Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: što ponijeti u jaslice? 9.9.2012 7:38:28
|
|
|
|
troubled
|
-šlapice (to imaš ) ostalo će ti reći tete prvi dan kad dođete.... u pravilu su to: -pelene (tjedno ili mjesečno prema dogovoru s tetama) -vlažne maramice (cca 1 paket mjesečno) -papirnate maramice -krema za guzu -rezervna odjeća (stoji u ormariću) ako dijete koristi bocu ili dudu, to onda svakako... a da bi rastanak bio lakši, neka nosi sobom i omiljenu igračku....to im zbilja pomaže prebroditi početak. sretno
|
|
RE: što ponijeti u jaslice? 9.9.2012 8:12:15
|
|
|
|
danery
|
da dodam-kod nas se nosi još i 5 platnenih pelena i 5 partikli koje ostaju u vrtiću,plastične čaše ako dijete pije iz njih...
|
|
RE: što ponijeti u jaslice? 11.9.2012 11:32:15
|
|
|
|
elven
|
IZVORNA PORUKA: troubled -šlapice (to imaš ) ostalo će ti reći tete prvi dan kad dođete.... u pravilu su to: -pelene (tjedno ili mjesečno prema dogovoru s tetama) -vlažne maramice (cca 1 paket mjesečno) -papirnate maramice -krema za guzu -rezervna odjeća (stoji u ormariću) ako dijete koristi bocu ili dudu, to onda svakako... a da bi rastanak bio lakši, neka nosi sobom i omiljenu igračku....to im zbilja pomaže prebroditi početak. sretno Upravo kako ti je troubled napisala, gdje nema ormarića tu su ruksaci i u njima je sve...mi još stavljamo i malu jastučnicu, jer kad se odviknu od bočice, dude to im ostaje poznato i njihovo... - još bih dodala dvije rezervne odjeće, dok ne vidiš kako ide, jer je kod nas u pravilu bilo jedan obrok jedno presvlačenje
|
|
|
|
RE: što ponijeti u jaslice? 11.9.2012 13:03:47
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: elven IZVORNA PORUKA: troubled -šlapice (to imaš ) ostalo će ti reći tete prvi dan kad dođete.... u pravilu su to: -pelene (tjedno ili mjesečno prema dogovoru s tetama) -vlažne maramice (cca 1 paket mjesečno) -papirnate maramice -krema za guzu -rezervna odjeća (stoji u ormariću) ako dijete koristi bocu ili dudu, to onda svakako... a da bi rastanak bio lakši, neka nosi sobom i omiljenu igračku....to im zbilja pomaže prebroditi početak. sretno Upravo kako ti je troubled napisala, gdje nema ormarića tu su ruksaci i u njima je sve...mi još stavljamo i malu jastučnicu, jer kad se odviknu od bočice, dude to im ostaje poznato i njihovo... - još bih dodala dvije rezervne odjeće, dok ne vidiš kako ide, jer je kod nas u pravilu bilo jedan obrok jedno presvlačenje potpisujem + kod nas ide i velika jastučnica koja se slaže zajedno s piđamicom i sprema svaki puta u ormarić, a stave si ju na krevetić da imaju svaki svoju pod glavom...
|
|
RE: što ponijeti u jaslice? 19.9.2012 16:58:10
|
|
|
|
valnea
|
IZVORNA PORUKA: troubled -šlapice (to imaš ) ostalo će ti reći tete prvi dan kad dođete.... u pravilu su to: -pelene (tjedno ili mjesečno prema dogovoru s tetama) -vlažne maramice (cca 1 paket mjesečno) -papirnate maramice -krema za guzu -rezervna odjeća (stoji u ormariću) ako dijete koristi bocu ili dudu, to onda svakako... a da bi rastanak bio lakši, neka nosi sobom i omiljenu igračku....to im zbilja pomaže prebroditi početak. sretno Upravo ovo smo i mi nosili + suzicu u oku prvih par puta
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!