|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Da li se bojite smrti?
8.8.2008 23:22:55   
mirna
Sada me je Anne navela na ovu temu s poslednjim danom zivota..Ja najradje ne razmisljam o smrti, kada sam u situaciji susreta sa smrtjom nekog drugog uvijek me na pocetku uhvati neka panika, kasnije resigniram..

Sjecam se da me je mali nakon poroda toliko usrecio, da sam razmisljala da mogu odmah umrijeti i znam da mi je vrijedilo zivjeti zbog te srece.. sada vise ne razmisljam tako, sada me je strah sto ce biti s mojim muskarcima, ako se meni nesto dogodi..

< Poruku je uredio mirna -- 8.8.2008 23:24:34 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Da li se bojite smrti?
8.8.2008 23:26:52   
anne
Ja se ne bojim smrti. Gledajući sve oko sebe vidim kako je prolazno i nesigurno. Koliko me tu bude, bude me - pokušati ću ostaviti neki utisak. Više razmišljam kao i ti Mirna što će onda biti s mojom obitelji. Snaći će se već, a ja ću ih gledati, smješkati se i slati anđele da ih čuvaju.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
8.8.2008 23:51:37   
Amelie
Bojim se smrti . Ne vlastite ....već se bojim smrti meni bliskih osoba.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 3
9.8.2008 0:49:31   
Elena
uf koja tema!Ma sta ja znam,ne boim se smrti bas zbog toga sto mislim da ipak postoi nesto nakon smrti,ne kazem da vjerujem u reinkarnaciu,ali ne kazem i da ne vjerujem,jer po neku logiku ja zaista mislim da u sve postoi zivot,pa cak i u one predmete za koje ni ne razmisljamo,mozda sam malo i ludauser posted image user posted image user posted image ali samo jedan primjer imam nekoliko vrsta kaktusa,ali jedan je zaista bio mnogo los jer kad se taknes s njim nema ti leka nekoliko dana,i tako martina ga je uhvatila i jedva sam uspjela da izvadim sve male delove od njene prste.I kad je doslo vrjeme,da kaktuse iznesem na sunce njega nisam htela ni premestiti,jer sam rekla da ga vise ne volim i da cu ga baciti.I cure moi,naravno da sam ga premestila ali za nedelju dana,on je uvenuo.Pa nek mi sad neko kaze da cvjece nema osjecaja(vjerujte mi nisam ja luda,samo se radujem na svaku sitnicu koju mi pruza zivot,samo se radujem na sve sto mi stane na put)I definitivno se ne boim smrti!

(Odgovor članu Amelie)
Neposredna veza do poruke: 4
9.8.2008 6:44:50   
troubled
ne bojim se....
vjerujem u ponovne susrete user posted image ....osjećam blagoslove dragih koji me čekaju....user posted image  i znam da mi se ništa neće dogoditi dok sam potrebna, ponajprije svojoj djeci user posted image
citirat ću paulu u dobi od tri godine kad mi je umrla baba, pa sam joj rekla da smo svi jako tužni....
-je li baba otišla k bogu?
-da
-a tamo je lijepo i kad mi umremo ona će nas dočekati?
-da
-pa zašto ćemo onda biti tužni?
-jer se dugo nećemo vidjeti.....

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 5
9.8.2008 16:15:06   
njanja
Toliko se bojim da o tome ne želim ni razmišljati, a kad sam pročitala temu: zadnji dan života već mi se plakalo..... Toliko se toga bojim da se pravim da ne postoji....  

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 6
9.8.2008 20:33:51   
tiha
IZVORNA PORUKA: njanja

Toliko se bojim da o tome ne želim ni razmišljati, a kad sam pročitala temu: zadnji dan života već mi se plakalo..... Toliko se toga bojim da se pravim da ne postoji....  

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 7
10.8.2008 19:50:07   
Wukovarka
Bojim li se?
Grozim se same pomisao na to...ali kad malo bolje promislim, vise se trebamo bojati ovog zivota, jer on je taj koji donosi nevolje, probleme, borbu...
Vjerujem u zivot poslije smrti, jer Bog ne bi dopustio da se duse samo tako ugase!
Mislim da nismo toliko bezobrazni...da bi nas se bas tako odrekao!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 8
12.8.2008 13:38:30   
maja
IZVORNA PORUKA: mirna

sada me je strah sto ce biti s mojim muskarcima, ako se meni nesto dogodi..

da da i mene je strašno toga strah! Nekada se uhvatim da razmišljam o tome i suze me krenu od muke kako bi se moji dečki snašli bez mene!

inače  se ne bojim smrti!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 9
12.8.2008 13:47:13   
Dora04
Ja uopće o tome ne razmišljam, jer da da poludila bih.

Samo neka to ide nekim redom, a ne da se preskače.

