|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dokle seže ljudsko sjecanje?
10.1.2009 12:20:25   
tikica_69
Koje vam je najranije sjecanje koje pamtite?

Ja se sjecam kad mi je deda napravio sanjke...netom poslije 2. rodjendana a prije Nove godine. Tocno se sjecam onog osjacaja srece i uzbudjenja. Onda tek sljedeca sjecanja - mala skola, plac djevojcice Suzane, hrpa kolaz papira....izcekivanje Djeda Mraza na krovu vrtica jer ce sletjeti helikopterom i donijeti nam darove...pa onda opet velika praznina, pa neki flash-evi iz osnovne skole...

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dokle seže ljudsko sjecanje?
10.1.2009 12:26:14   
ejmama
Imala sam 2,8mj i sjecam se kad smo tata i ja isli po mamu i brata u bolnicu. Ja sam ostala u autu i plakala sam jer nisam  smjela ici unutra. Naravno to mi nitko nevjeruje.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
10.1.2009 12:28:44   
Ruža
Sjećam se onoga dana kad je mama napustila tatu, imala sam manje od dvije godine. Samo blic, hodnika, svađe i da mi je bilo hladno. A iz vrtića se većine stvari sjećam čak bolje nego iz srednje škole.

< Poruku je uredio Ruža -- 10.1.2009 12:29:03 >

Samo luda mama...

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 3
10.1.2009 13:14:38   
božica
vrtič-morala jesti grah plakala sam plakala za onim malim stolom dok su se sva djeca igrala i dan danas ne volim grah i toćno vidim sebe kako plaćem za tim malim stolom
plesali u piđamama u vrtiću na nove fosile i napravili si šoseve od piđama

idem micat rit...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 4
10.1.2009 14:24:37   
svegra
imala sam 4 god.išla sam sa sestrom u dućan.starci su mi taman kupili nove klompe.one sa drvenim đonom jako sam ih željela.bile su tamno plave boje.sestra je plaćala na kasi stvari a ja sam joj htjela pokazati kako se znam vrtiti na peti jedne noge.naravno letila sam i odvalila zubima od kasu (tada su bile one grozne metalne što su zvonile kad se otvori ladica za novac).taj dan sam ostala bez dva gornja i dva donja zuba.bila sam krezuba na slikama iz vrtićauser posted image
nikad se više nisam vrtila na peti

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 5
10.1.2009 14:56:29   
Florijan Jakov
tek negdje tamo od 4te na dalje, kad smo se skrasile u Zg, period seljakanja i života u Banja luci se ne sjećam, kaže mama da joj je to jako čudno.

(Odgovor članu svegra)
Neposredna veza do poruke: 6
10.1.2009 15:09:25   
pako
čitam i ne vjerujem od kada se vi svega sjećate, ja neznam kaj sam jučer jela a kamoli kaj mi se događalo kad sam imala 2 godine.
zašto se ničega ne sjećam?user posted image
ej,ha, ha evo sad sam se sjetilauser posted image kad sam imala negdje 4 ili 5 godina da je mene i buraza deda vodio u bočarski bark na igru i kad je jednom prilikom došao doma s posla pa mi je donio lizalicu u obliku štapa,onako crveno bijelu koje se danas mogu kupiti samo na nekim proštenjima. i dalje polako mi dolaze sjećanja ali kad sam bila skroz mala baš ništa.user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 7
10.1.2009 15:35:22   
piggy
ja se sjećam još iz jaslica a imala sam dvije godine kada mi se jedna teta jako zamjerila i kad drugo jutro nisam htjela ući u sobu jer je ona bila dežurna,pošto sam uvjek bila na jutarnjem dežurstvu jer je mama radila od 7.
joj kako sam ju mrzila,od tada se svega sjećam.

