Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 3.12.2008 12:49:02
|
|
|
|
ZVRK
|
nažalost ništa
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 3.12.2008 12:55:06
|
|
|
|
Dajana
|
Prije sam od MM za rođenje djeteta dobila narukvicu, sat, više se ne sjećam točno što.(grozno) a sad za zadnje dijete ništa osim prekrasnog buketa cvijeća, dobrodošlice s balonima i tortom. Pa i nije baš ništa.
|
|
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 3.12.2008 12:58:41
|
|
|
|
FIONA
|
ooooo da!!!! Dočekao me sa krvavim očima i neispavan jer smo izašle dan ranije a on je feštao dan kasnije...kad se zbroji dočekao nas je sa velikim mamurlukom
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 3.12.2008 13:02:52
|
|
|
|
Wukovarka
|
dobra ti ova Fiona... A sto cemo s njima....jadi napate se u cekanju
|
|
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 3.12.2008 13:06:57
|
|
|
|
troubled
|
netko mu je gurnuo buket cvijeća u ruke kad smo izlazile...(rekao je kasnije i tko, ali ja sam zaboravila) nekoliko dana (1o-ak) nakon poroda su mu prijatelji postavili ovo isto pitanje...tada je otišao vani i donio prsten ...uz popratni komentar - možeš ga ti nositi dok mala ne naraste... lovely, zar ne
|
|
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 3.12.2008 13:07:46
|
|
|
|
FIONA
|
MA DA JE ČEKAO!!! Ja rodila u utorak u četvrtak nas sprašili doma...jedva se stigao opiti!!! Prasac muški!!!
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 3.12.2008 20:57:32
|
|
|
|
tonkica
|
Na žalost, ni ja nisam dobila ništa. Donio mi buket cvijeća koji nisam smjela imati u sobi, pa sam ga dala sestrama da ga one stave u svoju sobu.
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 3.12.2008 21:14:42
|
|
|
|
dami
|
Mm me dočekao sa prekrasnim buketom ruža , suznim očima i velikim zagrljajem. Bilo je vrijeme gripe tako da smo se vidjeli tek onaj dan kad je došao po nas. Trenutak za pamćenje.
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 4.12.2008 9:58:02
|
|
|
|
tina1602
|
dobila sam orhidejicu u kutiji.. i bonbonijeru koju nisam smjela jesti...
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 4.12.2008 10:11:46
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
orhideje koje sam mu rekla da odnese doma, i dočekale me svježe i nakon 7 dana ... čestitku sa lijepim riječima koje je sam napisao... od zlata i materijalnoga ništa, ali to ionako nije bit rođenja djeteta (iako moja mama misli drugačije pa m ejoš dugo poslije pilala da kako mi nije poklonio ništa od zlata )
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 4.12.2008 13:50:48
|
|
|
|
Anoniman
|
svaki put sam dobila buket cvijeća na izlasku iz rodilišta i to mi je bilo dovoljno, više ne bih ni očekivala, s obzirom na vrstu njegove maštovitosti. Ali je zato bio mjesec dana doma i pomagao mi i nije se naroljao nijednom, pa zar to nije vrednije od zlata i dragog kamenja!?
|
|
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 4.12.2008 14:07:42
|
|
|
|
BruMa
|
Nisam dobila NIŠTA!I dan danas ga znam zeje zbog toga.Nisam niš očekivala,ali bar buket cvijeća da sam dobila,ali ni to.Pa di toga ima?
|
|
RE: Što ste dobili o mm_a za rođenje dijeteta? 4.12.2008 14:18:49
|
|
|
|
mališa
|
ja isto nisam dobila ništa,moj meni jako rijetko išta pokloni, ali kada kupi to je obično nešto koristimo oboje nadala sam se da ću bar dobiti buket i kada sam ga vidjela upitala sam se pa čemu li se ti nadaš? naplatiti ću mu to kad- tad s jednim dobrim poklonom koji ću si kupiti njegovom karticom
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2008 8:35:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!