|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Brak, ljubav, svakodnevnica
14.2.2011 9:33:43   
osobno
Evo danas je , kao, Valentinovo, i svi se baš danas najviše vole. Ja nisam pobornik ovakvih izraza ljubavi, više sam tip intima, i "voli me svaki dan" "poljubi me svaki dan" i sl.
Ima dana, naravno, kad mi mm digne živce (kao, recimo, jučer) pa bi ga najradije spremila na neki pusti otok da ga ne vidim i ne čujem bar jedno godinu dana. Ali uglavnom funkcioniramo dobro kao cjelina.
No, mene zanima jedna druga stvar. Vjerujete li u brak kao nešto apsolutno, i da je to to do kraja života?
Da ne bude zabune, ovo ne pitam zbog sebe, nego kroz razgovor s drugim ženama, stekla sam neki dojam da je mnogo njih nezadovoljno u braku, ali ne žele niti misliti na neke promjene.
Kakvo je stanje kod vas?

< Poruku je uredio osobno -- 14.2.2011 9:34:27 >

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Brak, ljubav, svakodnevnica
14.2.2011 9:36:44   
Točkica28
Ja vjerujemuser posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 2
14.2.2011 9:38:52   
osobno

IZVORNA PORUKA: Točkica28

Ok, tebi vjerujem.user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
14.2.2011 9:46:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 4
14.2.2011 10:04:54   
njanja
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Mm i ja smo baš partneri u pravom smislu riječi. Ima dana kada bi ga u top pa na Mars(i on mene vjerojatnouser posted image ).
Ali isto kao i kod tebe osobno,u globalu dobro funkcioniramo.
Ne opterećujem se da li je za cijeli život. Kada smo se odlučili imati zajedno dijete ušli smo s namjerom da budemo zajedno cijeli život.
Ako se nešto promijeni,bože moj,ni prvi ni zadnji..

kao da sam ja pisalauser posted image

nekidan imala sam velikih problema na poslu i muž je rekao za utjehu točno ono što sam trebala čuti....i to što znam da na njega mogu računati mi vrijedi više od bilo kakvog buketa, plišanih valentinovo gluposti i sličnoga...

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
14.2.2011 10:46:16   
nemirna mama
IZVORNA PORUKA: Točkica28

također kao i točkica.....a mm on stalno im anaviku govoriti jednog dan kad ostarimo....kad budemo djed i baka, kad ovo kad ono i sl.stvarno user posted image user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 6
14.2.2011 10:48:10   
lavica81
potpisujem od riječi do riječi

Mm i ja smo baš partneri u pravom smislu riječi. Ima dana kada bi ga u top pa na Mars(i on mene vjerojatnouser posted image ).
Ne opterećujem se da li je za cijeli život. Kada smo se odlučili imati zajedno dijete ušli smo s namjerom da budemo zajedno cijeli život.

Valentinovo sa svim onim plišanim srcima i cirkusima po trgovinama mi ide na jetru. Nema mi to veze sa romantikom. Iako smo oboje više realisti nego romantici.
Znam da smo mu dijete i ja najvažniji na svijetu i to nam pokazuje svaki dan.user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

