|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Bioresonanca...
23.11.2009 13:28:08   
Nema novih poruka
Anoniman
dal ima koja cura iskustva sa time? stariji ima sve cesce osip i grebe se a P kaze da je jos premali za prava testiranja...
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Bioresonanca...
23.11.2009 13:33:43   
Nema novih poruka
Bebys
draga nadam se da ce ti netko pomoci ja ti nemam blage veze tikica i cvrle sigurno znaju cekaj dok dodju ili mozda zvonki...sretno...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
23.11.2009 14:51:30   
Nema novih poruka
pepeljuga
Ajme ja ti nemam pojmauser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
23.11.2009 21:33:43   
Nema novih poruka
uciteljica
Ja s time nemam iskustva,a li sam navratila na ovaj topik da pozdravim karlovčanku, user posted image , praktički susjedu.user posted image

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 4
24.11.2009 6:27:24   
Nema novih poruka
Anoniman
ooooo, uciteljice! user posted image  moj Jan je pravi decko za tvoju curicu, taman 25 dana stariji user posted image

(Odgovor članu uciteljica)
  Neposredna veza do poruke: 5
24.11.2009 9:27:12   
Nema novih poruka
Bebys
pa zar nitko nista o ovome nezna zeni reci..halloooo di ste nemoguce da nitko nema pojma..

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
24.11.2009 9:31:24   
Nema novih poruka
plavka
Ja ti mogu dati br. tel. alergologa i gastroentrologa iz Vinogradske pa da njih pitaš direktno ako želiš to ti je u principu najbolje i moja pedica baš nezna puno pa mi idemo kod gore navedenih!!!

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 7
24.11.2009 9:33:32   
Nema novih poruka
ket
za testiranja ne znam...ali kakvi su mu obrazi?da nije etopijski dermatitis...on je čest u dijece....pa kako dermatolog ništa ne kaže?ako je et.der. ima u ljekarni baš za to nova kolekcija proizvoda svih(sva kozmetika) i ima prospekt koji se proizvodi trebaju izbjegavati jer pogoršavaju situaciju...mlijeko,jaja,prašina...hladnoća,vrućina....itd.....mm ima to još dan danas a kažu da prolazi do punoljetnostiuser posted image

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 8
25.11.2009 16:36:46   
Nema novih poruka
Anoniman
IZVORNA PORUKA: plavka

Ja ti mogu dati br. tel. alergologa i gastroentrologa iz Vinogradske pa da njih pitaš direktno ako želiš to ti je u principu najbolje i moja pedica baš nezna puno pa mi idemo kod gore navedenih!!!

e, super - ovo bi mi dobro doslo! :)

inace ga imam na sumu da je alergik i vec pretpostavljam na sta...

(Odgovor članu plavka)
  Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!