|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Što mislite o ovome...
3.1.2010 11:05:08   
Ela28
http://www.hr-program.com/index.htm

Malo sam čitala komentare ali isto nekako ne vjerujem da se uspije baš toliko zaraditi.Jel možda netko probao :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Što mislite o ovome...
3.1.2010 11:11:23   
Bebys
upravo sam ono bitno procitala i vjeruj mi DA UOPCE NE KUZIM STA ON TO PRICA NITI KAKO I STA ZARADITI....mislim da se ON BOGATI NA TAJ NACIN a ostalima mozda koja kunica.i uopce neznam sta kaze...user posted image

(Odgovor članu Ela28)
Neposredna veza do poruke: 2
3.1.2010 11:11:32   
FIONA
pre malo znam o tome...nemam baš volje niti vremena proučiti tako da kaj se mene tiče...samo zaobilazim...za sada!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Ela28)
Neposredna veza do poruke: 3
3.1.2010 11:42:31   
Ela28
Jedan tip je zaradio 16200 kn...i tako dalje.Čitam komentare i ne znam da li da vjerujem.Sve mi se čini ništa od ovog.Da bar imamo nekog poznatog tko bi nam za to garantirao ili je već probao.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 4
3.1.2010 11:44:16   
maja
da je takvo šta istina i moguće svi bi bili bogati

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ela28)
Neposredna veza do poruke: 5
3.1.2010 11:44:31   
Bebys
neznam sta da ti kazem raspitaj se ili pokusaj ako te zanima..javi se da vidimo sta je stime...bas me zanima...mislim da bi svi bili bogati onda ako je to tako lako...vidi sta je to

(Odgovor članu Ela28)
Neposredna veza do poruke: 6
3.1.2010 11:53:49   
lueman
draga moja to ti je game collection, bježi od toga ko od crnoguser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 7
3.1.2010 14:13:44   
Ela28
Evo što mi je odgovorila jedna cura s kojom sam mjenjala sličice preko jednog foruma...

pocela sam s tim u 10 mjesecu ali nikad jos nisam placena .ima to i na njihovom forumu da nismo jos isplaceni pa cak i neki koji su se bavili pisanjem tekstova isto nisu placeni.mada je bilo price nekima placeno .ja se nenadam vise nicemu.pa polako uklanjem gdje sam stavlajla te linkove.

Znači ništa od toga :(

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 8
3.1.2010 14:27:09   
Bebys
rekle smo ti...dobro da si otkrila...user posted image

(Odgovor članu Ela28)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!