|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dolazi nam Božić!!!
29.11.2009 12:36:49   
ciba
Drage moje,neznam kako vi al meni je tek sad proradio neki Božični duh u meni,kao prva adv.nedjelja,palimo prvu svijecu i to mi se tek sad cini blizu.
jucer sam malo šetala po gradu i gledala u trg.centrima neke stvari za Božic,cini mi se da oni nisu normalni...npr.10 kuglica za bor 280,00,kn...
ali nigdje nisam nasla zaruljice za bor osim u tom jednom ducanu di su i te famozne kuglice,a žaruljice kostaju 50 kom. 180 kn...kaj nije to malo skupo,sve sam vec kupila osim lampica,podjelite samnom gdje ste ih vi kupile i nadam se da nisu bile tako bombasticne cijene...thanks

Lorena 12.03.2009. 3850g i 51 cm
Matej 8.03.2012. 4290g i 52 cm

http://www.youtube.com/watch?v=B7r5yaSq1-k
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
29.11.2009 12:44:26   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ciba)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Dolazi nam Božić!!!
29.11.2009 12:44:59   
MaTana
Mene jos nije uhvatilo jer sam u pripremama za danasnji rođendan, ali nemoj zuriti sa kupovinom, znam da je prijasnjih godina u Konzumu bilo tih lampica i da su bile jeftinije...
Kad odradim ovo, pocinjem slagati ratni plan pripreme kolača, vec sljedeci tjedan pocinjem sa pecenjem, ali prvo moram sve isplanirati, zapisati, kupiti sto mi fali i onda u akciju, naravno prije toga, sutra imam tatin imendan, 6.12 - Sv. Nikola i imendan svekru i mojoj bubici, 13.12 Sv Lucija i imendan mojoj seki...user posted image
Obožavam prosinac!!!
Pa Badnjak, Božić, rođendan mojoj noni, pa rođendan maloj nećakinji i Nova godina, i jos negdje u svoj toj zbrci dolazi mi muz sa broda!!!

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 3
29.11.2009 12:55:06   
xxl
Žaruljice sam ja kupla na placu one led plave sitne..divne su mi za 100kn al fakat ih ima valjda 10 metera, ima i jeftinijih al su manje.Te su bile največe i najskuplje.

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 4
29.11.2009 12:55:33   
zaba
mene još ništa ne hvata user posted image ,valjda zbog lijepog vremena i proljeća umjesto zime.user posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 5
29.11.2009 13:09:21   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: zaba

mene još ništa ne hvata user posted image ,valjda zbog lijepog vremena i proljeća umjesto zime.user posted image

Ja isto još nisam u Božićnom raspoloženju.Valjda će me uloviti ovih dana.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 6
29.11.2009 15:40:02   
Njofra
U nikakvom sam raspoloženju. Tak da ... nema još božičnog duha, čak nisam niti prvu advent upalila, nema niti jednog ukrasa ništ.Mislim da je ovo prva godina da tak kasnim.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 7
29.11.2009 15:41:44   
monte
Ni kod nas još nema tog raspoloženjauser posted image

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 8
29.11.2009 16:17:39   
Bebys
ciba ni u ludilu to nemoj kupiti kad dodje druga do trece nedelje dosasca ima ih posvuda na pijacu tj. trznici bude po 50 kn do 100 kn najvece zaruljice po metrima i kuglice za sitnu lovu..nisi luda sada davati toliko novaca..osim ak ti se bas baca...

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 9
29.11.2009 16:19:12   
Bebys
jeli tamo gdje vi svaka zivite u vasim mjestima vec ludilo za kicenje pred bozic...ovdi kod mene ludnica vec mi idu na zivce niti neznaju pravo sta je bozic a sve vec okitili....ko u betlehemu...sve gori posvuda...ajme i to tak drze do kraja drugog mjeseca ....ajme valda im to znaci zivot...user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 10
29.11.2009 19:00:24   
tikica_69
I ja sam svoju prvu zapalila i mene bas pere duh blagdana....valjda zato sto sam doma, ne radim, pa imam vise vremena za obitelj user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 11
29.11.2009 19:12:56   
dami
Nadovezujem se na početak. Možda je još rano za kupovanje božićnih ukrasa jer ljude sad najviše privlače i  trgovci nabijaju cijene. Mislim da će zadnje dane biti ukrasi za badave. Samo malo strepljenja.

