njanja
|
evo ja sam primjer djeteta koje je u školu išlo sa nepune 6,5 god (rođena 04.04). imam 6 god stariju sestu i ja sam jakoooo htjela ići u školu i biti kao sestra pa su me dali sa 6,5 god....Na počletku sam bila jako zaigrana i imam spomenar u kojem mi je mama pisala da sma "bila jako dobra djevojčica dok nisam krenula u školu, a onda sma postala najpametnija na svijetu" :)U svim razredima sam bila jedna od najboljih učenika (iako vrlo neuredna i danas sam), u srednjoj školi sma bila 1 od 10 oslobđenih od mature (na 300 učenika), a fax sam završila u 5 god....Dakle, meni nikada moja razigranost nije pkodila, dapače, postala sam jedan jako dobar učenik.....(al sam se nahvalila, ali činjenica je i ponosna sam na to).... Moja nećakinja je krenula sada u 9 mj sa nepunih 7 (u 12 je napunila 7), jako je živahna, razigrana, kaže učiteljica da joj kontrira da kada sjedi u školi da su sjedne na nogu i učiteljica joj kaže Vita lijepo sjedi, a ona kaže: ma meni je ovako ugodnije....S druge strane-jedina u razredu iam sve 5-ice, dakle niti jednu 4.... Dakle, nema ništa lošeg ako dijete ide ranije u školu, kao što nema da ostane doma godinu duže i igra se....Niti ja niti moji mama i tata nikada nisu požalili da sam ranije išla, a od tvrdoglavice i "najpametnije na svijetu" sam izrasla u jednu ozbiljnu i odgovornu osobu, kao što će to i naša Vita i tvoja Tara.... Ja bi ju dala u školu....Ako te tiješi-moja mama mi je uvijek govorila-"ti si krenula 1 godinu ranije u školu pa ćeš moći pasti 1 godinu na faxu, hahahaha" SRETNO
< Poruku je uredio njanja -- 29.4.2010 9:47:44 >