|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Da li ste dobivale po guzi?
12.2.2010 23:27:24   
natalijax
Imate li nekih piz....iz malih dana kad ste iza toga dobili po guzici,Ja sam primjer bacila sestri komad cigle u glavu,jednom navece vač kasno mene moji traže digli pol sela na noge di je Nata,več misli da me netko ukro a ja onak slasno kod svoje susjede jedem šečer u kocki,jednom sam uzela češljeve iz kupatila i nagovorila brata da češljamo mačkeuser posted image onda sam opet brata nagovorila da stavimo mačke u najlon vrečice i vrtimo ih onak u kruguser posted image user posted image sory žene ja se sinoć ovog sjetila i skoro umrla od smjeha,al guzica se znala žarituser posted image

< Poruku je uredio tikica_69 -- 13.2.2010 11:30:14 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: udri po guzici
12.2.2010 23:34:33   
ninolina
a joj nas je četvero braće tak da je stalno bio šou.
Skakali s kišobranom iz prozora, stara nas je skoro zadavila tada, rezali žabe u potoku i uzeli sav pribor iz kuće... U jednom grmu iza zgrade smo zapalili roštilj i uzeli pile iz friždera i pekli, na kraju sve zapalili... Sječam se kad sam pobjegla iz doma jer mi mama nije dala slaviti 13 rođ sa društvom na jednoj vikendici... bilo me prpa da će me ubiti kad dođem doma pa sam ju nazvala i rekla bok kaj radiš... ona meni ništa a ja pitam gdi je nina.. kaže ona spava sad ću ju pozvati.. naravno nije me bilo. Kad je rekla da si doma za 5 min ja njoj neću nedaš mi slaviti rođ... nisam dobila po guzi ali sam čula svoje, nije mi palo na pamet više. Al da ne pričam kaj smo sve radili, hodala je po bolnici s nama svaki trenuser posted image uništili smo ju totalno

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
13.2.2010 0:00:01   
leilany
ja sam bila user posted image
user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
13.2.2010 0:14:48   
ninolina
ja sam bila user posted image

aaahhhaaa

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 4
13.2.2010 9:03:41   
inna
uf, da...bila sam strašno tvrdoglavo dijete...pitam se na koga je Domi user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
13.2.2010 9:25:26   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: leilany

ja sam bila user posted image
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam napaljivala ali ništa strašno.
većinom sam ''smetala''starijem bratu

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 6
13.2.2010 9:30:51   
MILLA
IZVORNA PORUKA: inna

uf, da...bila sam strašno tvrdoglavo dijete...pitam se na koga je Domi user posted image

da,da...tako i kod nas. samuel je uporan i svojeglav,i radije se znoji i muči nego da mu pomogneš!....a sve što sam htijela je da ne bude baš toliko na meneuser posted image ..uf! ja sam bila...ko vragolasti denisuser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 7
13.2.2010 10:03:22   
ines
Ja imam vragolastog Denisa!user posted image user posted image user posted image Upravo vozi kamion i jede pola kruha ne da ga pustiti iz ruke, a muž mi stoji iznad glave i gleda što ja to pišem.user posted image user posted image user posted image

Mama dva mala anđela!

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 8
13.2.2010 10:05:37   
MILLA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu ines)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Da li ste dobivale po guzi?
13.2.2010 11:24:19   
mama mery
ja nisam bila zlocesta samo sam druge nagovarala da rade gluposti pa bi onda oni dobili batine, dok moja mama ne sazna da sam ja
onda ja brzo otrcim u kuci oducem dvoja hlace i smojem sa dok me mama tuceuser posted image user posted image

< Poruku je uredio tikica_69 -- 13.2.2010 11:30:36 >

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 10
13.2.2010 11:31:50   
tikica_69
Nikada nisam dobila po guzi ni od mame ni od ocuha....
Nisam sigurna da sam bila bas toliko dobro dijete, vec bih prije rekla da su moji starci primjerci sa velikom kolicinom zivaca user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 11
13.2.2010 11:45:02   
CallamityJane
ja sam bila grozno dijete, jednom sam pobjegla sa nekom drugaricom na kraj grada imala sam pet godina, zvali policiju i jedva nas pronasli, kakve sam batine tada dobila user posted image , u moju odbranu mogu samo reci da nije bila moja incijativa, ali znala sam dobivati prutem i za puno manje, jednom sam mami sudje oprala veserskim sapunom, nosala sam modrice mjesec dana user posted image i ima jos puno toga...
ali zato sam bila uzoran tinejdzer user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 12
13.2.2010 16:05:03   
Krky
Mislim da jesam al se baš i ne sjećam i svejedno mi je prevelikauser posted image ! Dakle, nikakve koristi!