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 8
10.1.2009 15:41:49   
tiha
imala sam dvije godine kada nam je crnac dosao na vrata nekoga je trazio a ja sva vazna stala i stavila ruke na kukove i rekla e ti neces unutra i mahala mu prstom....to je prvo cega se sjecam a poslje toga svega se sjecam

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 9
10.1.2009 15:42:12   
tiha
user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 10
10.1.2009 15:51:02   
Puli
ja se sjećam kako sam s tri godine lovila rakove na stijeni u moru
i sjećam se svog prvog dečka u vrtiću

e moj sašauser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 11
10.1.2009 17:13:30   
mamavlatkica
sijećam se bolnica u kojima sma provela dvije godine zbog operacija , svađa mojih roditelja , oca kakao zlostavlja majku , odvodi mene ( bilo mi je 4 godine ) . Sjećam se kada mi je prijatelj iz vrtića poginuo pod naletom automobila . user posted image

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .
LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima
Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku .
Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 12
10.1.2009 17:21:22   
anne
Sjećam se Božića kad sam imala 4 godine i zimovanja u Kranjskoj gori kad sam imala 5.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu mamavlatkica)
Neposredna veza do poruke: 13
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 23:34:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu anne)
  Neposredna veza do poruke: 14
11.1.2009 10:33:37   
koka
Sječam se ovoga:4.svibanj 15 sati i nekoliko minuta na opčini se čula tako jaka sirena, ja se igram vani s loptom, počela sam plakat i baka mi je rekla da je umro Tito...sječam se vrtića igre s djecom, kako mi je prijatelju počela curit krv iz nosa i jedna frendica je počela plakat da će on umrijet..kako je moja baka dolazila po mene s psićem-Makijem( je...tako se zvao) i svi su skakali oko njegauser posted image ..sad neznam šta je bilo prije al to su mi najdaljnja sječanja...

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 15
13.1.2009 16:43:37   
Wukovarka
Krevetic preko puta kreveta roditelja i ja svako jutro budna od 5 sati i mamu zovem user posted image
Noge proguram kroz resetkice krevetica i gnjavim ih, a oni mi govore   Jos malo lezi....

Imala sam 2,5 godine

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 16
23.2.2009 18:47:40   
kitty
sjecam se kako sam u vrecici za spavanje izlazila iz kervetica da budem jos malo sa bakom i didom kad bi moji navece izasli vani

sjecam se jaja sa sunkom iz vrtica

oboje sa neke 3 godine

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 17
23.2.2009 19:21:15   
mama2B
Moje prvo sjecanje je negdje oko 3 i pol godine iz vrtica. Nisam smjela pit mlijeko i to sam objasnjavala tetama u vrticu, ali su mislile da izmisljam. Sjecam se kako sam bila ljuta na njih, jer mi nisu vjerovale.
A slijedece kad sam imala 4 god., sjecam se da je pao snijeg ( tada sam jos zivjela u Rijeci), bilo ga je negdje tada oko 40 cm. Sjecam se koliko sam uzivala u toj zimskoj ljepoti.

just the 2 of us - ja i moja curica !

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 18
30.4.2009 16:07:14   
m600
ja se sjećam svoje mame...i nitko mi ne vjerujeuser posted image ...ona je poginula mjesec dana prije mog trećeg rođendanauser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mama2B)
Neposredna veza do poruke: 19
30.4.2009 16:20:56   
zaba
uf draga,žao mi je,ali ja ti vjerujem zato kaj se i ja sjećam nekih "slika" oko trećeg rođendana.Bunar kod prabake,ples s tatom na terasi u Selcu-4 god,ima par sličica. 

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 20
30.4.2009 16:28:21   
mala pcelica
imala sam 2 god kad sam imala upalu pluca i letala u bolnici,a moji su me smijeli viditi samo kroz staklo da ih ja ne skontam jer me poslje ni bog dragi nije mogo smiriti od placa i iste te godine kad me je pas izujedao po licu i ledjima user posted image

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 21
   [Obrisani korisnik]
30.4.2009 16:28:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu zaba)
  Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!