Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 14.1.2011 12:56:20
|
|
|
|
BUMBI
|
Slažem se Ninna s tobom..ja sam isto zadovoljna s našim vrtićem,a s tetama još više Po D vidim da je puno toga naučio tamo i to me baš veseli
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 14.1.2011 13:26:58
|
|
|
|
Točkica28
|
hm, ja očekujem kvalitetnu skrb u svakom pogledu
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 15.1.2011 7:52:15
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 hm, ja očekujem kvalitetnu skrb u svakom pogledu
|
|
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 15.1.2011 8:59:57
|
|
|
|
Točkica28
|
baš mi jučer bila frendica koja je teta u vrtiću i veli da nije baš to sve bajnooo, baš me zbedirala
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 16.1.2011 15:05:46
|
|
|
|
Ninaa
|
Na ovoj temi nema ni postova za jednu stranicu a na onoj drugoj se skoro potukle, a baš zanimalo kaj očekujete od vrtića. Mogu reći da sam pomalo razočarana.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2011 16:16:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 16.1.2011 16:42:09
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Slažem se Ninna s tobom..ja sam isto zadovoljna s našim vrtićem,a s tetama još više Po D vidim da je puno toga naučio tamo i to me baš veseli Potpisujem Bumbi u potpunosti... Prezadovoljna sam vrtićem, a tetom pogotovo, svakom dijetetu posvećuje dovoljno pozornosti i svakodnevo ih uči nešto novo... Bolje ne može ... teta im je pred mirovinom, i valjda godine iskustva čine svoje, točno zna na koji način pristupiti kojem djetetu i kako ih zaintersirati čak i za materiju koja im do tada baš i nije bila draga .....
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 16.1.2011 17:06:07
|
|
|
|
ejmama
|
Ono što sam očekivala sam i dobila, zadovoljna sam ja, a H još više, crtaju raznim tehnikama, uče pjesmice i prave nama roditeljima predstave, igraju se imaju svoj red i raspored. ne mogu vam opisati koliko H napreduje od kad ide u vrtić, teta je rekla da nju sve zanima i da u svemu uživa!
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 16.1.2011 17:19:23
|
|
|
|
modesty blaise
|
Ja od vrtića očekujem da moj Sebač u njemu bude sretan.....
|
|
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 17.1.2011 9:08:41
|
|
|
|
mariola
|
Hebemti, napisala sam roman i izbacilo me Ninna i ja sam očekivala više postova na ovoj temi. Iza nas je tjedan dana prilagodbe i u petak nakon tog tjedna mame,tete i pedagogica smo imale sastanak. I našlo se tu par pametnih mama za mudrovanje... Tipa neka se tete malo više angažiraju, nema crtana i sl. Prvo neka se tete malo više angažiraju je totalno glušp i neprimjeren komentar jer su iza nas tek par dana prilagodbe di su nam djeca bila po par sat dnevno u jaslicama. I šta su to tete trebale radit? Šta su mame očekivale, da su jasličari naučili tri pjesmice u tri dana Drugo nema gledanja crtana još i gluplji komentar jer su iste te mame ispred vrtića komentirale koji su najdraži likovi iz crtana njihovoj djeci. Znači gledaju ih i doma. Iza nas je jedan tjedan i zadovoljna sam tetam i općenitom vrtićem. Očekujem da mi je dijete tamo sretno i zadovoljno, da je čisto,suho i sito. Da se s njim radi ali sve u granicama normale. Ne treba pretjerivati i očekivati da se s djetetom osam sati dnevo crta,piše,uči i da tete preodgoje neodgojenu djecu.
