Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 28.6.2011 15:23:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 15:32:29
|
|
|
|
njanja
|
žalbu pišeš na samu ustanovu, kod nas u Ri je to Dječji vrtić Rijeka koji je raspoređen u nekloliko centralnij jedinica....Koliko znam, vi biste kao zaposleni roditekji trebali imati prednost pri upisu, a uz to pripadate tom centru po prebivalištu....Ajde javi se sutra na pp ako ne nađeš neku šprancu žalbe pa ću se raspitati....
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 16:08:23
|
|
|
|
malizia
|
a , ovako nešto, da ti dam ideju, iako bi ja osobno otišla tamo....... cijenjeni xy obraćam Vam se zbog nezadovoljstva jer moje dijete xy nije primljeno u Vaš vrtić iako smo ispunili sve uvijete vezane za isto. Budući da suprug i ja radimo, a u međuvremenu dijete nemamo komu ostaviti na čuvanje upućujem Vam iskrenu zamolbu da ponovo razmotrite upis mog djeteta u Vašu ustanovu. unaprijed zahvaljujem xy sretno
|
|
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 16:10:12
|
|
|
|
Duve
|
Kopam po netu i nigdje nisam našla neki konkretan primjer
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 16:11:13
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: malizia a , ovako nešto, da ti dam ideju, iako bi ja osobno otišla tamo....... cijenjeni xy obraćam Vam se zbog nezadovoljstva jer moje dijete xy nije primljeno u Vaš vrtić iako smo ispunili sve uvijete vezane za isto. Budući da suprug i ja radimo, a u međuvremenu dijete nemamo komu ostaviti na čuvanje upućujem Vam iskrenu zamolbu da ponovo razmotrite upis mog djeteta u Vašu ustanovu. unaprijed zahvaljujem xy sretno Hvala ti na trudu, idem odmah napisati
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 16:16:34
|
|
|
|
njanja
|
Duve, dodaj još uz to da ti i starije dijete ide u isti vrtić, da redoviti podmirujete račune (znam da je to važno jer kod nas je nedavno bila obavijest da se neće tolerirati da preko 2 mj budu neplaćeni, znači toga ima)...Uz to samo malčice zaprijeti da ako ne pristanu ponovno razmotriti molbu, da ćeš zatražiti izveštaj o upisanima jer od 15 upisane djece, dam ruku u vatru da minimalno 2 mame ne rade, znači da ne ispunjavaju uvijete (toga ima i kod nas)....
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 16:26:06
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: njanja Duve, dodaj još uz to da ti i starije dijete ide u isti vrtić, da redoviti podmirujete račune (znam da je to važno jer kod nas je nedavno bila obavijest da se neće tolerirati da preko 2 mj budu neplaćeni, znači toga ima)...Uz to samo malčice zaprijeti da ako ne pristanu ponovno razmotriti molbu, da ćeš zatražiti izveštaj o upisanima jer od 15 upisane djece, dam ruku u vatru da minimalno 2 mame ne rade, znači da ne ispunjavaju uvijete (toga ima i kod nas).... To sam i mislila, bolje da ti ne govorim na koji je način i Karlo upao nakon 3 godine predavanja hebenih papira... Kad je ravnateljica od naše strane osobno informirana o tome da konkretno znamo koja su djeca upisana (a po prebivalištu ne spadaju tamo, mama ne radi...)-tada je Karlo za čudo upao (jedini koji je upao u već formiranu grupu od prije)....
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 16:31:50
|
|
|
|
njanja
|
onda pošalji kopiju te pritužbe i na ravnateljicu tvog vrtića...
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 16:32:39
|
|
|
|
njanja
|
i obavezno kao PREDMET dopisa stavi PRITUŽBA; a ne MOLBA... Jer ti njih ne moliš, nego se žališ....
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 16:37:49
|
|
|
|
mamicaa
|
Ajme ovo je žalosno i prežalosno. Ja sam isto imala loše iskustvo s vrtićem, nikada nije bio primljen jer je dijete s pp. SRAMOTA!!! Žalila sam se xx puta i nikada bila saslušana. Uglavnom želim vam sreću i da ipak upadne u vrtić.
|
|
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 17:02:27
|
|
|
|
patka
|
duve salji zalbu na djecji vrtic ali i na gradski ured
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 18:18:43
|
|
|
|
Duve
|
Jel ovo ok? Poštovani, ovim putem Vam podnosim žalbu jer moje dijete: ---------(08.10.2009) nije primljeno u Vaš vrtić iako smo ispunili sve uvjete vezane za upis. I suprug i ja smo u stalnom radnom odnosu, po prebivalištu pripadamo Vašem vrtiću, starije dijete ------ već pohađa Vaš vrtić. Iz svih navedenih razloga Vas molim da još jednom razmotrite naš zahtjev za upis djeteta budući nam je boravak u dječjem vrtiću neophodan. S poštovanjem,
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 29.6.2011 8:49:12
|
|
|
|
keksić
|
NI MOJA NIJE PRIMLJENA IAKO SAM SAMOHRANA, KAO PREDALA SAM NA DVA MJESTA I ZATO MI JE AUTOMATSKI IZBACILI KADA SE ŠALJE TA ŽALBA? SAD ILI NA DRUGOM ROKU U 8 MJ.???
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 29.6.2011 10:00:34
|
|
|
|
Točkica28
|
odmah
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 29.6.2011 13:37:56
|
|
|
|
tyna
|
žalba se treba poslati u roku 15 dana od objave rezultata. obavezno pišite žalbu jer sam čula od nekoliko mama da su uspjele upisati dijete tek nakon podnesene žalbe, a i ako vam ju odmah ne riješe pozitivno, barem ste po tom pitanju prve na listi čekanja. keksić, ja sam predala na 3 mjesta i primljeni smo u jaslice, tako da im ne vjeruj da je razlog što niste upali jer si predala na 2 mjesta sretno cure!!!!!!
|
|
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 30.6.2011 19:49:14
|
|
|
|
keksić
|
poslala danas! koliko se čeka na odgovor i dali zovu ili šalju doma? hvala na odgovorima ako netko zna...
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 6.7.2011 7:51:36
|
|
|
|
niina
|
Samo se treba žaliti i to pismeno.OOOOO s time imam i te kakvog iskustva,ništa na riječ i putem telefona.Samo pisati žalbe pa kad oni odgovore negativno opet žalbu,pa tako......meni su nakon hrpu žalbi napisali opet negativan odgovor i da je njihova odluka konačna, a ja im opet napisala žalbu i neka mi navedu po čemu je moja žalba neosnovana te bez obzira što je njihova odluka konačna da ču se žaliti dok mi dijete ne prime u vrtić. I da ću tražiti uvid u ostalu dokumentaciju. Nije prošlo tjedan dana kada su me nazvali telefonom i rekli da se javim u vrtić radi upisa djeteta ako sam još zainteresirana.Zato samo pišite i žalite se.
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 6.7.2011 8:20:59
|
|
|
|
Duve
|
Koji je rok za njihov odgovor?
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 6.7.2011 19:59:45
|
|
|
|
niina
|
Pa meni su odgovarali u roku između tjedan-dva, a na zadnju žalbu su odgovorili u roku par dana što me je stvarno iznenadilo,šokiralo.......no u svakom slučaju isplatilo se.nikad se ne predavati bez obzira što kažu ovo ono.......samo svoje dok ne pokleknu i to sam izričito pisala na ravnateljicu.sad da li je baš ona to čitala i riješavala ne znam ali eto......mene je nazvala glavna sestra.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!