|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Cijena sata dadilje...
19.7.2011 10:23:24   
Anoniman
koliko placate dadilje po satu, za koliko sati i u kojem gradu? user posted image  mi je sada imamo pa nisam sigurna dal je dobro placam...
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Cijena sata dadilje...
19.7.2011 10:29:49   
mare00
mislim da je kod nas 20-30kn sat....al opet sve zavisi kako se dog

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
19.7.2011 10:31:48   
Hubertica
moj brat je imao dadilju za svoja dva klinca - plačao je 1500-2000 kn mjesečno, ovisno o broju radnih dana, da li je brat ili šogica bila na godišnjem i tako to... Žena je dolazila u 8h ujutro i bila do 15h (od pon-pet). Jedino sto je morala je bilo paziti klince i dat im papati (moja šogica bi kuhala svako jutro da bude friško, tako da sa time dadlja nije imala nista). Lokacija - Čakovec...

.1.8.2011. u 14.20h stigao nam mali Šimun - 3950g i 53cm
27.09.2014. u 16,55 stigla nam je princeza Gloria - 3720g i 53cm

..

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3
19.7.2011 10:42:08   
mariola
Ja sam plaćala 100kn dan. Od 7-15h ga je čuvala. Kod nje je imao doručak, ručak, voće i desert. Ja sam nosila samo pelene, maramice (kao i u vrtić) i čokolino.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Hubertica)
Neposredna veza do poruke: 4
19.7.2011 20:10:26   
ema55
ja što sam pitala je 30 kn sat, to je cijena ako ti treba povremeno. a ako ćeš je unajmiti za cijeli mjesec onda je jeftinije.

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 5
22.7.2011 18:49:06   
Anoniman
hvala user posted image

da li je skuplje ako je 2 djece, ne samo 1?

(Odgovor članu ema55)
  Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!