|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Boja za kosu?
26.9.2010 15:27:52   
pakić
Zanima me ima li tko iskustva s bojanjem kose u plavo? Naime, nisam bila na frizuri "sto godina", već sama sebi ličim na točo- moču. Pa sam mislila na svoju tamno smeđu kosu staviti žutu boju, ali onako pepelno, da ne bude žuta. Kako će to ispasti, jel netko probao... po meni, to bi me trebalo samo posvijetliti za par nijansi?
Prije sam se blajhala, ali bi mi to uvijek ispalo jako žuto, jer imam crvenkasti pigment. Ako tko ima iskustva, neka javi dok ne pokrenem operaciju- pilić

Patrik i Kiki, moja dva sunca
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Boja za kosu?
26.9.2010 15:39:39   
danery
uf pakić i ja sam smeđa...al ispafnu mi sve neke žućkaste nijanse na moju prirodnu...
bila je prije jedna plava nijansa od palette-a,ananas plava,i to mi je super hvatalo...ali ta se više ne pravi...
a da izvučeš pramenove? manje će ti oštetiti kosu,a kasnije možeš polako u plavo...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 2
26.9.2010 15:42:45   
pakić
Ma stvarno nemam vremena pol dana sjediti u salonu, htjela sam ustvari samo malo osvježiti kosu, a ako ispadnem ko pustinjska lisica šta ću onda? A opet, možda dobro uhvati? i ja sam kupila pallete, broj 230, user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 3
26.9.2010 15:47:02   
Imra
najbolje da uzmes keune 1517,odlicna boja,ne ide na zuto vec na pepeljasto

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 4
26.9.2010 15:51:06   
danery
ne znam,meni plave nikad ne ispadnu dobro...a pramenove ti netko doma može izvući,ja svojoj frendici redovno radim...kapa,blanš i hidrogen i piči...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 5
26.9.2010 15:52:51   
Imra
ova plava boja od keune je extra, koristi je moja rodica vec 2 godine, i ona ima crveni pigment,super boja....juce sam bila u salonu i stavila sam istu,frizerka mi je pravo nahvalila,najbitnije je da ne ide na zuto

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 6
26.9.2010 17:37:12   
CallamityJane
imra sve ti to zavisi od pigmenta osobe, jer mozda tebi i tvojoj rodici ne ide na zuto, dok meni 90% hoce izaci na zuto user posted image , i to jos zutim bih bila zadovoljna meni izadje ridjo
Ja ti samo mogu dati savjet da kada kupujes te plave nijanse, uzmi i poseban hidrogen jer njihovi u originalnom pakovanju su slabi.  Znaci 12% hidrogen, prekrsti se i u bozje ruke user posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 7
26.9.2010 19:54:16   
ivanaa
Ja stavim blajh pa gore preljv par minuta da ubije žuto

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 8
26.9.2010 22:23:44   
cuba
Osobno nikad ne bi u kućnoj radinosti išla iz smeđe u plavu... pogotovo kad imaš crveni pigment... sve i da kupiš naj boju za kosu + hidrogen  to ti nikad neće ispasti dobro... a i ko zna hoće li ti iz prve uopće ispasti....a plus zavisi koja ti je dužina kose pa ako ti trebaju 2 piture za kosu i hidrogen možeš skoro i u frizera...pa to ti bude gotovo za 2h...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 9
27.9.2010 8:42:47   
BUMBI
Osobno nikad ne bi u kućnoj radinosti išla iz smeđe u plavu... pogotovo kad imaš crveni pigment... sve i da kupiš naj boju za kosu + hidrogen to ti nikad neće ispasti dobro... a i ko zna hoće li ti iz prve uopće ispasti....a plus zavisi koja ti je dužina kose pa ako ti trebaju 2 piture za kosu i hidrogen možeš skoro i u frizera...pa to ti bude gotovo za 2h...

Potpisujem cubu..ja sam isto tako stalno mrljala s kosom i nikad nije ispalao ni slično kako sam htjela i sve bude šatreno,tako da više to ne radim nego idem u frizerski.
Drugo je da hočeš u neku tamnu boju,to ispadne bolje

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 10
27.9.2010 8:51:26   
FIONA
koliko ja znam uz takav pigment nikad ne buš pepeljasta...ako i budeš to onda odi ne kod bilo kojeg frizera nego kod nekog koji zna kaj radi....ali doma se ne bi upuštala u tak nekaj...ja se farbam sama ali malo tamnije nego kaj sam prirodno ali ovo je ipak skok da se ne zafrkneš... 

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 11
27.9.2010 8:55:06   
Zvonki
Svakako to obavi kod frizera. One će ti sa određenim postotkom hidrogena prvo izvući boju pa staviti tu koju želiš. Ne bi ja to sama doma jer ipak ideš u svjetlije.

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 12
27.9.2010 11:22:34   
CallamityJane
nego ofarba li se ti ? ne javljas se nikako?user posted image

a fiona nije istina da ako imas ridji pigment ne budes pepeljasta, ja sam znala imati takve tonove pepeljaste da su me masovno ljudi na ulici zaustavljali  i pitali koja je to boja. Dobro moj fizer kosta kao svetog Petra kajgana ali mi je pigment strahota ridj, kada bi crnu boju stavila ispala bi ridja user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 13
27.9.2010 13:51:05   
pakić
Hvala na odgovorima i savjetima, ne bih se ja sama farbala, frendica mi je frizerka, pa ću se dat njoj u ruke, pa ako ne bude dobro, opet bacit neki preljev za kosu... misla sam jutros, ali evo, P, prehlađen i ne znam kada ću. Svakako javim rezultat, a možda i koju slikicu stavimuser posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 14
21.10.2010 10:54:25   
pakić
Evo nakon dva tjedna, ipak sam stavila svijetle pramenove, pa po tome plavi preljev, i ispalo je fenomenalno... hvala frendici frizerki koja ima vremena meni do pola noći raditi frizuru. Osjećam se preporođeno, jer tri godine nisam ništa radila s kosom. Bila sam stvarno ko metla... i rekla je da nikako samo farba, jer bi kosa posvijetlila nejednako. Pri vrhu bi uhvatilo jače, a dalje slabije.

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 15
21.10.2010 13:12:43   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!