|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Životinje u kući
31.1.2011 19:58:00   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image joj meni je zbilja nekad smješno al nekad ostanem zatečena,ona emisija na rtl 2 o životinjama,ajme ja sam zamrla kad je ona pica svinje držala u kući i to još dvije leže na krevetu,jadan pas sam mu glava viri ispod jorgana i još nekog glodavca drži na nočnom ormariču,Aj sve mi je jasno pas,mačka,neke životinjice u kuči,al svinje,zebre,zmije ovceuser posted image E i sam da pitam s tim da se nebi tko uvrijedio ko drži psa u kući,jel vaš pas jede s vama za stolom iz svog tanjura
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Životinje u kući
31.1.2011 20:28:19   
pincirotvajler
user posted image user posted image
moji psi su bili vani,u dvorištu-tam su i jeli user posted image
sad nemam nažalost nikakvu životinjicu,al da imam jela bi na poduuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
1.2.2011 10:40:51   
lavica81
gledala sam, stvarno ima svega,  bože sačuvajuser posted image user posted image user posted image  

IZVORNA PORUKA: natalijax

user posted image user posted image user posted image user posted image joj meni je zbilja nekad smješno al nekad ostanem zatečena,ona emisija na rtl 2 o životinjama,ajme ja sam zamrla kad je ona pica svinje držala u kući i to još dvije leže na krevetu,jadan pas sam mu glava viri ispod jorgana i još nekog glodavca drži na nočnom ormariču,Aj sve mi je jasno pas,mačka,neke životinjice u kuči,al svinje,zebre,zmije ovceuser posted image E i sam da pitam s tim da se nebi tko uvrijedio ko drži psa u kući,jel vaš pas jede s vama za stolom iz svog tanjura

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 3
1.2.2011 10:48:11   
modesty blaise
Mi imamo maltezera....znači malenog psića koji se ne linja (ne pušta dlaku). Držimo ga u stanu čistog i urednog koliko god je to moguće jer je to ipak životinjica. Presladak je i dobar "ko kruh"....al vjerujte niti jede s nama za stolom, niti spava s nama po krevetima(ima svoju košaru u kojoj spava i odmara) niti se penje po trosjedima... on je nama fakat ko član familije al ipak ne pretjerujemo....

< Poruku je uredio modesty blaise -- 1.2.2011 10:49:03 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 4
1.2.2011 12:01:54   
Mirjana J.
ja imam mačka za kojeg su mi svi govorili kad sam rodila da bi ga se tribala rješit zbog bebice ali to nisam mogla napravit je je on dio naše obitelji i ima svoje misto na kojem spava i svoju posudu iz koje jede.još se nikad nije popeo na naš krevet ili došao u blizinu maloga.dakle životinje u kuči zašto ne ?!

Tomislav-28.07.2000
Josip-21.10.2010

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 5
1.2.2011 12:31:22   
Tanjica Tanja
Baš smo ja i mm to neki dan komentirali..ona što je držala rakune u kući, a uz to i hrpu pasa, mačaka i koječega....Ma, mislim, oni obavljaju nuždu gdje stignu, dlake i smrad po svuda, po meni totalno nehigijenski. Ja sam veliki ljubitelj životinja, imala sam nekoliko kućnih ljubimaca u kući (mace), ali što je previše-previše je!

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu Mirjana J.)
Neposredna veza do poruke: 6
1.2.2011 12:36:30   
lelo
mislim da neki od tih ljudi pretjeruju, nekim životinjama je mjesto vani, a ne u kući.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 7
1.2.2011 12:47:41   
mamicaa
E baš sam nekui dan komentirala rad i zahtjeve udruga za životinje, ( http://www.ringeraja.hr/forum/m_665552/mpage_1/tm.htm#666348 ) preeeeetjerano. Imam mačku, spava u dnevnom, popne se na kauć jede u hodniku, na podu zdjelice, imam i psa, živi na dvorištu, ima se gdje skloniti, jede na dvorištu, kada je baš jako hladno pustimo ga u kuću...... mislim da su životinje samo životinje.....

< Poruku je uredio mamicaa -- 1.2.2011 12:48:24 >

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 8
1.2.2011 13:25:55   
leilany
vec mi se neda ponavljat(ko papiga sam)user posted image ;obozavam zivotinje i da mogu imala bi ih puno......isla bi najrade u afriku,i tam proučavala gorile....

za sad imam psa-aljaskog mravojedauser posted image (malamuta),imam africku sivu pticu-oliti žakoa..imam macke al su one vani,i imam jednu fish.....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 9
1.2.2011 13:46:39   
mama mery
moj pas je malo u kuci malo na dvoristu nazalost vezan jer dvoriste nije ograđeno ( a iskustvo sto sam imala sa sakijem ne bi voljela da se ponovi)
a vani mora biti jer se susjedi bune kad je stalno u kuciuser posted image

a ta emisija mi je pretjerana mislim jesta vidjeli zena ima ljamu u stanu??? i onaj tip bogomoljkeuser posted image user posted image

< Poruku je uredio mama mery -- 1.2.2011 13:50:46 >

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 10
1.2.2011 14:27:54   
malizia
mi smo u kući imali zeku, papige, macu, psa...naravno, ne u isto vrijemeuser posted image

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 11
1.2.2011 18:26:33   
bubaMaja
Ja sam od 12 godine imala psa sve do 6 mjeseca prošle godine.. 17 godina ljubavi sa mojim najdražim.. sticajem okolnosti kad sam ga dobila naučio se na krevet (bio je bubani kao mali) i spavao je samnom u krevetu, ali je jeo iz svojih posudica, doduše pored našeg stola u vrijeme kad i mi, ali opet dolje... bio je izuzetno čist i uredan, a prije spavanja se uvijek prao. i inače je bio bijeli i uvijek kao snijeg sam od sebe (prilično se linjao zbog toga).. uvijek su me svi pitali kako može biti toliko čist...i nije htio jesti s poda, niti iz prljave zdjelice...i sve je obavljao vani...
nažalost, kad je ostario, dobio je rak pa više nije mogao baš hodati van i sve to... u 6 mjesecu smo ga uspavali jer stvarno više nije mogao... a ja sam par dana nakon toga otkrila da sam trudna... u jednu ruku - znam da stari, bolesni pas i mala beba ne idu skupa, ali znam da tu vrstu ljubavi koju dobiješ od svog psa teško možeš dobiti od ikoga drugog...

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!