|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Daveži na vratima
21.4.2009 13:46:03   
apika
Evo sad mi bila dva tipa, skupljaju potpise za kandidaturu trećeg tipusa za gradonačelnika,pa mi nonstop zvone jehovoni svjedoci,pa cigani žicaju lovu,pa iz telefonskih kompanija ,pa ,mormoni, pa neznam ni sama tko sve ne, ali najača mi bila jedna kaj je provalila da izvlači otrove iz tijela kroz pete ,umrla sam od smijeha!Jel vas tako maltretiraju i kako ih se rješavate?Jednom  mi tako u 10min par njih zvonilo i kad sam sljedeći put čula zvono nisam ni pogledala tko je tak sam se izderla, a ono na vratima moja "draga" svekiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Daveži na vratima
21.4.2009 13:48:02   
dominik
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu apika)
Neposredna veza do poruke: 2
21.4.2009 13:48:45   
Ninaa
Mi imamo  psa (aljaškog malarmuta) pa nepoznati ljudi ne ulaze više u dvorište, mene nerviraju na telefon za neka osiguranja, pa životna pa ankete, ludi smo već od toga.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu apika)
Neposredna veza do poruke: 3
21.4.2009 13:52:54   
tikica_69
Kod mene obicno ili prose ili dolaze Jehovini svjedoci ili nekaj non-stop prodaju, dok ih moj pes ne pozdravi...onda je neko vrijeme mir user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 4
21.4.2009 13:57:58   
apika
A joj s telefonom još gore,jedno vrijeme su nas krivo prespajali na centrali pa su nas zvali ljudi kaj su mislili da su dobili tv,radio ,frizeraj, raznorazne firme...joj to je bilo ludilo...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 5
21.4.2009 13:58:00   
mariola
Joj da, sjećam se kad sam živila u zgradi da je stalno bilo daveža takvih. Sad u malom gradiću, u svojoj kućici, niko me ne davi. U četiri godina jedna jedina baba došla prosit pa sam joj dala 10 kn a zamirisao joj ručak pa je pitala i ručak user posted image  
Al ova tvoja s petama je zakon user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6
21.4.2009 13:59:07   
Kika83
Prije dok sam živjela kod staraca u gradu onda je to bilo svakodnevnica. Ili jehovini ili prodaju neku robu, ma svega je bilo. Sad više nemam tih problema, imamo psa pa se neusude uć u dvorište a on je takva maza i svih primauser posted image  user posted image  user posted image a oni to neznajuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7
21.4.2009 14:01:09   
plavka
ti koji prose su mi najbolji, još kad sam živjela sa svojima u kući, došla žena prosit novce a mama taj čas iz vrta donjela brdo povrča paradajza, paprike, krastavaca i ponudila joj tu košaru i još je izvadila 10 jaja a ona njoj da bi rađe novce pa nemreš vjerovat...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 8
21.4.2009 14:02:01   
apika
I ja sam ti donedavno živjela u prigradskom naselju i kaj ti kažeš jednom godišnje dođe neko,ali sada....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 9
21.4.2009 14:04:01   
apika
Tako je moja mama jednoj jednom dala stare odjeće i to poslije našli u grabi 20m od kuće...

(Odgovor članu apika)
Neposredna veza do poruke: 10
21.4.2009 14:47:13   
ivanaa
uzas a sam oni na telefonima

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu apika)
Neposredna veza do poruke: 11
21.4.2009 14:49:21   
Lady3
ne otvaram kapiju,kod mene se zna tko dolazi i kome otvaram..Tko se nije najavio ne otvaram..
Tako se poštedim gomilu živaca,a za one na telefonu jednostavno ih otkantam..i to je to..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 12
21.4.2009 14:54:32   
pepeljuga
meni bas ne zvone al zato nadoknade oni što zovu i to uvik kad dica spavaju....ko da znajuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 13
21.4.2009 15:01:58   
Lady3

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

meni bas ne zvone al zato nadoknade oni što zovu i to uvik kad dica spavaju....ko da znajuuser posted image

isključi telefon.ja uvijek isključim telefon,oni koji me trebaju imaju moj broj mobitela..Par puta tel.probudio klince i nisam mogla ih opet uspavati i bili mi ostatak dana nervozni..sad više nemam problema..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 14
21.4.2009 15:04:50   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Lady3

