|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   šta kupiti?
16.3.2009 12:21:02   
Kika83
cure treba mi vaš savjet,frendica mi u petak ima obranu diplomskog i neznam šta joj kupit jer če fešticu napravit.
kad je položila zadnji ispit kupili smo joj buket cviječa i bombonjeru.
nebi htjela opet isto, a nemam nikakvu ideju
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: šta kupiti?
16.3.2009 12:23:16   
tikica_69
Odi u neki gift shop i kupi joj recimo neki stosan okvir za slike ili album (sigurno ce imati slika i sa feste)...imas u Funky fish-u ili Cmok-u takvih prekrasnih pokloncica, da ti pamet stane user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 2
16.3.2009 12:52:58   
srećica
Cvijeće definitivno ali nek bude maštovitouser posted image !Ja sam svojoj prijateljici napravila naš album od kad sam je upoznala pa do njene diplome ha ha dan danas ga gleda i umira od smijeha kaže da bolj poklon nije u životu dobila Bila je to veeelika mapa sa njenim slikama te sklikama iz novina naravno svega i svačega i planova za budučnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .A buket sam napravila u prozirnom tuljku kao u kojem i dobivaju diplome zatvoren sa diplomskom kapicom.. malo truda i mašte i malo novaca a zadovoljstvo super s obje strane jer to si stvarno sve ti napravila i toga čete se sječat zauvijek...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 3
16.3.2009 13:11:35   
Florijan Jakov
cure su dale dobre ideje... ne znam što je diplomirala, ali ja volim lijepe olovke i mislim da je to lijep poklon (posebno ako je profesorica/pravnica/ekonomistica)

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu srećica)
Neposredna veza do poruke: 4
16.3.2009 13:39:55   
mariola
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

cure su dale dobre ideje... ne znam što je diplomirala, ali ja volim lijepe olovke i mislim da je to lijep poklon (posebno ako je profesorica/pravnica/ekonomistica)

ja sam dobila jedan jako fini set olovaka, ustvari olovka i nalip pero, jako fino i elegantno, da, imaš pravo.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 5
16.3.2009 13:43:40   
Kika83
ekonomiju je završila. super ideje,hvala vamuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 6
16.3.2009 13:47:26   
dikac

slažem se.

dobra stručna knjiga iz njezinog područja isto mi se čini ok poklon.

Neposredna veza do poruke: 7
16.3.2009 13:51:54   
zaba
slažem se s curama

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 8
16.3.2009 13:51:56   
dikac
IZVORNA PORUKA: Kika83

ekonomiju je završila. super ideje,hvala vamuser posted image

super, imaš u knjižarama puno knjiga iz ekonomije, super su mi one šaljivog karaktera, svojevremeno je hit bio funky business, ali to je sigurno pročitala, možda nije "karaoke kapitalizam", isti su autori kao i funky businessa

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 9
16.3.2009 19:36:24   
Ruža

Ukrala si mi riječ iz usta.user posted image  Dobar komplet olovki treba svakoj struci!

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!