|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Belly Bandit steznik poslije poroda
7.12.2009 17:12:23   
zozo1
Cure,
Jel tko kupio taj steznik za poslije poroda
Puno sam čitala o njemu i kao najbolji je. Zanimaju me iskustva iz vaše ruke.
Šaljem web stranicu gdje se može nabaviti.
http://www.defactomama.hr/bb_us/original.htm
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Belly Bandit steznik poslije poroda
7.12.2009 20:50:56   
evanda
Izgleda odličan!
Ja sam kupila prvo onaj samo oko trbuha, pa mi je kipilo sve sa strana, a onda sam kupila onaj cijeli...uhhh....oba su sprave za mučenje...ni jedan nisam nosila....a para dala, uhhhh

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 2
14.12.2009 10:07:35   
komarac1
Frendica ga je nosila i kaže da joj se trbuh naočigled smanjivo! Al nije bio taj već neki puno jeftiniji - al tog tipa!

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 3
8.1.2010 11:59:48   
nevam
Koristila sam Belly Bandit steznik, izvrstan je . Trbuh se izravnao.
Meni je bilo super to što se nisam znojila ispod njega (rodila sam u ljeti), jako je ugodan za nošenje
a i prekrasan je user posted image

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 4
8.1.2010 17:07:42   
zozo1
Znači isplati se dati min. 400 kn za to. Koliko dugo si ga nosila? Ja sam poslije prvog poroa koristila steznik gaće i trbuh mi se povukao , a nakon mršavljenja i dijeta vratio se skroz u prvobini položaj. Zanima me da li taj steznik u obliku pojasa pada, smeta, prelama se kod sjedenja i slično. Neke cure su sa takvom vrstom steznik -pojasa imale problema i nisu ih nosile.

(Odgovor članu nevam)
Neposredna veza do poruke: 5
10.1.2010 21:53:52   
nevam
Ovo su novi steznici kod nas, vrijedi svake kune, ugodan je kod sjedenja, čičak je širok i dobro prijanja, rubovi su dobro završeni pa nema grebanja. Super izgleda!!! ne djeluje kao ortopedsko pomagalo.

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Brrr...
пеперутка16

Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!