Moj je brat poginuo u 21. godini prije 14 godina i moji se roditelji nisu oporavili od toga, a nikad ni neće, iako vrijeme liječi rane ali nikada do kraja.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 10
12.8.2008 22:39:32   
orhideja
Ne razmisljam o tome

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 11
28.8.2008 20:04:22   
sanjarica
ne bojim se smrti kao smrti, toliko,koliko se bojim  onog sto dolazi poslije toga...

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."

(Odgovor članu orhideja)
Neposredna veza do poruke: 12
   [Obrisani korisnik]
29.8.2008 8:24:12   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Amelie)
  Neposredna veza do poruke: 13
   [Obrisani korisnik]
15.3.2010 18:58:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 14
15.3.2010 19:02:48   
danery
ne bojim se toliko smrti koliko se užasavam starenja...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 15
15.3.2010 20:20:51   
majda
Strah me je od velike boli a od smrti nije.

EDI 17.01.2002
ADRIAN 10.06.2009

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 16
15.3.2010 20:32:50   
Thea
Ne bojim se svoje smrti ali se bojim smrti dragih mi osoba a i toga šta bi bilo sa mojom djecom da umrem..Bojim se samo da ne umrem u mukama da ne bolujem dugo jer iz iskustva znam kako je takva polagana smrt samo mučenje obitelji i samog bolesnika pa sa nadam da ću umrijeti mirno u snu...
Isto tako se više bojim ovog života i što sve čeka moje klince jer mi se čini da ovaj svijet ide sve više kvragu....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu majda)
Neposredna veza do poruke: 17
15.3.2010 20:45:28   
ninolina
Moram priznati da prije nego sam postala mama nisam se bojala,a ni razmišljala o smrti.
Sada me samo pomisao paralizira od straha-što će biti s mojim djetetom,kako bi ona bez mene.

toga je i mene strah ali probam ne misliti  puno o tome ali bojim se, da

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 18
15.3.2010 20:51:19   
Domy
jakooo se bojim smrti..i bolje da umrem prije svih mojih najmilijih..jer sam emotivna osoba i gubitak nekog svog bližnjeg neznam kako bi to podnjela...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 19
15.3.2010 20:54:22   
uciteljica
IZVORNA PORUKA: mirna

Sjecam se da me je mali nakon poroda toliko usrecio, da sam razmisljala da mogu odmah umrijeti i znam da mi je vrijedilo zivjeti zbog te srece.. sada vise ne razmisljam tako, sada me je strah sto ce biti s mojim muskarcima, ako se meni nesto dogodi..

Potpisujem. Strah me je za moju Paulu. Kako bi ona da mene nestane. Ma joj, evo počela sam plakati... Odoh s ove teme!

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 20
15.3.2010 21:17:17   
novamama
bojim se, ali isto mi jeuser posted image

bojim se da ću se probuditi zatvorena pod zemljom, moš'' mislituser posted image

zato sam dala instrukcije mm da me spali kad umrem, da budemo sigurniuser posted image

a što se tiče bližnjih ili mene, tu sam podvojena...ako želim sebi smrt prije, znam da će oni patiti, a ako bi da oni manje pate, više htjela ostati zadnja, onda ja patim nenormalno...tako da mi je to užasno uopće uspoređivati...

u svakom slučaju, najgore mi je misliti na sigurnost svoje djece, a mm sam jednom rekla da sad mogu mirna i krepat jel da sam sigurna da bi se on za njih dobro brinuo...

eto...

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 21
15.3.2010 21:20:23   
lee
IZVORNA PORUKA: ninolina

Moram priznati da prije nego sam postala mama nisam se bojala,a ni razmišljala o smrti.
Sada me samo pomisao paralizira od straha-što će biti s mojim djetetom,kako bi ona bez mene.

toga je i mene strah ali probam ne misliti  puno o tome ali bojim se, da

i mene isto.user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 22
15.3.2010 21:25:15   
lidac0605
Ne bojim se same smrti...bojim se načina na koji ću umrijet user posted image
Nažalost-tu opet izlazi moja profesionalna deformacija,puno mi je već ljudi umrlo u ovih 14 god. kolko radim,većina njih staraca,ali teškom mukom...dugo su se mučili,nepokretni,u ranama,delirični...e toga se bojim...kad se toga sjetim rađe bi umrla odma sad od nekog infarkta,nego da doživim tak nešto...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 23
15.3.2010 21:29:22   
osobno
mene nije strah same smrti, kao takve,nego nisam načisto sa svojim odnosom prema vjeri, užasava me jedino pomisao da posli nema ništa....user posted image user posted image user posted image
i da sve nestane kad dođe kraj. sve uspomene i cili život-nestanu.
Toga se bojim.

< Poruku je uredio osobno -- 15.3.2010 21:31:18 >

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 24
17.3.2010 17:56:50   
adryosijek
nebojim se tolko neg bojim se onog trenutka boli tj kakav nacin ce me snac za umrijet neko umre lako neko umre da se muci kao npr rakuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!