Neposredna veza do poruke: 7
14.2.2011 10:50:02   
pincirotvajler
ja sam dobila za valentinovo baš ono kaj mi je najviše važno user posted image i to više puta user posted image
što se tiče braka..hm..pa nismo još ni imali krize neke pa neznam kolko je jak ili slab--zasad smo sretniuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 8
14.2.2011 12:05:58   
ribica1
Ne opterećujem se s time jel mi do kraja života il ne, al nadam se da je, jer za sad mi je super i nemogu se žalit.
Nije da nam leptirići i srca skaču oko nas svaki dan, al to ne bi ni bilo normalno jer mi smo ipak osoba svaka za sebe i da smo identični ne bi bilo zanimljivo. Posvađamo se, pa se ljubimo pa smo namrgođeni pa se smijemo i tako ja to baš volim!
Moj mm mrzi ove valentinovske fore, srčeka, medeki i slično, i tu se slažem s njim, al danas me stvarno iznenadio, nisam to očekivala.
Kako mi je rođendan bio u periodu ludila (kao što znate) nije mi ništa kupovo za rođendan, niti sam tada mislila o rođendanu, jutros ja se dignem, on isto popijemo kavu kad evo njega iz sobe nosi mi neku vrečicuuser posted image
A unutra parfem i neka kutija, otvorim ja a unutra ogrlica sa križićem i nekim kristalićima koju sam prošli tjedan vidjela u zlatarni i onako usput rekla vidi baš je lijepa!
Nisam mogla vjerovat da je zapamtio a kamoli išo ju kupit!
tako da to mi je sad poklon i za rođendan i valentinovouser posted image
Tako da si želim da mi ovaj brak bude do kraja života!!!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 9
14.2.2011 12:23:37   
pincirotvajler
user posted image ribice 

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 10
14.2.2011 12:32:17   
danery
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

user posted image ribice 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tm user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 11
14.2.2011 12:36:31   
BUMBI
Ribice user posted image user posted image za tm

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 12
14.2.2011 12:37:44   
danery
ja se čudom čudim kad se mm pojavi s nekim poklonom...mi si ne kupujemo baš za sve te fešte poklone...
zadnji user posted image sam dobila kad nisam pričala s njim 3 dana user posted image user posted image user posted image
a kakav je bio,skoro sam produžila tihu misu na još 3 dana user posted image user posted image user posted image

no,uglavnom...niš mi ne znači hrpa cvijeća i poklona ak se ne možemo na kraju dana okicama vidjet i podnijet jedno drugo....mislim da mene mm voli više (i ja njega) od nekih naših prijatelja koji si poklanjaju brda i doline svako malo,a brak fasada izvana,a iznutra ništa...al to je samo moje mišljenje...

< Poruku je uredio danery -- 14.2.2011 12:39:08 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 13
14.2.2011 13:05:23   
mamacita
user posted image  Do kraja zivota... i nadam se biti s njim i u vjecnosti user posted image .

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 14
14.2.2011 13:47:04   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

user posted image ribice 

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 15
14.2.2011 14:24:31   
Krky
Da ne vjerujem ne bih se udavala niti išta obećavala. Stvarno sam rekla "Da" s ozbiljnom namjerom, kao i ono "u dobru i u zlu", mada bih ga u ovoj drugoj opciji često user posted image   i rado bih user posted image od svega (mislim: njega)

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 16
14.2.2011 14:29:51   
lilia
Ja se nadam da ću bit sa svojim do kraja života iako od kad sam rodila ništa ne stignem od malenog tako da njega čim uđe na vrata već zaposlim: Presvuci Mihaela, nahrani ga, pripremi sve za kupanje a ja napravim po kući što inače ne stignem. I još ga zaposlim da bude s njim kako bi mogla na miru izdajati.
Tako da baš nema vremena za sebe ali jbga nemam ga ni ja.
Eto znamo biti malo nervozni i puhat jedno na drugo ali to je samo faza, nadam se.user posted image
Najljepše je vikendom kad ne radi.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 17
14.2.2011 14:38:51   
natalijax
IZVORNA PORUKA: ribica1

Ne opterećujem se s time jel mi do kraja života il ne, al nadam se da je, jer za sad mi je super i nemogu se žalit.
Nije da nam leptirići i srca skaču oko nas svaki dan, al to ne bi ni bilo normalno jer mi smo ipak osoba svaka za sebe i da smo identični ne bi bilo zanimljivo. Posvađamo se, pa se ljubimo pa smo namrgođeni pa se smijemo i tako ja to baš volim!
Moj mm mrzi ove valentinovske fore, srčeka, medeki i slično, i tu se slažem s njim, al danas me stvarno iznenadio, nisam to očekivala.
Kako mi je rođendan bio u periodu ludila (kao što znate) nije mi ništa kupovo za rođendan, niti sam tada mislila o rođendanu, jutros ja se dignem, on isto popijemo kavu kad evo njega iz sobe nosi mi neku vrečicuuser posted image
A unutra parfem i neka kutija, otvorim ja a unutra ogrlica sa križićem i nekim kristalićima koju sam prošli tjedan vidjela u zlatarni i onako usput rekla vidi baš je lijepa!
Nisam mogla vjerovat da je zapamtio a kamoli išo ju kupit!
tako da to mi je sad poklon i za rođendan i valentinovouser posted image
Tako da si želim da mi ovaj brak bude do kraja života!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mopj je muž isti ko tvoj mrzi te plišenjake i sve što se tiče valentinova,osim što me danas vodi na papicu

