Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Blagdanski kolači za naručiti.. 15.12.2008 10:17:00
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
kolače za svadbu, krstitke.. smo kupovali kod jedne žene u Sesvetskom kraljevcu, kila oko 60kn... kad uzmeš u obzir odlazak do tamo i nazad, onda ti ovo u pan peku nije puno (a njihovi kolači su mi ok)... pogledaj još malo po trgovačkim centrima imaju dosta širok izbor, ali mislim da s pan pekom ne možeš pogriješiti
|
|
RE: Blagdanski kolači za naručiti.. 15.12.2008 10:23:41
|
|
|
|
ninolina
|
Ja imam ženu koja nama peće kolače kila je 80 kn i stvarno su mljac
|
|
RE: Blagdanski kolači za naručiti.. 15.12.2008 10:25:00
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Ja imam ženu koja nama peće kolače kila je 80 kn i stvarno su mljac ali sigurno nije iz zg.. i ja bi radje domaće...
|
|
|
|
RE: Blagdanski kolači za naručiti.. 15.12.2008 10:27:25
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
do ove naše u sesvetskom kraljevcu ima 10-15 min autom, pa ako se odlučiš za nju, javi se na pp da ti dam broj ili pogleda ovdje http://www.kolaci-torte.hr/INDEX.html
|
|
RE: Blagdanski kolači za naručiti.. 15.12.2008 10:30:36
|
|
|
|
ninolina
|
A nije ni daleko u Jaski. Otiđeš u slastičarnu i oni ti rade po naruđbi. Moji klinci imaju sad ročkase pa naručim sa tortom i kolače tamo. Biraš kakve hočeš a u zg imaš veći izbor. Nisu ko u dućanu isto imaju nekoga ko im peće i moslim da ti je najisplativije uzeti 1-2 suhih koje poslije staviš u kutijice i mogu stajati i par kremastih koji ne stoje dugo.
|
|
RE: Blagdanski kolači za naručiti.. 15.12.2008 14:32:44
|
|
|
|
koka
|
Mi isto imamo par ženskica di znamo naručivati domaće kolače, kg-55-60 kn.Za svadbu, rođendane i krštenje bili smo kod nje naručili.
|
|
RE: Blagdanski kolači za naručiti.. 15.12.2008 18:38:57
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ja sam za vjencanje u Ribniku uzimala kolace, kila 60 kuna. Uzeli smo 10 kg, zena dovezla u Goricu, kolaci su mljaci, mljaci
|
|
|
|
RE: Blagdanski kolači za naručiti.. 15.12.2008 21:22:17
|
|
|
|
lelo
|
Ja uzimam domače kolače od jedne tete koja ih doma peće( na trnju).Odlični su za prste polizat .Kila 75 kuna.
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 8:41:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!