|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Bonbon
18.10.2010 22:30:58   
nancy
Šta mislite o ovoj novoj 097 mreži?
Ako kupite i aktivirate karticu do Nove godine imate mjesecno 1000 besplatnih minuta prema 097 mrezi.e mislim da ni ja to ne bih uspjela potrosituser posted image .al morate nadoplatit racun s min 40 kn.i tako sve do 2020 god.
minuta prema ostalim mrezama je 70 lipa,poruka 20.
ja se bas mislim uzest jer se nadam da ce za 9 god dosta njih i bit na ovoj mrezi.sta mislite?

< Poruku je uredio Ninaa -- 19.10.2010 8:29:41 >

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: bonbon
18.10.2010 22:35:47   
pepeljuga
ja nisam ni cula za touser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 2
18.10.2010 22:36:02   
marija0
uuu ovo mi je super, mm i ja ćemo vjerovatno uzeti svako sebi karticu pa ćemo bar međusobno pričat đabe a i ostalo je jeftinije nego druge mreže.. a znaš li di ima kupit te kartice?

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 3
18.10.2010 22:42:26   
nancy
pa vrti se reklama stalno na tv-u.vise sam popiz.... i otisla na internet da vidim koji je to vrag i mogu rec da mi je bas prmamljivo.a ima kartica kupit na svakom Tisku, Slobodnoj dalmaciji,u Super konzuma i jos po nekim ducanima cak i kaficima.sve tocno pise na internetu

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
18.10.2010 22:54:13   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu nancy)
  Neposredna veza do poruke: 5
18.10.2010 22:59:59   
pincirotvajler
čije je to?

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
18.10.2010 23:06:56   
mala pcelica
i ja sam veceras isla na net da pogledam sta je to,a onda sam skontala da je sve to isto govance i otimacina para,tako da ostajem na ovome na kom i jesam....
a koliko kosta taj broj kad se kupi?

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 7
18.10.2010 23:07:13   
CallamityJane
i ja sam vidjela billboard-e po gradu ali se nisam nesto raspitivala jerbo se ja telefonom i ne sluzim user posted image

Neposredna veza do poruke: 8
18.10.2010 23:07:18   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

čije je to?

t mobile

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 9
   [Obrisani korisnik]
18.10.2010 23:08:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mala pcelica)
  Neposredna veza do poruke: 10
18.10.2010 23:14:22   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

čije je to?

t mobile

odprilike tako nekako user posted image
user posted image user posted image user posted image onda i nećemo kupiti..Vjerojatno dobro zamaskirana pljačka.Marketing im je definitivno odličan,popljačkaju te a da se i ne snađeš

Neposredna veza do poruke: 11
18.10.2010 23:33:21   
nancy

i ja sam veceras isla na net da pogledam sta je to,a onda sam skontala da je sve to isto govance i otimacina para,tako da ostajem na ovome na kom i jesam....
a koliko kosta taj broj kad se kupi?

ma svi su oni slicna otimacina novaca.
sta te imaju popljackat,trosisi koliko nadoplatis.meni samo pretplata nije nikad bila draga.
broj kosta 20 kn.ja sva sreca imam jedan stari t-mobile mob pa cu i ovaj tele jos uvijek ostavit.
sestra mi ga je vec kupila,bilo bi dobro kad bi i mm

Neposredna veza do poruke: 12
18.10.2010 23:43:48   
natalijax
vidjela sam,što kažeš treba potrošit tih 1000kn,kog nać da zoveš,nekak mi sumnjivo touser posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 13
18.10.2010 23:44:55   
mala pcelica
kad br kosta 20 kn onda vjerovatno nema nista na racunu ili?