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 18
14.2.2011 14:43:18   
drugasrecica
Ni mm ni ja ne ludujemo za prigodama kao šta su Valentinovo i sl. obično se sprdamo na račun toga, al eto opet pokleknemo pa si darujemo nekakvu sitnicu. On meni bon za masažu ja njemu ručak user posted image  
A inače, volimo se, svađamo se, obožavamo se, ljutimo se... svašta nešto, al se uvik volimo pa i dok se svađamo user posted image

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 19
14.2.2011 14:46:09   
drugasrecica
i da, uvjerena sam da ćemo zajedno bit do kraja....
eto sad sam malo dramatična, al takav je dan pa mi je oprošteno user posted image

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 20
14.2.2011 15:00:41   
JASNA33
ja vjerujem u brak ...user posted image user posted image user posted image  
i znam da je to do kraja životauser posted image user posted image user posted image
jer obožavamo jedno drugouser posted image user posted image user posted image
valentinovo nam je svaki dan...
a valantinovo obilježimo s poklonom i večerom vani...

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 21
14.2.2011 15:47:23   
Zvonki

Valentinovo sa svim onim plišanim srcima i cirkusima po trgovinama mi ide na jetru. Nema mi to veze sa romantikom. Iako smo oboje više realisti nego romantici.
Znam da smo mu dijete i ja najvažniji na svijetu i to nam pokazuje svaki dan.user posted image

Od slova do slova user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 22
14.2.2011 16:06:08   
nemirna mama

no,uglavnom...niš mi ne znači hrpa cvijeća i poklona ak se ne možemo na kraju dana okicama vidjet i podnijet jedno drugo....mislim da mene mm voli više (i ja njega) od nekih naših prijatelja koji si poklanjaju brda i doline svako malo,a brak fasada izvana,a iznutra ništa...al to je samo moje mišljenje...

potpisujem.....a najviše ovo: "niš mi ne znači hrpa cvijeća i poklona ak se ne možemo na kraju dana okicama vidjet i podnijet jedno drugo"

i to je istina.....

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 23
14.2.2011 17:00:23   
nemammaste
Samo to što sam se udala znači da vjerujem da će trajati vječno.Svaki dan si pokazujemo ljubav ali moram priznati da volim kad me iznenadi nekom sitnicom,kao npr. danas.Dogovorili smo se da si zbog financijske situacije nećemo ništa kupovati ali ipak smo si nakupovali brdo slatkiša,što najviše volimo,i sad se davimo u tome u krevetu ko mala djeca,baš nam je dobro! user posted image   U zadnje vrijeme me lovio gušt za mađaricom ali mi se nije dalo raditi ju pa se mm danas sjetio uz ovo ostalo kupiti mi i tonu mađarice

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 24
14.2.2011 17:05:48   
osobno
Mi si, npr., danas nismo darovali ništa, ali ni ne osjećam potrebu za tim. Sasvim mi je dovoljna zajednička kavica od popodne.user posted image
U braku smo skoro 5 godina, i kako vrijeme odmiče, odnos nam je dosegao razinu kad o mnogo toga razmišljamo na isti način, kad ponekad ne moram ništa niti reć a da zna o čemu mislim.
I to je meni najbitnije. Razumijevanje i poštovanje.
Ako toga nema, nema ni budućnosti.

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!