Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: avantura zvana šetnja.... 11.5.2011 8:02:29
|
|
|
|
Točkica28
|
o jedan dio koji je sjajan za šetnjicu tak da koristimo već znane puteve
|
|
RE: avantura zvana šetnja.... 11.5.2011 9:06:58
|
|
|
|
TINAZG
|
Mi u naselju imamo krasnu šetnicu, jednu od najljepših u gradu po meni, ali šetkamo i po Jarunu, Bundeku.... tako ma tamo gdje ja živim ima puno pločnika pa nije problem... mi smo jako puno šetale u kolicima dok je bila mala...
|
|
RE: avantura zvana šetnja.... 11.5.2011 9:12:56
|
|
|
|
pincirotvajler
|
naš kvart je stvoren za šetnje
|
|
RE: avantura zvana šetnja.... 11.5.2011 9:16:15
|
|
|
|
Ellenora 2
|
Kod nas se šetnja također pretvara u izazov. Nekih kilometar imamo makadam pa onda znakove, rasvjetu i semafore kao što si i opisala, ali kad se vraćamo idemo obilaznicom i tu nam je sve ok samo što Petra više voli taj prvi dio puta jer joj je zanimljivije. Mi smo na to mislili ranije pa smo kupili kolica sa 4 velika točka i amortizerima tako da dobro putujemo po svim terenima.
|
|
RE: avantura zvana šetnja.... 11.5.2011 9:50:46
|
|
|
|
mariola
|
Od naše ulice do šetnice odnosno rive je trotoar i sve je ok. Međutim, poludim kad se na trotoar popne auto pa moram s kolicima na cestu. Al sreća to je rijekost pa onda i ludim rijetko
|
|
RE: avantura zvana šetnja.... 11.5.2011 9:52:51
|
|
|
|
ZVRK
|
da,kod tebe je bilo baš lijepo za šetnju.
|
|
RE: avantura zvana šetnja.... 11.5.2011 9:53:10
|
|
|
|
cuba
|
Kod nas su upravo dok sam trudna bila ponovno asfaltirali dio od našeg stana pa do dijela centra, kao da su znali da ću uskoro gurati kolica tim putem . U gradu je više-manje sve ok. Ima dijelova kojima bi asfaltiranje dobro došlo i truskanja ali te dijelove izbjegavamo. Ne žalim se.
|
|
RE: avantura zvana šetnja.... 11.5.2011 11:23:36
|
|
|
|
lavica81
|
nama je ok, barem ovaj dio grada gdje mi šetamo mada ima djelova kojima treba asfaltiranje
|
|
RE: avantura zvana šetnja.... 11.5.2011 12:21:39
|
|
|
|
drugasrecica
|
Sa starijom sam stalno šizila kad bih je vozila u kolicima na parkirane automobile na trotoaru i ostala prijevozna sredstva, rupe i rupetine...Sad već točno znam gdje ići s kolicima a koju ulicu izbjegavat pa se ne obazirem, al opet me znaju iznenadit ljudske gluposti.
|
|
RE: avantura zvana šetnja.... 11.5.2011 13:27:59
|
|
|
|
mayathebee
|
Mi imamo super stazice za šetanje iza zgrade, nigdje ceste i autiju, veliko brdo, livada, drveće i park.....ma milina, nebi nikada iz svog kvarta!!!
|
|
RE: avantura zvana šetnja.... 11.5.2011 14:55:09
|
|
|
|
natalijax
|
kod nas je super,jedino kad idemo biciklima na sv.Anu nije asfaltirana cesta do kraja pa se sve drma,al moj miško voli da se drma
|
|
|
|
RE: avantura zvana šetnja.... 11.5.2011 23:36:26
|
|
|
|
beba_B
|
IZVORNA PORUKA: cuba Kod nas su upravo dok sam trudna bila ponovno asfaltirali dio od našeg stana pa do dijela centra, kao da su znali da ću uskoro gurati kolica tim putem . U gradu je više-manje sve ok. Ima dijelova kojima bi asfaltiranje dobro došlo i truskanja ali te dijelove izbjegavamo. Ne žalim se. Cuba, 100% stojis na Skalicama... Meni je u ulici ocajno od auta za proc i redovito moram proc priko ceste. U samom sam centru, zadnja ulica u kojoj se moze parkirat bez naplate pa je uvik guzva... katastrofa...
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!