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 14
18.10.2010 23:45:55   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: natalijax

vidjela sam,što kažeš treba potrošit tih 1000kn,kog nać da zoveš,nekak mi sumnjivo touser posted image

ma nije 1000 kn nego 1000 minuta razgovora prema toj mrezi user posted image
bilo bi dobro da su kune u pitanju....user posted image

< Poruku je uredio mala pcelica -- 18.10.2010 23:46:14 >

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 15
18.10.2010 23:48:18   
natalijax

IZVORNA PORUKA: natalijax

ma nije 1000 kn nego 1000 minuta razgovora prema toj mrezi user posted image
bilo bi dobro da su kune u pitanju....user posted image
user posted image user posted image user posted image a isti klinac zeznula sam seuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Bonbon
19.10.2010 8:51:07   
njanja
IZVORNA PORUKA: nancy

ja se bas mislim uzest jer se nadam da ce za 9 god dosta njih i bit na ovoj mrezi.sta mislite?
 ma tko će ići na 097?? možda 20 % ljudi..Ja gledam po sebi i bližnjima, svi imamo već 10 god 098 broj i koliko god i 095 i tomato zadnjih godina snizili cijene, nikad nitko od nas nije prešao....mislim da će 097 imati paletu školaraca i studenata kojima je to povoljno (ali s kojima ja ne razgovaram)...Isto tako, moja sestra kada 8-godišnjoj kćeri bude kupovala mob, sigurno neće kupiti 097 jer je jeftin, nego 098 da njima dvjema budu jeftiniji razgovori.... Isto tako ne vidim da bi ijedna iole  ozbiljna firma, otkazala 091 ili 098 i prešla na 097....po meni, nema tu kruha, osim za školarce... a šta znači da pričaš besplatno sa svima na 097 kada će ti i dalje 90 % ljudi iz imenika biti na 098/091/095..... eto, sasvim realno mišljenje, nedajte se zavoditi reklamama user posted image user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 17
19.10.2010 12:11:13   
ELENA35
IZVORNA PORUKA: cvrčak

čije je to?

t mobile

user posted image user posted image user posted image onda i nećemo kupiti..Vjerojatno dobro zamaskirana pljačka.Marketing im je definitivno odličan,popljačkaju te a da se i ne snađeš

potpuno se slažem sa tobom cvrčiuser posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

Neposredna veza do poruke: 18
19.10.2010 12:17:50   
nancy
njanja sve to stoji sta si napisala al ako meni 4,5 il 6 mojih ljudi koje stalno zovem prijeđe na tu mrezu meni se odma isplati.zar ne?s njima pricam besplatno a ostale koje zovnem rijetko,ce mi naplacivat.a sad mi ionako sve naplacuje.samo se treba vidit s njima bi li oni isli na tu mrezu.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 19
19.10.2010 14:45:02   
Wukovarka
https://www.bonbon.com.hr/portal/cms/front_content.php?idcat=60

Tu vam je sve user posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 20
19.10.2010 15:55:52   
Anoniman
Samo da dodam da ako zovete nekoga a broj mu je npr. 098 65.., to uopće ne mora značiti da je on u t-mobile meži. Imam par prijatelja koji su zadržali stari broj a sad su na tele 2 ili tomato.

(Odgovor članu Wukovarka)
  Neposredna veza do poruke: 21
22.10.2010 23:26:46   
inesica

IZVORNA PORUKA: Graško

Samo da dodam da ako zovete nekoga a broj mu je npr. 098 65.., to uopće ne mora značiti da je on u t-mobile meži. Imam par prijatelja koji su zadržali stari broj a sad su na tele 2 ili tomato.

to vec i ptice na granama pjevaju...pa otkad se reklamiraju te reklame "zadrzite stari broj"!

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22
23.10.2010 0:39:55   
Bablica
I tu je zamka koju su nam smjestili. Na početku kad su počeli sa zadržavanjem brojeva iz drugih mreža su govorili da je pretplatnik prešao na drugu mrežu kad nazoveš. Sada to rade jedino ako vlasnik broja to traži (da zahtjev!!!). Po meni je to pljačka!

IZVORNA PORUKA: inesica

IZVORNA PORUKA: Graško

to vec i ptice na granama pjevaju...pa otkad se reklamiraju te reklame "zadrzite stari broj"!

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 23
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!