Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Deset najromantičnijih gradova Europe 8.4.2009 16:52:12
|
|
|
|
Anoniman
|
a što je s Dubrovnikom, Hvarom.....?
|
|
|
|
RE: Deset najromantičnijih gradova Europe 8.4.2009 16:53:59
|
|
|
|
tikica_69
|
Posjeti gore navedenu stranicu i urgiraj
|
|
RE: Deset najromantičnijih gradova Europe 8.4.2009 16:56:37
|
|
|
|
Anoniman
|
kak? valjkom za tijesto?
|
|
|
|
RE: Deset najromantičnijih gradova Europe 8.4.2009 17:15:29
|
|
|
|
zaba
|
ne,nego Ružinom tavom
|
|
RE: Deset najromantičnijih gradova Europe 8.4.2009 21:02:59
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Europski gradovi odišu posebnim romantičnim duhom. Stranica TripAdvisor sastavila je listu deset najromantičnijih europskih gradova. 1. Venezia2. Pariz3. Amsterdam4. Burges5. Prag6. Barcelona7. Copenhagen8. Rim9. Berlin10. Budimpešta Sto vi mislite o tome? Da li bi dodali jos koji grad na listu? u veneciji nisam bila (JOŠ ) pariz je meni baš bezveze, kao i cijela francuska - ok, prošla sam samo sjeverni dio) amsterdam mi nije nimalo romantičan sa onom red district - tamo me depresija ulovila kad sam prošla...srećom je nema više... kopenhagen bi mi mogao ući u tu kategoriju... kad posjetim ostale gradove javit ću vam e, dodala bih definitvno zagreb...meni je vaš zg romantičan...jednom sam ručala u jednom restoranu - gospon fulir mi se čini da se zove...i tako mi je to ostalo u lijepom sjećanju da vam ne mogu opisati...eto... tek sad vidim da je tu i budimpešta - ma sve je to ok, ali ništa posebno....imaju dobru pivu i to je to...i nitko ne zna engleski....
< Poruku je uredio novamama -- 8.4.2009 21:04:15 >
|
|
RE: Deset najromantičnijih gradova Europe 8.4.2009 21:11:04
|
|
|
|
njanja
|
Od europskih gradova vidjela sam Veneziju, Rim, Atenu, Prag, Budimpeštu, London, Veronu, Zurich...definitivno najljepši, najromantičniji je Prag-imaš osjećaj kao da si ušao u neko 2. stoljeće-Karlova ulica, Karlov most-ma kao u bajci...Mi smo bili za Novu 2004 i još je palo snijega....romantika do bola...prekrasan grad i voljela bi opet otići tamo.... Venezija.....prekrasna, preposebna ali prerazvikana i s previše turista i jako smrdi...Bila 4 puta....
|
|
RE: Deset najromantičnijih gradova Europe 8.4.2009 21:15:02
|
|
|
|
curice
|
Venacija lijepa-na mjestima pomalo smrdljiva Pariz-bila tri puta-ništa posebno-više mi je nekako bezveze Barcelona i Budimpešta me oduševile,nekako su mi ostale u posebnom sjećanju Ostalo nisam posjetila-pa ako ikad odem javim vam dojmove
|
|
|
|
RE: Deset najromantičnijih gradova Europe 8.4.2009 21:23:19
|
|
|
|
mirna
|
Venecija mi je definitivno na prvom mjestu, a prekrasni su mi i Budimpešta i Prag. Amsterdam mi je bio super (koliko se sjećam.. ) i centar Ljubljane, ali i ostaci starog Rima su mi jako romantični bili... Svugdje gdje su rijeka i mostovi ili more i mostovi i stara gradska jezgra mi je to posebno romantično.. Pariz ni mene nije previše oduševio, ali bila sam prekratko vrijeme tamo..
|
|
|
|
RE: Deset najromantičnijih gradova Europe 8.4.2009 21:26:52
|
|
|
|
njanja
|
joj da, i Ljubljana je prekrasna.....
|
|
RE: Deset najromantičnijih gradova Europe 8.4.2009 23:09:55
|
|
|
|
tikica_69
|
Meni je i Rovinj prekrasan....
|
|
RE: Deset najromantičnijih gradova Europe 9.4.2009 0:05:04
|
|
|
|
Dora04
|
U pola tih gradova nisam bila, a meni je Rim zakon, ali sve ovisi s kim ideš na koje mjesto. Ponekad su ti "obične" Delnice romantične za poludit.
|
|
RE: Deset najromantičnijih gradova Europe 9.4.2009 8:45:15
|
|
|
|
m600
|
ma meni je svako mjesto romantično ako ga tako doživiš
|
|
RE: Deset najromantičnijih gradova Europe 9.4.2009 8:55:05
|
|
|
|
Puli
|
za mm-a i mene romantični su definitivno bili Venecija i Budimpešta ja bih još potvrdila Pariz i Rim i Prag a Amsterdam mi nikako ne spada u tu listu
|
|
RE: Deset najromantičnijih gradova Europe 9.4.2009 9:25:24
|
|
|
|
zaba
|
budimpešta je romantična,venecija smrdi i onih letečih štakora je too much,prije bih rekla da ima lijepu arhitekturu,verona je daleko romantičnija.jug francuske je krasan,dio uz obalu,npr. marseille,barcelona je lijepa.Ne znam kaj je romantično u amsterdamu i kopenhagenu,nisam bila.Sigurna sam da je kod nas puno romantičnih mjesta,uz obalu i unutrašnjost.
|
|
RE: Deset najromantičnijih gradova Europe 9.4.2009 15:14:25
|
|
|
|
uspavana
|
ja mislim na mjesto nema ništa s tim.. ja kad odem u bilo koji grad ili mjesto mogu reći da mi je tamo najromantičnije...kad sam sa svojim dragim!
|
|
|
|
RE: Deset najromantičnijih gradova Europe 9.4.2009 15:33:34
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: m600 ma meni je svako mjesto romantično ako ga tako doživiš Slažem se
|
|
|
|
RE: Deset najromantičnijih gradova Europe 9.4.2009 21:32:16
|
|
|
|
Marcus
|
ja bi u Prag
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!