Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Apartmani u rodilištima 15.1.2013 12:45:54
|
|
|
|
leot
|
Sta mi nitko nece nista napisati?
< Poruku je uredio anaxx -- 15.1.2013 14:16:53 >
|
|
|
|
RE: Apartmani u rodilištima 15.1.2013 13:08:23
|
|
|
|
Piturica
|
ja znam samo u Ri kakvi su apartmani. znam da je 500 kn po danu i jedina razlika je to sto imas svoj mir i svoju kupaonicu sa tusom i wc-om. znaci ne moras dijeliti sa drugima. kod nas u Ri inace ide 1 wc i tus na mislim 4 zene sto nije tako strasno. ugl, ne znam koliko se to isplati uzimati jer isto su ti posjete kao i u ostalim sobama i ne moze nitko prespavati tamo s tobom tipa partner ili netko drugi iako ima kao jos dodatna neka fotelja na razvlacenje. evo, nadam se da sam bar malo pomogla
< Poruku je uredio anaxx -- 15.1.2013 14:17:15 >
|
|
RE: Apartmani u rodilištima 11.3.2013 15:49:47
|
|
|
|
Zokiz
|
Pogledaj na ovom sajtu za oglašavanje apartmana sigurna sam da ćeš naći potrebne informacije.
|
|
|
|
RE: Apartmani u rodilištima 11.3.2013 15:54:12
|
|
|
|
Two hearts
|
Apartmani su preskupi i precijenjeni.Barem je tako bilo sa našim,jedino što sam bila sama i na miru tih par dana dok se nisam oporavila.Nitko mi nije smio doći (osim supruga i to u vrijeme posjeta),na Tv-u je bilo samo 3-4 programa,klima nije radila,u wc nije bilo toalet papira....Sve u svemu,bačen novac!!
|
|
|
|
RE: Apartmani u rodilištima 10.6.2013 21:05:17
|
|
|
|
FIGICA FIFINANKICA
|
U rijeci oko 500 kn,nisam bila,možda sliedeći da,volila bi
|
|
|
|
RE: Apartmani u rodilištima 10.6.2013 21:10:58
|
|
|
|
Ninaa
|
Koliko znam u vinogradskoj je samo jedan i to je više samo soba s jednim krevetom cijena je negdje oko 800 kn po danu e sad mislim da posjete mogu dolaziti kad žele, trebala bi se raspitati, direktno tamo
|
|
RE: Apartmani u rodilištima 12.11.2013 13:00:32
|
|
|
|
mekica
|
Hm nisam koristila a li čak mislim da je nepotrebno.
|
|
|
|
RE: Apartmani u rodilištima 23.11.2013 23:01:13
|
|
|
|
leot
|
slala sam upi u vinogradsku bolnicu neki dan i dobila info da su apartmani 380 kuna i da se trebaju rezervirati. koga zanima;evo!
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!