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

isključi telefon.ja uvijek isključim telefon,oni koji me trebaju imaju moj broj mobitela..Par puta tel.probudio klince i nisam mogla ih opet uspavati i bili mi ostatak dana nervozni..sad više nemam problema..user posted image

ma uvik kao ocu pa zaboravim al upravo sam sad to napravilauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 15
21.4.2009 15:10:34   
lee
meni je danas jedna žena zvonila za pomoč..ali ljudi se ne usude doči jer imamo njemačkog ovčara, reicu našu..pa susjed do nas ima pit bula..tako da se uplaše i nitko ne zvoni...jako rijetko...ali zato telefon zvoni...kad počnu...agencija ova ..jedan dan me zvala jedna iz neke  agencije da sam dobila nagradu dubinsko čiščenje namještaja...i nakon nje zove iz druge agencije za masažu cjele obitelji...u nekom welnes centru...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 16
21.4.2009 18:17:17   
pikachu
Ja u principu ni ne otvaram jer ovdje u Zg-u ko mi misli doći i najavi se da ne poljubi vrata... A kada otvorim,čim vidim da mi nešto uvaljuje sasječem da nemam vremena i zatvorim...
Ali nisam zato se uključila u ovu temu nego sam vidila da pišeš o ovoj što izvlači otrove kroz petu... Možda bi mi i bilo smiješno da nije moja mama nasjela upravo toj varalici...
Uglavnom, ova je taman došla sa operacije i bila je cijela u tim svojim boljkama, kada joj je pozvonila ta koja prodaje te 'kadice' (izgleda ko masažer za noge) koje izvlače otrove kroz pete (po boji vode kao vidiš koji ti je organ u komi (jer bude od žute do crne boje)). I ova nasjedne i kupi... Ja poludila (kao da joj je neko popio mozak); niti računa niti garancije ni Bože tebe ičega nego pljucne žena dva čeka po 1.000 kn (kojih nema). E, kako me je čula, bila sam luda.
Na kraju sam je nagovorila da prijavi policiji i proba stornirati čekove jer je to kriminalno djelo... Uspjela je jedan stornirati, a već je tri puta išla na prepoznavanje jer ta ista ekipa harači po cijeloj Hrvatskoj i mislim da im je policija na tragu. Javile su se žene koje su pljunule po 5.000kn, a i par puta je bilo po medijima o tome riječ... Uhvatila sam je i ja tu u Zg-u po kvartu da operira pa je mm krenuo za njom, ali mu je šmugnula (derao se za njom da će zvati policiju)... BTW, 'kadica' sada više radi (radila je samo dok je ova demonstrirala), kaže mama da par sekundi radi i onda prestane...
Sve u svemu, pazite se tih... Njih dvije rade zajedno (izgledaju kako romkinje) i muževi ih sa mercedesom čekaju ispred zgrada!!!!user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu apika)
Neposredna veza do poruke: 17
21.4.2009 18:59:28   
Zvonki
Odmah ih presiječem s - ne hvala, ne zanima me. Mislim, tko bi nadavao svim tim prosjacima i nazoviprosjacima??? Dala sam jednom nešto novca ženi koja je vukla to jadno, prljavo djete za sobom i odonda je redovito dolazila. Pa nisam ja Caritas, unatoč dobroj volji. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 18
21.4.2009 19:56:43   
Zvonki
Evo upravo su pozvonili i s onim kretenskim osmjehom pitali jesmo li zainteresirani za B-net mrežu. Pa zar nemaju evidenciju da smo već sklopili ugovor s njima? Ili već 100 puta mi dolaze sa HRT-a da naplate tv pretplatu. I ja naravno, 100-ti puta objašnjavam da smo već godinama na trajnom nalogu. Pa mislim, tko tu koga?user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 19
22.4.2009 11:43:06   
m600
kod mene kapija zaključana i nitko ne može ući jer imam jako "oštrog" pekinezerauser posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 20
23.4.2009 22:17:59   
Dora04
Uglavnom dolaze mojoj mami, mi smo u kući iza njih pa nas zaobilaze.

DORA 27.07.2004.
KATJA 23.11.2008.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 21
23.4.2009 22:24:58   
Candy
Dolaze,ali srećom ne često...Više me telefonski maltretiraju user posted image ...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!