njanja
|
IZVORNA PORUKA: uciteljica Ja sam u Paulin ruksakić spremila rezervne štrample, bodić, trenirkicu, šlapice, pelenice, čajek. Jel trebam još kaj? neku omiljenu igračku ili slikovnicu, nešto što voli.... htjela sma ti reći da nisi pogriješila, a da je teško, teško je....jan je krenuo u 9 mj i mjesec i pol smo se borili sa njegovim oporanjem, plačem, bolestima...više je bio doma nego u vrtiću i na to se pripremi....a da ne pričam o mom stanju, svaki dan kada bi ga ostavila bi jurila na wc, imala sma proljev, psiha je radila 100/h.....nakon cca 2 mj počeo je dolaziti doma sretan, svaki dan sa nečim novim, naučio je neke stvari koje mu ja nikada nisam pokazivala i nekako je ODRASTAO i tada sam skužila da nisam pogriješila u odluci.....Teško je, ali s druge strane, jan je tamo čist, sit, naspavan, ima prijatelje, veliki prostor sa punooooo igračaka..... Stisni zube i budi hrabra za nju, nemoj tj pokušaj da ne osjeti tvoj nemir, kada ju ostaviš, pokušaj što prije otiči, nemojte se puno pozdravljati i svaki dan jopj jedno te isto ponavljaj: velika si cura, mama će doći po tebe ili slično....ja sam janu govorila da je hrabra lokomotiva-hrabri dečko (jer smo tada bili u fazi tomice) i nakon nekog vremena bi se ful smirio kada bi to rekla..... btw....danas je krenuo u jaslice nakon 3 tj pauze (1 tj bolestan, a 2 tj doma s nama na GO) i čim smo se počeli penjati stepenicama je počeo plakati....kad sam ga ostavila teti je prestao.....to je tako....draže im je biti s nama (kao i nama s njima, nije se ni meni išlo na posao), ali mora se.... SRETNO VAM OBJEMA!!!!! p.s. bila sam jučer u DR, ali se nisam stigla javiti jer sam doslovno bila na pola sata, ali sam te se sjetila!!!!