Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Boji se djeda božičnjaka i bora!!! 24.12.2009 12:58:33
|
|
|
|
ejmama
|
Ne znam kako pomoći, moja neće da se odlijepi od bora i ne zove ga bor, nego Božić
|
|
RE: Boji se djeda božičnjaka i bora!!! 24.12.2009 13:00:32
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Govori on već dosta da se boji djeda mraza i nije se htio slikati kad smo bili,a ni predstavu nije htio gledati u kazalištu. Danas kad sam okitila bor baš se bio uplašio,nadam se da će se smiriti jer gdje god da odemo svi imaju bor...
|
|
RE: Boji se djeda božičnjaka i bora!!! 24.12.2009 14:28:54
|
|
|
|
natalijax
|
a jojjjj draga,Dinooooooooooo nemoj se bojat , tko ce ti poklone donjeti
|
|
|
|
RE: Boji se djeda božičnjaka i bora!!! 24.12.2009 15:10:16
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: natalijax a jojjjj draga,Dinooooooooooo nemoj se bojat , tko ce ti poklone donjeti
|
|
|
|
RE: Boji se djeda božičnjaka i bora!!! 24.12.2009 15:20:20
|
|
|
|
tikica_69
|
Ajoj.....ovo stvarno prvi puta cujem da se dijete boji bora Mozda se umiri sutra kad vidi poklon ispod njega....
|
|
[Obrisani korisnik] 24.12.2009 16:03:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Boji se djeda božičnjaka i bora!!! 24.12.2009 18:06:51
|
|
|
|
Nika 24052006
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Ne znam kako pomoći, moja neće da se odlijepi od bora i ne zove ga bor, nego Božić Potpuno identično.
|
|
RE: Boji se djeda božičnjaka i bora!!! 24.12.2009 18:16:20
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Vjerujte mi i ja sam u šoku.Nemogu vjerovati da se boji i bora,a i djeda mraza.Pa tko se još boji djeda mraza koji donosi poklone Kad smo popodne došli kod mojih nije pokazivao strah od bora jer sam mu rekla da svi imaju bor i da djeda mraz ide kod onih koji nemaju bor,pa ga je to malo primirilo,bar se nadam,ali stalno ponavvlja da se boji deda mraza
|
|
RE: Boji se djeda božičnjaka i bora!!! 24.12.2009 18:27:00
|
|
|
|
curice
|
nemoj ga ni prisiljavati da ide k djedu,dogodine će to biti druga priča dok sam radila u vrtiću imali smo djece(ne puno,ali bilo ih je)koji bi od plača i jecanja ostajali bez zraka i koje je uvijek trebalo ostaviti u grupi,i ne voditi k djedu,a da ne govorim kako bi reagirali na krampusa -to je bilo prestrašno nije on jedini,nemoj da te to brine pusa dineku
|
|
|
|
RE: Boji se djeda božičnjaka i bora!!! 24.12.2009 18:29:18
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hvala draga,ne silim ja njega.Prošle godine se čak slikao s njim(ali je bio manji pa možda zbog toga). Pa bože dragi šta je tu je..vjerujem da će se to promjeniti,a ako ne nema veze. Svi donose poklone,ali djed mraz nikako ne,to nam sad jedino pali
|
|
RE: Boji se djeda božičnjaka i bora!!! 24.12.2009 18:38:04
|
|
|
|
curice
|
nema veze,uvjeri ga da je njemu poklon donio netko drugi(mali Isus,mama i tata....) sa godinama će se naviknuti i na djeda i reagirati će normalno ove godine moje kumče na svom rođendanu imalo dva klauna,od šoka nije htio ni mami ni tati(mm ga držao na rukama cijeli rođendan),nije htio puhati svijeće,plakao,a sva druga djeca se normalno igrala,ali Bogu hvala,rođendan se odigrao,malo drugačije nego smo zamišljali,a klauni više neće dolaziti i to je to,idemo dalje
|
|
|
|
RE: Boji se djeda božičnjaka i bora!!! 24.12.2009 18:40:43
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Kad smo bili sad na predstavi bio je neki obučen u medu i djelio bombone i njega se uplašio i počeo plakati,svega takvog tipa se boji(što znaju biti po trg.centrima obučeni,neće ni blizu)
|
|
RE: Boji se djeda božičnjaka i bora!!! 24.12.2009 19:10:26
|
|
|
|
lee
|
kakvi su sve danas djeda mrazi i ja bi se bojala polako mu objasni da nose poklone..ali bor...joj miš maleni sav je isprepadan ovim božičnim ludilom.gledaj tu dobru stranu nečeš morati kupovati poklone
|
|
RE: Boji se djeda božičnjaka i bora!!! 26.12.2009 12:01:48
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Bora se više ne boji,to je izgleda bilo trenutno ili šok što ga vidi u sobi,ali djeda mraza se boji još uvijek
|
|
RE: Boji se djeda božičnjaka i bora!!! 26.12.2009 18:45:25
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Bora se više ne boji,to je izgleda bilo trenutno ili šok što ga vidi u sobi,ali djeda mraza se boji još uvijek Joj Bubmbi od srca si me nasmijala , premda mislim da to tebi ni malo nije smiješno.
|
|
RE: Boji se djeda božičnjaka i bora!!! 26.12.2009 21:33:11
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Vjerovatno bi se i ja smijala kad bi mi to netko rekao,ali vjeruj nije mi ni malo bilo svejdno kad je onako tužno plakao
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!