Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 28.12.2008 10:49:02
|
|
|
|
Puli
|
mislim da nemaju zasebno ružo frendici se isto potrgalo i nije uspjela nabaviti al svejedno provjeri
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 28.12.2008 12:16:01
|
|
|
|
sanjarica
|
i meni se desila ista stvar prije godinu,i zaista nema ,vjerovatno im se ne isplati tako u dijelovima prodavati,sto je glupo.smrc.morala sam kupiti novu.meni je stalno izlijetao onaj krug kao vakum.
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 28.12.2008 18:16:51
|
|
|
|
božica
|
ajmmeeee nemogu vjerovati.. to se i meni strgalo pa smo zaljepili sa sueper ljepilom...drži kolko tolko
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 28.12.2008 20:59:27
|
|
|
|
njanja
|
ružo, može se nabaviti, meni je sestra ostavila svoju izdajalicu pa je naručila jedan dio koji joj je bio pohaban....naručili smo preko našeg Beba centra u ri pa ako hoćeš mogu ti ja to pitati ili probaj zvati direktno uvoznika Aventa, dfirma Kadulja A.M....
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 29.12.2008 12:04:39
|
|
|
|
Ruža
|
Baš ću ih probati kontaktirati, jer planiram ju koristiti i sa drugim djetetom, a bome sam ju i skupo platila. Hvala Njanja.
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 29.12.2008 12:06:44
|
|
|
|
ZVRK
|
koliko ružo? kod nas u plodinama su oko 350kn-ručna
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 29.12.2008 12:09:42
|
|
|
|
Ruža
|
Isto toliko, ali meni je to malo previše za par komada plastike? I da ode dio nakon 2 mj. neredovite upotrebe?
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 29.12.2008 12:15:00
|
|
|
|
ZVRK
|
probaj se ''ogrepsti''kod nekoga ako joj više ne treba za 100kn-200kn meni rekla susjeda od moje z sestrične da će mi dati kada bude trebalo.ona rodila blizance(u.oplodnja) i više ne misli rađati sretno
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 29.12.2008 12:18:42
|
|
|
|
Ruža
|
Hvala Zvrkić, probat ću njih kontaktirati. Mislim da bi morali osigurati rezervne dijelove, pogotovo što se radi o sitnom gumenom točkiću.
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 29.12.2008 12:49:31
|
|
|
|
FIONA
|
zovi njih u Samobor...mislim da ja imam broj...bum ti potražilajer sam ja zvala za vrečice!!! Ima i neki "seknd hend" dućkas sa stvarima za bebe i djecu pa možda tam!!! Sve sam čula ali niš ne znam konkretno!!! Sorry..,
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 29.12.2008 12:52:27
|
|
|
|
FIONA
|
evo ga...uvoznik ti je u Samoboru, Hebrangova 52...tel. 01/3369-520...zvrkni...za ovaj dućkas bum se raspitala!!
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 29.12.2008 21:20:46
|
|
|
|
lelo
|
baš sam htjela napisati da im je predstavništvo u samoboru i tamo se mogu naručiti djelovi.
|
|
RE: Dijelovi za Aventove izdajalice 29.12.2008 21:50:48
|
|
|
|
Ruža
|
Hvala Fiona! Nazvat ću ih pa vam javim.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!