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 17.1.2011 9:13:27
|
|
|
|
Ira_
|
Moja očekivanja od vrtića / jaslica su bila: da mi je dijete sito, suho i sretno. Naravno s vremenom i moja očekivanja su porasla, a to je samo da tamo nešto i nauči. Sva moja očekivanja su i ostvarena, a mislim da su to i realna očekivanja i tražiti nešto više od toga, nema smisla.
|
|
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 17.1.2011 12:00:48
|
|
|
|
Krky
|
Eh sad...mi imamo još 8 mjeseci do vrtića, ali razmišljam...bit će mi teško ako ga budem morala ostavljati uplakanog - a morat ću, bit će vjerojatno i tužan - i nadam se da će imati tetu koja će biti dovoljno osjećajna da ga utješi u tom trenutku, to je prvo što mi pada na pamet...a to: koliki broj pjesmica će naučiti, hoće li se naučiti lijepo ponašati (što je, na kraju na meni), manje mi je važno.
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 17.1.2011 12:04:32
|
|
|
|
Ira_
|
IZVORNA PORUKA: Krky Eh sad...mi imamo još 8 mjeseci do vrtića, ali razmišljam...bit će mi teško ako ga budem morala ostavljati uplakanog - a morat ću, bit će vjerojatno i tužan - i nadam se da će imati tetu koja će biti dovoljno osjećajna da ga utješi u tom trenutku, to je prvo što mi pada na pamet...a to: koliki broj pjesmica će naučiti, hoće li se naučiti lijepo ponašati (što je, na kraju na meni), manje mi je važno. Oplakat će vrtić prije ili kasnije ( moja je tek nakon 2 tjedna što je išla plakala ). Ali sve je to normaln, ja nekada imam problema Emu odvesti iz jaslica. Ona bi ostala!
|
|
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 17.1.2011 12:09:55
|
|
|
|
Krky
|
I da! Sjetih se kako je MM jučer izjavio kako ne može zamislit kako će morat Noića ostavljat u vrtiću i da će pitat svoju mamu da ga čuva doma. Halo!!! Mama mu ima 68 godina, bolesti i koje ima i koje misli da ima...mislim rado bi ona, al kad je "primi" leži i jedva se kreće, svekar isto...e baš sam digla glas...rekla sam da se ne usuđuje ni pitat jer u tom slučaju ja ostajem doma i ne idem radit, pa će imat spoj mame, čuvanja u kući i profesionalca kojeg ne mora plaćat. A kako to neće moći (jer mogu doma ostat samo do navršene 3. godine malca) mogu ja rodit još koje - dvoje, ionak mi fali curica .
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 17.1.2011 12:13:58
|
|
|
|
Krky
|
A očekujem i dobru grupu - ne prebrojnu, razumne roditelje, svoje dobro uhodavanje nakon skoro 4 godine i kolegicu - Puli (ako ne postane trudnica u međuvremenu)
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 17.1.2011 12:25:27
|
|
|
|
Ninaa
|
A evo postova i ovdje . Krky kad oplače vrtić kak je netko napisao onda bude sve ok.Evo moja curka ide nepuna 3 mjeseca i ovaj vikend je prvo ujutro kad smo se pomazile pitala vutić i počela nabrajati djecu koju zna po imenu. Kad smo išli sinoć kod kumova prolazimo uz vrtić i viče vutić vutić. Danas ujutro je sva važna išla prema vrtiću kad sam je izvadila i sjedalice i nije mogla dočekati da vidi prijatelje Emu, Alegru i Marka. Zavoljela curka vrtić i očito joj fali kad je doma. MOja očekivanja su za sad ispunjena.
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 17.1.2011 12:35:24
|
|
|
|
mirna
|
red, rad, disciplinu.... sada ozbiljno: da bude sretan, da se fino druži i da se nauči funkcionirati u grupi: znači socijalizacija, jer doma je jedino dijete pa mu to fali.
