Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 9:49:23
|
|
|
|
ejmama
|
Nikad nisam prokuhavala mlijeko, samo kozje jer sam dobivala domaće.
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2010 9:53:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 9:57:06
|
|
|
|
njanja
|
kupujemo Vindijino dnevno mlijeko...ne znam kako se to zove, ono koje nije trajno :)
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 9:59:19
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: njanja kupujemo Vindijino dnevno mlijeko...ne znam kako se to zove, ono koje nije trajno :) Onda moraš.
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 10:00:40
|
|
|
|
Puli
|
Ovisi koje mlijeko. točno sviježe mlijeko -prokuhaš mlijeko u tetrapaku ne
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 10:02:37
|
|
|
|
njanja
|
a znači trajno bi mogla samo zagrijati...
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 10:05:52
|
|
|
|
Bebys
|
ja kupujem ali jos uvijek prokuhavam...ne pise ovdi jel trajno ili nije ali je u trtrepaku...pakirano 1 l i pol... i kuhat cu uvijek jer jede griz...
|
|
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 10:13:28
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: njanja a znači trajno bi mogla samo zagrijati... da trajno samo ugriješ...ali ono svježe moraš prokuhati..barem ja tako
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 11:23:01
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ninolina da trajno samo ugriješ...ali ono svježe moraš prokuhati..barem ja tako pa da ja mislim da tako svi rade bar bi trebali...
|
|
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 11:42:36
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja isto svježe, domaće kozje ili kravlje prokuham a ovo iz tetrapaka samo zagrijem.
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 12:00:56
|
|
|
|
leilany
|
ja sam prokuhavala dok mi ninocka nije rekla da nemoram (uvijek kupujem u tetrapaku,dugotrajno)
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 12:01:42
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Ja isto svježe, domaće kozje ili kravlje prokuham a ovo iz tetrapaka samo zagrijem. potpisujem
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 12:03:13
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: leilany ja sam prokuhavala dok mi ninocka nije rekla da nemoram (uvijek kupujem u tetrapaku,dugotrajno) opet ja
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 12:05:22
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: njanja a znači trajno bi mogla samo zagrijati... Si Mi to koristimo od prvog dana
|
|
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 23:33:17
|
|
|
|
malica
|
U tetrapaku je mlijeko sterilizirano, a svježe je pasterizirano - dakle ni jedno ne treba dodatno prokuhavati. Druga stvar je domaće mlijeko koje obavezno treba prokuhati.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
što vi mislite?keksićda li je teže zatrudnijeti poslije carskog reza?je (
32%)
nije (
15%)
da, naravno (
2%)
nema to veze (
43%)
komentari..... (
7%)
Broj svih glasova: 111Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!