|
RE: A zašto nas nekad -djeca, život, sve pomalo 28.4.2009 15:36:48
|
|
|
|
Njofra
|
.umorna sam ko pas,još i ova kiša,L.mi kašlje,trebam je do pedijatrice odvesti s malim.Jer ga nemam komu ostaviti,s njih dvoje u punoj čekaonici...user posted image već me sada ljute,a dan tek počeo...user posted image A gdje da još smognem se osmjehivati kad me čeka još gomila posla i njih dvoje meni na leđima,sama sam ,u šetnju ne mogu jer prouser posted image a kiša pada li pada..znači opet će biti rat danas između njih dvoje,dreka,plač,otimanje igračaka,čupanje..joj već me glava boli...user posted image IZVORNA PORUKA: Lady3 ima nas cure,moj me držao budnu noćas od 2-pola 6 ujutro,ni Lauru nisam mogla odvesti u vrtić..umorna sam ko pas,još i ova kiša,L.mi kašlje,trebam je do pedijatrice odvesti s malim.Jer ga nemam komu ostaviti,s njih dvoje u punoj čekaonici... već me sada ljute,a dan tek počeo... A gdje da još smognem se osmjehivati kad me čeka još gomila posla i njih dvoje meni na leđima,sama sam ,u šetnju ne mogu jer pro a kiša pada li pada..znači opet će biti rat danas između njih dvoje,dreka,plač,otimanje igračaka,čupanje..joj već me glava boli... E, evo ovakav scenarij je meni opće poznat proživljen nekoliko puta. Da nekoliko, više
|