|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dosta mi je ...
17.8.2009 10:32:06   
Marta j
Vise mi je puna kapa kuhanja,ciscenja,peglanja, ribanja nakon dan izgleda koda nisam nista radila i dosta mi je svaki dan mozgati sto cu kuhati i onda mi jos kaze nisi mogla nesto drugouser posted image user posted image .

Mate trazi previse vremena sebi(kazu da sam to sama kriva) i onda kada on miruje ja se ubijem od posla i onda moj muz dode s posla on je umoran bio je na poslu a ja sam kao doma pa nisamuser posted image user posted image vise se ja narintam doma nego on na poslu,jos se brinem o Mati i ja bi kao uvijek trebala biti dobre volje,sve moci i htijeti E PA NEIDE TO TAKO.
Stvarno mi je digao tlak.

On je jutros spavo do 8 a ja sam se digla u 5 da ispeglam robu dok mi je hladnije,a on mi jos kaze kao da moras peglati.
Trebam ga jedan dan poslati zguzvana na posao pa da mu se svi smiju.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
17.8.2009 10:34:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Dosta mi je ...
17.8.2009 10:36:01   
Marta j
Oni ocito misle da mi doma samo sjedimo.

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 3
17.8.2009 10:36:48   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: cvrčak

ovo ti je opis mog života od kada sam na bolovanju. I ja samo čantram i ništa se ne mijenja.

Bila sam kod kuće par godina i isto ludila. Imala sam osjećaj da me nitko ne shvaća, pa čak ni mm. Bila sam ljuta, ogorčena i svašta.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
17.8.2009 10:38:02   
koka
tako je to draga, ...s drugim će biti bolje nekako lakše user posted image user posted image mislila sam na dijete ne na mm..user posted image

šalim se malo...to je tako..
najbolje je kad nakon ručka odmah sjedne , kad s 33g igra igrice na play st.. kad MORA imati ispušnii ventil, kad može ići srat kad hoče i sam, kad ide spavat bez da provjeri dali su vrata zaključana, jelo u frižideru, pospremljene igračke, pokupljena roba sa štrika.....
eto draga mozak na pašu i udri na veselje..

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 5
17.8.2009 10:39:35   
plavka
Marta kao da sebe vidim... Bebica mi je jako zahtijevna nije od onih koje papaju i spavaju, več moja preko dana nespava i po 5-7 h nešto prestrašno, sami smo nemamo nikog u blizini da nam pomogne, samo kuhaj, čisti i spremaj, muž mi još toliko ne zvoncka ali kaže da kaj mi fali da kaj se neodmorim kad mala spava, pitam se kad, a tko bi sredio veš, skuhao.....

Neposredna veza do poruke: 6
17.8.2009 10:39:35   
Nika 24052006
Da,mi imamo jako nezahvalan posao,koliko god čistile,peglale,brinule se za djecu,ništa se ne vidi,niti nam to tko prizna...I ja sam četo u takvom stanju koa ti...Mrzim kada mi cijela kuća miriše,sve se blista,a mm dođe s posla i pita,a šta si ti danas radila...grrrrrr...Šta sam radila,držala sve 4 u zraku,očito...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 7
17.8.2009 10:42:48   
nancy
marta moja svima nam je tako.i to sta me nervira jer se muzevi ponasaju kao da su neki mucenici.
oni rade!!! ma daj radila sam i ja pa nisam kukala kao on stalno da sam umorna ,pa da moram odspavat popodne,pa ovo ,pa ono.
a ova cijelodnevna briga o bebacu me satare pa da vise nista ne napravim po kuci ja sam na kraju dana umorna ko nikad. jadne li smo mi. a to sta da ces ga poslat zguzvana vanka......hehe,i ja bi ,al znas sta bi ljudi pomislili?
"kakva ti je to zena kad ti majicu ne moze popeglat"  user posted image i onda bolje     peglaj.

uh teska zivotauser posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

Neposredna veza do poruke: 8
17.8.2009 10:42:57   
FIONA
Marta meni je moj idijot da moram biti toliko glupa i tako ga nazvati rekao da što sam rađala kad se ne znam nositi sa time...svaka majka je na porodiljnom i tako joj je...on radi i kao on nas samo uzdržava...e draga, kad ti to kaže onda bi tek popizdila...zamisli ti tu veličinu i ograničeni mozak....još je rekao kako njegov tata i moj nisu ništa radili oko djece jer su nam mame tako rekle a on ipak tu i tamo pomogne...nisam uopće zahvalna...kaj bi na to rekla...draga moja il prihvati i ne peglaj pa nek pegla sam kao što to moj radi več neko vrijeme...

kak si posložiš tak buš spavala...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 9
17.8.2009 10:44:32   
Marta j
E to mi kida zivce kada pita a sto si radilauser posted image .

A ja sam se sinoc isla tusirati i Mate je isao sa menom i lezao u lezaljki ispred a ja mi pricala i tusirala seuser posted image

Danas zato nista neradim nego oko Mate pa cemo vidjeti kada nebude imao ni rucak ni vecaru i kada sve oko njega bude razbacano sto ce.

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 10
   [Obrisani korisnik]
17.8.2009 10:46:48   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 11
17.8.2009 10:47:57   
FIONA
ja ne pamtim kad sam obavila nuždu da me mala nije gledala...kupanje male i hranjenje pa uspavljivanje je po difoltu moja obaveza...njegovo je samo da vikne A DI SU MI ČISTE GAĆE!...

pusti ga bez ičeg, ne kuhaj, ne spremaj, samo oko malog...spakiraj se i u lauf malo...posebno za vikend...nek se malo osjeti tvoja ruka...ak sve napraviš neče vidjeti koliko je posla...