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 12
29.11.2009 19:32:50   
ZVRK
ja netrebam kupiti ništa jer sam uredno spremila ''stare''ukrase

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 13
29.11.2009 19:38:49   
lavica81
mi imamo mali umjetni bor nekih 50-60 cm visok i male kuglice koje nisam skupo platila tako da imam već sve spremno. ove godine me nešto ne hvata još božićni ugođaj iako su izlozi već okićeni, grad se polagano kiti. meni se čini da je to prerano, samo nas mame da potrošimo i ono malo kunica što imamouser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 14
29.11.2009 20:24:48   
natalijax
mene vata več mjesec dana,ove godine ču samo još neke sitnice kupiti,jer mi je sve novo od prošle godineuser posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 15
29.11.2009 20:50:57   
malizia
i mi smo danas upalili prvu svijeću na adventskom vjenčiću, obožavam  Booooožićććććććuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 16
30.11.2009 1:03:29   
CallamityJane
prva svijeca upaljena, ali nikako da se ufuram u bozicni duh, nekako mi cudno, nema snijega, nema zime hodam u kratkoj majici, nije mi to, to user posted image

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 17
   [Obrisani korisnik]
30.11.2009 9:54:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 18
30.11.2009 9:57:56   
xxl
Mi smo sinoć otišli na TRg..bor,lampice,Manduševac...osjetila sam Božični duh,dansa s Patrikom idem u kino gledati Božićnu priću,kupiti razglednice i spiskati koju kunu i nadam se da ću ga opet osjetiti a i tu na  RR se osjeti BOžićni duh.

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 19
30.11.2009 10:04:13   
dominik
mi nis ne kupujemo jer imamo od prijasnjih godina...sve se to uredno spremi i vadi svake godine...svijecu nisam zapalila doma jer vjenac (nebi vjerovali) ali stvarno nemam gdje staviti...spremamo se jedan dan na trg u setnju pa nas mozda i ulovi to ludilo...ovako kad sam doma stvarno nemrem imati nikakav osjecaj bozica...ali pitam se kuda zurimo...ima vremena jos za kicenje i ostale aktivnosti

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 20
30.11.2009 10:06:20   
xxl
A SV.Nikola??Ne kupuješ niš?Kak si to uspjela izbjeći?
IZVORNA PORUKA: dominik

mi nis ne kupujemo jer imamo od prijasnjih godina...sve se to uredno spremi i vadi svake godine...svijecu nisam zapalila doma jer vjenac (nebi vjerovali) ali stvarno nemam gdje staviti...spremamo se jedan dan na trg u setnju pa nas mozda i ulovi to ludilo...ovako kad sam doma stvarno nemrem imati nikakav osjecaj bozica...ali pitam se kuda zurimo...ima vremena jos za kicenje i ostale aktivnosti

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 21
30.11.2009 10:47:10   
Bebys

IZVORNA PORUKA: tikica_69

I ja sam svoju prvu zapalila i mene bas pere duh blagdana....valjda zato sto sam doma, ne radim, pa imam vise vremena za obitelj user posted image

tika mozda ti ovo dodje dobro za odmor...mislim na bebu...nadam se...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 22
30.11.2009 11:03:00   
pako
Kod nas se osjeti već Božični duh polako. U subotu sam malo pospremila pa zajedno sa adventskim vjenčićem izvadila i ponešto ukrasa za kuću, male djedice, malene anđelčiće, kučice u koju idu dušice pa svijetle, moj se maleni oduševio kad je vidio djeda mraza da visi s lustera. 
A što se tiče kuglica i ukrasa za bor to imamo od prošlih godina pa samo svake godine kombiniramo nekak drugačije!!!!  Baš me veseli prosinacuser posted image  pun je rođendana,(svekrvi, frendici, mužeku, meni)  imendana i Božić, pa je tu još i nova godina i onda prvi mjesec opet pun rođendana (tetki, kumu, kumčetu, buraz,mami, tati). I stina je da bankrotiramuser posted image u  ta dva mjeseca ali je bar sve puno veseljauser posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 23
30.11.2009 11:20:21   
MILLA
ma ja ne znam da li da radim bor za malog ove godine još...tek če bapunit godinu dana..koliko može skužiti,osim što če ga privlačiti da ga uništi ..kao i sve ostalouser posted image ...mislila sam iduču kad bude više kužio...jer ga nemam di staviti a da ga on ne dohvatiuser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 24
30.11.2009 11:27:58   
gljiva
I mi smo jučer upalili advent, al uopće još ne razmišljam o Božiću, nekako
mi je to sve prebrzo došlo ove godine, a valjda i zbog ovog vremena vani.
D je imao 10 mj. za prvi Božić
kitili smo bor isto mu je bio nadohvat ruke, al ga uopće nije dirao.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!