< Poruku je uredio mirna -- 17.1.2011 12:37:50 >
|
|
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 17.1.2011 13:04:47
|
|
|
|
Krky
|
Sad se vratih s one žešće teme i sjetih se još očekivanja: očekujem da mi profi-tete pričuvaju dijete da konačno u miru, bez cimanja, mamarenja, vrištanja i naganjivanja mogu u miru svoje kuće popit šalicu cappucina, pa još jednu...i još jednu i pogledam koju seriju i onda da fino u miru prošećem do vrtića bez natezanja :ne mogu hodat, bole me noge" i da lijepo, umorni od druženja odu u svoju sobu i pristojno se igraju bez navlačenja i cičenja, dok ja u miru pričam s mm potpuno razumjevši i čuvši što i o čemu mi govori! Samo što sam u ovom slučaju primijenila ono dvoje djece koje više neće ići u vrtić, a u vrtić će ići onaj koji je takvo milo dijete da će mi jako falit.
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 17.1.2011 14:10:11
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 baš mi jučer bila frendica koja je teta u vrtiću i veli da nije baš to sve bajnooo, baš me zbedirala pa to je logicno tockica...nemoze dvije zene brinuti o 20 ili nest manje djece...to je nemoguce...i normalno da je problema puno... zato ja svojoj nedam da ide...dok nebude znala kako treba jesti i govoriti...nema sanse..jer je koliko toliko pametna i samostalna...
|
|
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 17.1.2011 14:54:45
|
|
|
|
mišica 666
|
moja R je predškolac i očekujem da s tetama rješava listiće i priprema se za školu ali ne kad god je pitam jeste radili listiće nikad nisu, ili ako se njoj ne da teta kaže ok sutra ćemo. šta će i u školi moć učiteljici reći neda mi se danas. mislim ja s njom isto radim doma listiće i razne vježbenke ali ako to treba radit u vrtiću i ako sam te listiće platila očekujem i da se rade.
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 17.1.2011 18:03:51
|
|
|
|
mirna
|
Moj mali je u grupi s predskolarcima, znaci klinci koji krecu u 2011 i 2012 u skolu su spojeni. Bas sam se iznenadila sto imaju tako opsiran program pripreme na skolu skoro kao da su vec u skoli. Imaju 2 biljeznice, uce pomalo brojeve , razvijaju motoricke vjestine pisanjem raznoraznih linija, likova i slicno. Privikavaju se na pravila, na dulje sjedenje, na rad u grupama. Skoro svaki tjedan uce neku pjesmicu, danas su ucili sto je to piramida... Zadace koje ne zavrse u vrticu donesu doma, pa je to kao domaca zadaca. Osim toga svaki mjesec dobije knjigu koja moramo doma procitati, a on ju mora u vrticu prepricati. Meni je bas super, jer jos nije rekao da mu je u vrticu dosadno, kao sto je to bio slucaj u zg. Jedino mu se ne da ici u vrtic, kada treba bojati, jer to mu se taaakooo ne da. Sva sreca da mu teta ne popusta pa treba sve zavrsiti kao i ostali. Tete su mi stvarno super, zahtjevne, a po drugoj strani ljubazne. Ovo uopce nisam ocekivala, iznenadili su me pozitivno.
|
|
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 17.1.2011 20:28:34
|
|
|
|
mišica 666
|
mirna zavidim ti
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 17.1.2011 20:56:45
|
|
|
|
tina0310
|
u principu sve ste već naveli,sva moja očekivanja su realna... nego mene zanima od koliko ste mj/god ih poslali u vrtić? ja i mm planiramo na jesen ga upisat,tad će imat oko godinu i po,koja su vaša iskustva i koliko triba da se tako male bebe naviknu na vrtić najviše me stra zato šta je maza,obožava se stalno nosat i da mu se piva a tete mu baš toliko pažnje neće moć priuštit...a tek spavanje,bez pivanja i ljuljana,nema šanse,pa se nekako baš bojim da mu nebi bija šok vrtić
|
|
RE: Što očekujete od vrtića? 17.1.2011 23:09:55
|
|
|
|
mirna
|
Tina da ne skrenemo skroz s teme je najbolje da otvoris novu temu pa cemo ti tamo odgovoriti.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!