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 12
17.8.2009 10:48:04   
Nika 24052006
E,da tako treba,nema ni ručka ni večere,moj je jednom prigovorio za ručak,kuhala sam špinat,a on onako gadljivo pita što je to,jel to uopće jestivo...A ja uzela špinat,i u kantu za smeće,nikada više nije riječi rekao za ručak ili bilo koji obrok... Ma jest ćeš i sviđat će ti se!!!

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 13
17.8.2009 10:48:05   
plavka
ja sam svom rekla da bi se mogli zamjeniti, on malo na porodiljni a ja radit ( moja je plaća čak i malo veća od njegove) a on meni kaže da može ali da neočekujem da bude kuhal i peglal kad to nezna...user posted image user posted image user posted image i uz sve to da bi mogli odmah na drugo dijete onah hellou?????

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 14
17.8.2009 10:50:59   
FIONA
user posted image user posted image user posted image user posted image ...cvrčak nas opet snašla ista sudbina...

i to mi je rekao, baš tako kao ti sada...pa koji je njima drek da moram bit bezobrazna...ma koja mama...moja mama je ispod mene pa ima dana da ju nit ne vidim...radi, ima veliki vrt, dedu koji živi u drugoj kući i kojem svaki dan kuha i posprema i sa njim se zafrkava oko njegovih kokoši i vinograda i ostalih živina...moš mislit kak mi dođe pomoć...inače mom smeta ako mi mama opere suđe...da šta se mješa ako je zmazano neka je...šta ona ima tu biti, mi smo tu a oni dolje...daj zamisli taj mozak....

Neposredna veza do poruke: 15
   [Obrisani korisnik]
17.8.2009 10:53:31   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 16
17.8.2009 10:53:35   
Ruža
O itekako su mi poznate te situacije, pa mi nismo na porodiljnom nego na godišnjem.
Još kad mi kaže pa ja fizički radim? Pa mora odmoriti, ruke ga bole kad nosi Đurca, a ja valjda klade mogu valjati, pa za vikend opet mora odmoriti jer preko tjedna FIZIČKI radi. A ja češkam okolo po cijeli dan, svaki dan pa i vikendom???? Dođe mi da ga stjeram njegovoj mami.
Cure kolko god će vam biti grozno kad krenete raditi u drugu ruku biti ćete zahvalne što ćete se moći maknuti malo od svega.

Samo luda mama...

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 17
17.8.2009 10:55:45   
FIONA
aahhaahaaa...al sam se nasmijala našoj istinio i reali...aahhahahhaha...svi su isti smetalo to njim aili ne ali isti su!!!!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 18
17.8.2009 11:00:29   
nancy
e da,da.on uzme malog 5 minuta i vec ga vraca u kolica.nbe moze on vise jer ga zabole ruke...

a mali nervozan strasno,zubici.....Kako ga ja mogu nosat,mene ruke ne bole.ma ne osjecam ih vise ,otupila sam

i jos kad mi kaze da sta sam se cila osusila?!a stvarno sam smrsala u ovih pet mjeseci.pa kako necu kad nemam nikako mira.ne mogu doruckovat u miru od malog.nabrzaka uvalim nesto u usta samo da se ne srusim od gladi.

on jadan dode s posla umoran pa je rucak a malac ko za vraga dreci za vrijeme rucka.i opet mama utrpa nabrzaka u usta da bi bila s malim a on pojede po komodu.jedino sta veceram ko covik kad on zaspe.i onda se mogu opustit

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 19
17.8.2009 11:00:56   
Anoniman
izgleda da su nam svima iste sudbine... user posted image user posted image user posted image a onda se on pita zasto ja ne planiram drugo dete u skorije vreme, a mozda kad bi me saslusao sta mu pricam, mozda bi i ukapirao??? user posted image user posted image luda sam od sedenja u kuci user posted image user posted image

< Poruku je uredio Nellyca -- 17.8.2009 11:02:32 >

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 20
17.8.2009 11:05:20   
nancy
ma sve ce to bit bolje kad pocnemo radit.e onda cemo i mi bit "jadne i umorne".ko ce onda cili dan oko djeteta.
ja kad odem radit a on ostane s njim!!!user posted image user posted image   ala super.al nece mi dite ni slucajno bit kod babe a tata da okolo luta.

tome neka se ne nada

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21
17.8.2009 11:10:07   
plavka
tako nam je grah pao....
u stanu mi je 28 stupnjeva, žabica mi neće spavat te je nosim a sva sreća da sam u subotu skuhala ručak za tri dana ali zato imam veša od tri dana za peglat i eto začaranog kruga a kad mi muž dođe on će odmarat jer se naradio! i još bi odmah i drugi dijete a ja nisam hobotnica, kadkad mislim da sam nesposobna

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 22
17.8.2009 11:20:45   
nancy
ma sta ti je zeno? nisi ti  nesposobna nego nam je previse toga na ledjima!

ja jucer napravila malom  bocu i dala je tati da ga nahrani a on ce meni :"A sta ces ti??"
ma majku ti tvoju.......Ko da je on meni dosa u goste pa ga ja moram zamolit da mi djetetu da jest .

ja moram imat izgovor zasto malom ne mogu dat bocu.a ja lipo se zavalim na kauc.evo sta cu ja

ma puna mi ga je kapa!user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 23
17.8.2009 11:22:22   
Marta j
Svima nam je ista sudbina i moj bi htio jos jednu bebe mogao bi on kada ni ovu nevidi dobro.

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 24
17.8.2009 11:23:21   
natalijax
ocajne kucanice,to smo mi,mislim ja jos nisam al cu postat

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!