|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Avantura zvana šetnja....
11.5.2011 7:53:13   
danery
Evo baš sam gledala slikice na mobu i našla par jojme fotki....
U nekoliko šetnji sa bejb u kolicima skoro smo završile ja na nosu,a ona iskipana iz kolica iako je uvijek vezana u kakvom su stanju naše ulice,točnije staze....
Prolazimo ispod znakova,napol staze stoji semafor,a stazica pola metra.....neki dedek ostavio pola stabla napol puta....ma katastrofa....
Doslovno nemogće je prijeći bar 5 metara bez da se točak kolica zaglavi u nekom krateru,zapne za  3 sloja lupanog betona ili da očešem svaku rinu na kućama zbog nabijenih auta na stazi....
Zanima me kakvo je stanje kod vas? ja volim šetati sa bejb,ali kad se sjetim truckanja i drgljanja do grada ko po krumpirima,zlo mi bude user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 11.5.2011 8:47:15 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: avantura zvana šetnja....
11.5.2011 8:02:29   
Točkica28
o jedan dio koji je sjajan za šetnjicu tak da koristimo već znane puteve

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2
11.5.2011 9:06:58   
TINAZG
Mi u naselju imamo krasnu šetnicu, jednu od najljepših u gradu po meni, ali šetkamo i po Jarunu, Bundeku.... tako ma tamo gdje ja živim ima puno pločnika pa nije problem... mi smo jako puno šetale u kolicima dok je bila mala...

Paola 13.8.2008.

http://public.fotki.com/tinazg/

Ako se hoćete družiti ma FB, ja sam Dječja Robica

Ima me i na Njuškalu, ja san tinapv, na Kupi Prodaj tinapv1, uglavnom ne možete me fulat

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 3
11.5.2011 9:12:56   
pincirotvajler
naš kvart je stvoren za šetnje

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu TINAZG)
Neposredna veza do poruke: 4
11.5.2011 9:16:15   
Ellenora 2
Kod nas se šetnja također pretvara u izazov. Nekih kilometar imamo makadam pa onda znakove, rasvjetu i semafore kao što si i opisala, ali kad se vraćamo idemo obilaznicom i tu nam je sve ok samo što Petra više voli taj prvi dio puta jer joj je zanimljivije. Mi smo na to mislili ranije pa smo kupili kolica sa 4 velika točka i amortizerima tako da dobro putujemo po svim terenima. 

To sam ja Ellenora, stari nick mi je blokiran.

Petra 15.09.2010 godine.

(Odgovor članu TINAZG)
Neposredna veza do poruke: 5
11.5.2011 9:50:46   
mariola
Od naše ulice do šetnice odnosno rive je trotoar i sve je ok. Međutim, poludim kad se na trotoar popne auto pa moram s kolicima na cestu. Al sreća to je rijekost pa onda i ludim rijetkouser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Ellenora 2)
Neposredna veza do poruke: 6
11.5.2011 9:52:51   
ZVRK
da,kod tebe je bilo baš lijepo za šetnju.user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 7
11.5.2011 9:53:10   
cuba
Kod nas su upravo dok sam trudna bila ponovno asfaltirali dio od našeg stana pa do dijela centra, kao da su znali da ću uskoro gurati kolica tim putemuser posted image . U gradu je više-manje sve ok. Ima dijelova kojima bi asfaltiranje dobro došlo i truskanja ali te dijelove izbjegavamo. Ne žalim se.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Ellenora 2)
Neposredna veza do poruke: 8
11.5.2011 11:23:36   
lavica81
nama je ok, barem ovaj dio grada gdje mi šetamo mada ima djelova kojima treba asfaltiranje

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 9
11.5.2011 12:21:39   
drugasrecica
Sa starijom sam stalno šizila kad bih je vozila u kolicima na parkirane automobile na trotoaru i ostala prijevozna sredstva, rupe i rupetine...Sad već točno znam gdje ići s kolicima a koju ulicu izbjegavat pa se ne obazirem, al opet me znaju iznenadit ljudske gluposti.

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 10
11.5.2011 13:27:59   
mayathebee
Mi imamo super stazice za šetanje iza zgrade, nigdje ceste i autiju, veliko brdo, livada, drveće i park.....ma milina, nebi nikada iz svog kvarta!!!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 11
11.5.2011 14:55:09   
natalijax
kod nas je super,jedino kad idemo biciklima na sv.Anu nije asfaltirana cesta do kraja pa se sve drma,al moj miško voli da se drmauser posted image

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 12
11.5.2011 23:36:26   
beba_B

IZVORNA PORUKA: cuba

Kod nas su upravo dok sam trudna bila ponovno asfaltirali dio od našeg stana pa do dijela centra, kao da su znali da ću uskoro gurati kolica tim putemuser posted image . U gradu je više-manje sve ok. Ima dijelova kojima bi asfaltiranje dobro došlo i truskanja ali te dijelove izbjegavamo. Ne žalim se.

Cuba, 100% stojis na Skalicama... user posted image
Meni je u ulici ocajno od auta za proc i redovito moram proc priko ceste.
U samom sam centru, zadnja ulica u kojoj se moze parkirat bez naplate pa je uvik guzva... katastrofa...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!