Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 9:46:45
|
|
|
|
njanja
|
Danas nmam se vratila teta N. nakon 3,5 tj sa godišnjeg, to je teta koju jan više voli....Uglavnom, kako ni njega nije bilo 2 tj u vrtiću dosta je zadnja 3 dana njurgap kada sma ga ostavljala....Danas mi dolazimo, a teta N neko dijete stavlja za stol i kada je vidjela Jana se samo okrenula i rekla: jan, jel se ti mene sijećaš, a on poleti njoj u zagrljaj i počne ju maziti nosićem po licu (kao mene) i ona njega poljubi....Meni se grlo stislo kako je to bilo dojmljivo.....Divno mi je to da je u vrtiću našao tetu koju voli pa mogu bez pretjerivanja reći, kao koju mamu, kao da mu je rod....Znači da osijeća iskrenu ljubav od tete N....Tetu P. voli, ali ona je stroža i nju više cijeni....i sluša :)Baš sma zadovoljna s Janovim vrtićem i tetama i nadam se da će mu one ostati do škole (kako su nam najavili, oni bi trebali biti 1. generacija koju će iste tete pratiti od jaslica do škole)...
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 10:00:39
|
|
|
|
maja
|
baš lijepo
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 10:03:50
|
|
|
|
mala pcelica
|
iiiiiiii kako slatko
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 10:06:42
|
|
|
|
pepeljuga
|
to mi je super
|
|
[Obrisani korisnik] 15.4.2010 10:10:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 10:15:51
|
|
|
|
curice
|
prelijepo
|
|
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 10:21:23
|
|
|
|
ninolina
|
aaaaaa preslatko
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 10:23:08
|
|
|
|
Krky
|
Joj kako lijepo. Joj kako mi fali moj posao!
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 10:32:51
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 11:15:42
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Brunina mama baš lijepo.A jesi bila malo ljubomorna?Ja bi bila ni slušajno, bila sam presretna....jan je inače mali mamim priljepak pa onda čim jan nekoga drugoga zavoli meni to jako puno znači jer tada znam da ja nisam jedina osoba na koju se može osloniti i kojoj vjeruje
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 11:31:44
|
|
|
|
xxl
|
Kako je lijepo otići na posao kad znaš da ti je dijete sretno
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 11:36:20
|
|
|
|
Anoniman
|
baš lijepo
|
|
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 11:59:34
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
za Jana a kod nas je praksa da su iste tete od jaslica do škole i to je super
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 12:23:17
|
|
|
|
lukici
|
,ovo je super...
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 12:33:44
|
|
|
|
anaxx
|
BRAVO! i Gregor je imao svoju omiljenu tetu prve godine, ali su je zamjenili u drugu grupu...šmrc... ne znam zašto... nama se ove godine već treća teta promjenila i G je sav zbunjen zbog toga i teško ostaje u vrtiću kada je ujutro ta nova teta... sad ga još i ovaj brat gnjavi i oduzima mu vrijeme za igru s mamom , nije mu lako!!
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 12:47:10
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: maja baš lijepo
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 12:51:48
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jao,prkrasno
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 12:58:27
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: anaxx i Gregor je imao svoju omiljenu tetu prve godine, ali su je zamjenili u drugu grupu...šmrc... ne znam zašto... jel to bila teta Patricija?nju sam slučajno upoznala, jako je simpa
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 13:26:12
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: anaxx i Gregor je imao svoju omiljenu tetu prve godine, ali su je zamjenili u drugu grupu...šmrc... ne znam zašto... jel to bila teta Patricija?nju sam slučajno upoznala, jako je simpa da!
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 13:34:14
|
|
|
|
osobno
|
ja bi bila sritna da Luka najesen naiđe na takvu tetu, ovo šta sam dosad vidila u vrtiću me nije baš oduševilo...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 13:41:45
|
|
|
|
novamama
|
i ja bi bila malo ljubomorna, priznajem.... ali super je to što su se zbližili
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 13:45:55
|
|
|
|
leilany
|
bravo za Jana
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 14:52:37
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Baš lijepo ...
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 14:57:26
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: anaxx IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: anaxx i Gregor je imao svoju omiljenu tetu prve godine, ali su je zamjenili u drugu grupu...šmrc... ne znam zašto... jel to bila teta Patricija?nju sam slučajno upoznala, jako je simpa da! znala sam, žena je divna!!!!!! i totalno simpa.... ali cure, malo mi je čudno ovo što priznate da biste bile ljubomorne? to je kao da budete ljubomorne na baku (npr vašu mamu) koja vam čuva dijete umjesto vrtića???
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!