Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Belly Bandit steznik poslije poroda 7.12.2009 20:50:56
|
|
|
|
evanda
|
Izgleda odličan! Ja sam kupila prvo onaj samo oko trbuha, pa mi je kipilo sve sa strana, a onda sam kupila onaj cijeli...uhhh....oba su sprave za mučenje...ni jedan nisam nosila....a para dala, uhhhh
|
|
|
|
RE: Belly Bandit steznik poslije poroda 14.12.2009 10:07:35
|
|
|
|
komarac1
|
Frendica ga je nosila i kaže da joj se trbuh naočigled smanjivo! Al nije bio taj već neki puno jeftiniji - al tog tipa!
|
|
|
|
RE: Belly Bandit steznik poslije poroda 8.1.2010 11:59:48
|
|
|
|
nevam
|
Koristila sam Belly Bandit steznik, izvrstan je . Trbuh se izravnao. Meni je bilo super to što se nisam znojila ispod njega (rodila sam u ljeti), jako je ugodan za nošenje a i prekrasan je
|
|
|
|
RE: Belly Bandit steznik poslije poroda 8.1.2010 17:07:42
|
|
|
|
zozo1
|
Znači isplati se dati min. 400 kn za to. Koliko dugo si ga nosila? Ja sam poslije prvog poroa koristila steznik gaće i trbuh mi se povukao , a nakon mršavljenja i dijeta vratio se skroz u prvobini položaj. Zanima me da li taj steznik u obliku pojasa pada, smeta, prelama se kod sjedenja i slično. Neke cure su sa takvom vrstom steznik -pojasa imale problema i nisu ih nosile.
|
|
|
|
RE: Belly Bandit steznik poslije poroda 10.1.2010 21:53:52
|
|
|
|
nevam
|
Ovo su novi steznici kod nas, vrijedi svake kune, ugodan je kod sjedenja, čičak je širok i dobro prijanja, rubovi su dobro završeni pa nema grebanja. Super izgleda!!! ne djeluje kao ortopedsko pomagalo.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Brrr...
пеперутка16
Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!