|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dvanestorke!
19.8.2009 14:40:58   
anaxx
ajme, jeste li pročitali ovo:

Nadya Suleman zapanjila je Ameriku rodivši osmorke, a još neimenovana trudnica iz Tunisa mogla bi cijeli svijet ako rodi svih 12 beba. Djeca su začeta umjetnom oplodnjom.

Britanski The Sun izvještava o Tunižanki koja nakon postupka umjetne oplodnje nosi 12 beba. Neimenovana majka je učiteljica i nakon nekoliko spontanih pobačaja sa strepnjom i radošću čeka porod šest dječaka i šest djevojčica.

Prođe li sve dobro srušit će rekord za višestruki porod. No unatoč konstantnom liječničkom nadzoru, bebama i majci prijeti velika opasnost.

Naime Australka iz Sydneya koja je 1971. nosila devetorke, prethodno zabilježen najveći broj beba, umrla je.

Otac još nerođenih dvanaestorki Marwan podupire svoju ženu i kaže: "Na početku smo mislili da će moja žena roditi blizance. No onda su otkrili još fetusa. Naša se radost recipročno povećavala."

Dodao je da je žena odlučila roditi prirodnim putem, no liječnici su joj rekli da je to nemoguće.

Britanski stručnjaci za oplodnju upozoravaju da trudnoća u tuniskom gradu Gafsi nosi 'kolosalan' rizik.

Nedavno je Amerikanka iz Kalifornije Nadya Suleman iznenadila javnost rodivši osam zdravih beba.

< Poruku je uredio Iva Piva -- 19.8.2009 22:44:56 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dvanestorke!
19.8.2009 14:43:56   
tikica_69
a ovo user posted image

http://www.24sata.hr/news/clanak/laz-zena-34-izmislila-da-ce-uskoro-roditi-12-beba/131302/?context=naslovnica&web_page_id=main_page

< Poruku je uredio Iva Piva -- 19.8.2009 22:45:27 >

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2
19.8.2009 14:44:22   
twitty
o boze 

< Poruku je uredio Iva Piva -- 19.8.2009 22:45:42 >

gibam...

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 3
19.8.2009 14:46:20   
anaxx
IZVORNA PORUKA: tikica_69

a ovo user posted image

http://www.24sata.hr/news/clanak/laz-zena-34-izmislila-da-ce-uskoro-roditi-12-beba/131302/?context=naslovnica&web_page_id=main_page

ha, ha....user posted image user posted image user posted image
hvala tiki....user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Iva Piva -- 19.8.2009 22:45:56 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
19.8.2009 14:48:53   
Zvonki
A svašta user posted image

< Poruku je uredio Iva Piva -- 19.8.2009 22:46:08 >

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 5
19.8.2009 14:49:22   
Anoniman
svašta!!!

< Poruku je uredio Iva Piva -- 19.8.2009 22:46:21 >

(Odgovor članu anaxx)
  Neposredna veza do poruke: 6
19.8.2009 15:07:39   
lavica81
e svašta. isto mi je žao žene, očito da je ozbiljno bolesna
a za novinare: e neka su ispali budale kad ne provjeravaju izvore

< Poruku je uredio Iva Piva -- 19.8.2009 22:46:35 >

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7
19.8.2009 15:09:17   
anaxx
IZVORNA PORUKA: lavica81

e svašta. isto mi je žao žene, očito da je ozbiljno bolesna
a za novinare: e neka su ispali budale kad ne provjeravaju izvore

nadam se da se to ne odnosi i na mene...user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Iva Piva -- 19.8.2009 22:46:55 >

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 8
19.8.2009 15:11:03   
natalijax
cula sam,a neznam meni je to lijepo ali malo i joj kak ce ta mama da sve to izdrzi

< Poruku je uredio Iva Piva -- 19.8.2009 22:47:13 >

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 9
19.8.2009 16:25:16   
maja
a eto i nate kao grom iz vedra nebauser posted image user posted image user posted image  zezam se natalija, nemoj zamjeriti

< Poruku je uredio Iva Piva -- 19.8.2009 22:47:31 >

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!