Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Blago nekom tko se ne živcira toliko 24.5.2009 12:32:04
|
|
|
|
dikac
|
ne znam kako će mi biti kad počnem raditi. pretpostavljam da ću imati puno manje živaca za sve. ipak je drugačije kad umoran s posla dođeš a čeka te ručak, večera, spremanje, peglanje... moram priznati da mi je sada na porodiljnom lijepo i da mi nikad nije bilo tako dobro. puno mi je teže jer ih je 2 i mala je razlika ali više uživam u ovom porodiljnom nego prvi puta.
|
|
|
|
RE: Blago nekom tko se ne živcira toliko 24.5.2009 13:15:01
|
|
|
|
novamama
|
mislim da će moja metoda biti bacanje stvari kroz prozor, pa neka nemaju ništa...tako dva puta pa da vidiš
|
|
RE: Blago nekom tko se ne živcira toliko 24.5.2009 21:41:20
|
|
|
|
tikica_69
|
To jel dorucak mora biti u odredjeno vrijeme na stolu je nesto na sto smo mi zene naucile muzeve i djecu, pa kad pocnemo propucavati onda su nam svi drugi krivi Bar je tako kod mene....to su neki standardi koje si postavljamo i ako ih ne dostignemo onda smo nervozne a ostatak kuce to ni ne primjecuje
|
|
RE: Blago nekom tko se ne živcira toliko 24.5.2009 21:58:07
|
|
|
|
dominik
|
toliko puta si kazem laganini pa nece i nece...same sebe zaj ...
|
|
|
|
RE: Blago nekom tko se ne živcira toliko 24.5.2009 22:00:45
|
|
|
|
mirna
|
mene MM uvijek skulira... on nista prljavo ne primjecuje, moze biti bez rucka, sve mu je kul, samo da je kavica i cigaret i zena dobre volje... kada je on doma nakon pocetnog sizenja zbog toga i ja se opustim.. jos dobro da smo skoro cijeli dan vani, pa ne vidim sto trebam napraviti unutra... a kada ode onda mi je ciscenje terapija... njofra tak ti treba, lijepo bi dosla danas na rostiljadu i ne bi trebala otvarati ovu temu...
|
|
|
|
RE: Blago nekom tko se ne živcira toliko 24.5.2009 22:05:32
|
|
|
|
Wukovarka
|
O da, znam na sto mislis Moja sveki je naucila svoje, djecu i muza, da je sve spremno, oni sjednu, najedu se i obrisu usta... Nereda ima na sve strane i to naravno cisti ona.... Ali sad je fino u kuci snaja koja to nece raditi...pa su Prosli tjedan sveki otisla kod doktora a pita mene svekar hocemo jesti....haloooooo frajeru...imas u hladnjaku svega i jedi...zanijemio je kad sam rekla da si uzme sto god zeli, jer ja nisam gladna Pa nisam ja dosla biti necija sluskinja....buu se oni tga odvikli, ako moze MM doci s posla mrtav umoran, uzeti tanjur, jesti i pospremti za sobom, mogu onda svi
|
|
|
|
RE: Blago nekom tko se ne živcira toliko 24.5.2009 22:36:08
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
oko takvih stvari se nisam živcirala kad sam bila doma na porodiljnom, a sad još manje.... stan je manje više uredan, ako ne usisam danas, sutra ću, jedino suđe mora nevečer biti oprano (ali u slučaju da radim kolače i sl. onda i to može pričekati jutro). doručak kad se nekom "digne" ne dolazi u obzir; nema problema ja ću pripremiti što god žele jesti, ali za sve postoji dogovor. njofra, živciranje škodi samo tebi, nitko drugi to ne primjećuje, a kada i primjeti ne pridaje tome toliko važnosti kao ti - zato malo više u se i poda se, a manje na se (ne daj da te svako je.e kako mu se hoće).
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!