ga i ja. Kaj se izbora tiče, budemo se zaprašili u Zg tako da izbora imam, ali ideje ne,
|
|
RE: Kaj kupiti djetetu od 11 mjeseci za sv. N... 24.11.2009 18:32:43
|
|
|
|
lueman
|
IZVORNA PORUKA: ama neke vece kockice nije rano nece ih znat slagat al ce joj bit zanimljivo sareno i vrtit ce ih po rukama bar je tako moj mali,a moj mali je vise za igracke koje daju zvukove sviraju nesto sto moze da pritiska,neznam koji izbor igracki imas?Ja imam namjeru uzet laptop za djecu jest mali za njega al i ovako mi se vrti oko mog pa mozda vise nece mislim da su ti to bačeni novci neće mu biti interesantan kao tvoj laptop a kad bude u dobi od 3-4 godine već bude igračka totalno rasturena
|
|
RE: Kaj kupiti djetetu od 11 mjeseci za sv. N... 24.11.2009 18:46:28
|
|
|
|
natalijax
|
jojjj ti pokloni,uvijek stvaraju probleme kaj za kupiti,Probaj neke kocke,uffff baš nisam nešto od ideja
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti djetetu od 11 mjeseci za sv. N... 24.11.2009 19:05:47
|
|
|
|
maja
|
Ja za sv. Nikolu ne pretjerujem, malo slatkiša i koja igračkica, ove godine neki crtić, pa ćemo za Božić nešto malo više!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti djetetu od 11 mjeseci za sv. N... 24.11.2009 19:31:26
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: maja Ja za sv. Nikolu ne pretjerujem, malo slatkiša i koja igračkica, ove godine neki crtić, pa ćemo za Božić nešto malo više! slažem se, Sv. Nikola donosi ili slatkiše ili šibu , možda koji mandarin . A Djed Mraz je drugo...
|
|
RE: Kaj kupiti djetetu od 11 mjeseci za sv. N... 24.11.2009 19:32:59
|
|
|
|
maja
|
o da, i šibu sam zaboravila
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti djetetu od 11 mjeseci za sv. N... 24.11.2009 19:33:41
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Mi smo prvu godinu kupili one velike lego kocke,baš namjenjene manjoj djeci,bilo je puno tih kockica,autića koji se mogu kombinirati sa kockicama,raznih likova,baš zgodno.Ne znam gdje ima i dali ima kod nas za kupiti,mi smo kupili u Njemačkoj.
|
|
RE: Kaj kupiti djetetu od 11 mjeseci za sv. N... 24.11.2009 20:28:21
|
|
|
|
uciteljica
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: maja Ja za sv. Nikolu ne pretjerujem, malo slatkiša i koja igračkica, ove godine neki crtić, pa ćemo za Božić nešto malo više! slažem se, Sv. Nikola donosi ili slatkiše ili šibu , možda koji mandarin . A Djed Mraz je drugo... Pa kad malo razmislim baš tako : slatkiši i voćkice. Uopče nije loša idejica.
|
|
RE: Kaj kupiti djetetu od 11 mjeseci za sv. N... 24.11.2009 20:54:26
|
|
|
|
ZVRK
|
kod mene je za sv.nikolu -slatko a za božić -igračke po želji i mogućnosti(napišemo pismo djedici da djedica i roditelji doznaju nešto)
|
|
RE: Kaj kupiti djetetu od 11 mjeseci za sv. N... 24.11.2009 21:47:22
|
|
|
|
MaTana
|
i kod mene ce za Sv.Nikolu biti slatko i voćkice, a Božić igračke... Već sam negdje to i pisala, Takva je tradicija kod mene bila kad sam ja bila dijete i nastavit cu je sa mojom bubicom
|
|
RE: Kaj kupiti djetetu od 11 mjeseci za sv. N... 24.11.2009 21:49:04
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: maja Ja za sv. Nikolu ne pretjerujem, malo slatkiša i koja igračkica, ove godine neki crtić, pa ćemo za Božić nešto malo više! Tako je i kod nas. Još su tri - pa da čovjek bankrotira dok ih sve izdaruje
|
|
RE: Kaj kupiti djetetu od 11 mjeseci za sv. N... 24.11.2009 21:54:25
|
|
|
|
Tilly
|
I ja tako planiram (jer je tako bilo i kod mene kad sam bila mala) za sv. Nikolu nešto manje, slatkiši i neka sitnica, a za Božić igračka i nešto više. Moja ribica će imati devet mjeseci već imam u planu kupiti neku igračku koja izbacuje loptice (obožava loptice). Znam da neće kužiti, i da će joj se više sviđati pakiranje nego poklon, ali nek se dijete veseli. Za sv. Nikolu ću joj kupiti prvu čokoladu! (i još neku sitnicu). A gledam Lego Duplo kockice.... ja bi joj to kupila, ali još je premalaaa.. druge godine obavezno. Lego kockice su mi zakon.
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti djetetu od 11 mjeseci za sv. N... 24.11.2009 21:55:33
|
|
|
|
daniela 31
|
I mi muku mučino što za poklon.Možda neki šator jer je luda za sakrivanjem.
|
|
RE: Kaj kupiti djetetu od 11 mjeseci za sv. N... 24.11.2009 22:19:55
|
|
|
|
Tilly
|
Daniela, kad si spomenula šator, mene muči onaj lijepi šatorić mislim da Fisher price...gledam ga već duže vrijeme, a sad se pojavila i reklama na tv-u. Malo mi je skup, i ne znam da li da ga kupim. To je možda bolje za kasnije.
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti djetetu od 11 mjeseci za sv. N... 25.11.2009 12:24:18
|
|
|
|
božica
|
I kod nas Sv Nikola donese koji slatkiš šibu i madarinu
|
|
RE: Kaj kupiti djetetu od 11 mjeseci za sv. N... 25.11.2009 15:29:51
|
|
|
|
ama
|
i ja se slazem da su dovoljni slatkisi, a svakako imam namjeru 2-3 igracki da kupim al nesto sto svira ja se sve nadam da nece da pokvari inace se igra fino zna da se zaigra,zna ponesto i da slomi al sta da radim to je djecije a znate ono satorcic sa puno loptica unutra komplet bude i to mi je zanimljivo...nama je sve zanimljivo a dal ce bit njima i koliko dugo....moj mm kaze da mu nist nebi kupio dok ne poraste malo da zna jer ga nervira kad vidi da baca il slomi eh...ko da mi nismo lomili
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti djetetu od 11 mjeseci za sv. N... 25.11.2009 16:02:06
|
|
|
|
Marta j
|
A gdje ima kupiti taj sator s lopticama to bi mi bio zgodan poklon. Mi cemo Mati neju sitnicu za Nikolu jer je jos mali al nesto hocemo jer mu je ovo prvi sveti Nikola i Bozic,za Bozic ce dobiti onog medu sveznalicu i jos nesto. A i bake i djedovi se spremaju kupovati i za Nikolu i za Bozic.
|
|
[Obrisani korisnik] 25.11.2009 18:31:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Što kupiti djetetu od 11 mjeseci za sv. N... 26.11.2009 9:59:36
|
|
|
|
troubled
|
kod nas, tradicionalno, sv. nikola nosi slatkiše... s obzirom da magda ove godine i nema neki veliki izbor slatkiša, a i prvi joj je sv. nikola dobit će neku igračkicu, razmišljamo o fifi, jer je jako voli... ionako joj je brzo rođendan, pa božić....tad će biti nešto konkretnije
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!