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 13
13.2.2010 16:25:41   
ama
moji su bili dosta strogi tako da sam htjela nehtjela morala bit dobrica sa roditeljima nije bilo zezanjauser posted image nisu nas tukli nikadponekad nam je pogled bio dovoljan ali sam opet ko najmladja bila razmazena,bilo je stvari dosta ali nikad nisu saznaliuser posted image user posted image user posted image wuahahahaha

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 14
13.2.2010 16:26:07   
lidac0605
Da po guzi...sjećam se da me stara jednom stukla sa tri vrbine šibe spletene u jednu...zato kaj nisam na vrijeme došla doma,sa nekih 10 god...kad je to oplelo po nogama.di je lupila tu je plavo ostalo tjednimauser posted image -al više mi to nije palo napamet...
Ma tukli su nas i u vrtiću i u školi...sve je to bilo normalno u ono vrijeme...i svi smo mi ispali bolji ljudi nego kaj budu ova današnja djeca kojima se sve dopušta...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 15
13.2.2010 16:29:47   
osobno
šiba je iz raja izašla....user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

Neposredna veza do poruke: 16
13.2.2010 16:47:02   
lidac0605
Pa reci da nije tako...pogledaj tu djecu danas-jesmo se mi ko tinejđeri tako tukli,da ne govorim o nošenju noževa i sl. stvari,premlaćivanju itd.
U ono doba si bil već delikvent ak si pušil ili se napio...
Sve je to posljedica toga kaj im se sad sve dopušta i u vrtiću i u školi a i doma...uopće nemaju respekta prema autoritetu niti ikakvog straha u sebi...
Ja svoje klince volim iznad svega i stvarno se ne sjećam kad sam zadnji put kojeg od njih lupila,al da jesam-jesam-nikad bezrazložno,uvijek malo po riti ak su fakat zaslužili jer moraju imat nekog respekta i granice,a i nitko od nas nema konjske živce...
Ti svi koji pišu "enciklopedije" o tome kak se djeca ne smiju tuć su samo puni pameti,a većina ih i nema djece...
Nek veli mama koja ima ovak troje-četvero djece da nikad nije nijednog lupila...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 17
13.2.2010 17:02:43   
lee
ja sam znala dobiti po guzi ali ne često samo kad sam bila baš jako zločesta.tata me nije nikada udario u životu ali očuh je...ne  volim batine i smatram da to nije potrebno ..malo po guzi sa tim se slažem jer nismo svi konjskih živaca i nije ni nama roditeljima lako.za batine nisam ali po guzi jesam..ali meni se više svidjaju one kazne da ne smiješ vani itd..nego da se djete tuče...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 18
13.2.2010 18:24:00   
Wukovarka
Neee....ja sam pravila pizdarije, ali bio sestra svaki put dobila batina user posted image

Bila sam prilično snalažljiva...a i kad bi stvarno zabrljala uvijek bi to nekako okrenula na humor...prava mudrica

Jedan i jedini put kad sam dobila pravih batina je bilo kad sestri nisam dala spavati do 2 ujutro ( imale smo skupa sobu)...uhhh...kad se sjetim kad je tata uletio sa šibom u sobu....zaspala sam u minuti user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 19
13.2.2010 18:33:34   
Domy
ja sam uvijek zbog svoje starije sestre dobivala batina..uvijek kad bi ona nešto napravila usput sam dobila i ja..neprevedno..mislim znala sam i ja biti zločesta npr kad mi se svidi nešto u izlogu ako mi mama neče to kupit bacila bi se na pod i udarala nogama..al kad bi me se mama dočepala al bi me namlatila..user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Domy -- 13.2.2010 18:34:35 >

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 20
13.2.2010 23:19:52   
anuska08
Gotovo nikad!! Pogotovo od tate! Mami se znalo omaknuti!!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 21
14.2.2010 11:11:57   
Bebys
znala sam SAMO VRATITI kad me netko zezo...ili zadirkivao...A SVINJARIJA...ne bas...osim igre neke malo losije...bila sam dobra mogu reci...dok me netko nedira...user posted image ali sam znala DOBITI BATINA za mnoge stvari koje nisam bila kriva...jer imam GROZNOG OCA i dan danas je takav..fujuser posted image

Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!