Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: EP: navijačka oprema i rekviziti 5.6.2008 13:54:13
|
|
|
|
cokolada
|
ne spremam se nista posebno, mm skuplja rekvizite, u potrazi smo za bodic za zvrkica, pa ako znate gdje ima za kupiti, pisite! mm ide na utakmicu a ja i zvrkic cemo doma napraviti atmosferu koliko nam uspije.
|
|
|
|
RE: EP: navijačka oprema i rekviziti 5.6.2008 13:59:51
|
|
|
|
ZVRK
|
mogu ti provijeriti da li ima za manje ,dresove i dr imaju u plodinama
|
|
RE: EP: navijačka oprema i rekviziti 5.6.2008 14:02:40
|
|
|
|
tonkica
|
Moj mm radi baš u nedjelju od 6 navečer, a naši tad trebaju igrat prvu tekmu. Pa si danas baš gruntam di ću ju ja gledat i s kim. Baš bez veze! Bum vjerojatno otišla svojima, pa ju odgledala s njima. Naravno, kad naši igraju, tekme se ne propuštaju! Navijat se mora za naše.
|
|
|
|
RE: EP: navijačka oprema i rekviziti 5.6.2008 14:04:05
|
|
|
|
tonkica
|
P.S. Već sam promijenila melodiju na mobu, pa mi se deru Connect i Zaprešić boysi: Samo je jedno...
|
|
|
|
RE: EP: navijačka oprema i rekviziti 5.6.2008 14:11:03
|
|
|
|
mirna
|
Pretpostavljam da si mislila na mene F.J.: možeš misliti kako sam tužna da slo nije plasirala... tri noći nisam spavala od tuge... Naravno ćemo i ja i Elena navijati za Hr ( da mi ne oduzmete dozvolu za boravak) ... ) rekviziti: mali je dobio zastavicu od dede. treba nam još samo pive i čipsa...
|
|
|
|
RE: EP: navijačka oprema i rekviziti 5.6.2008 14:14:04
|
|
|
|
Elena
|
potpisujem Mirna,ja cu navijati za Hrvatska,a evo bas sam pitala mm on bice za Njemacka.E nece on,vidjece kako i ja znam navijati
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2008 14:40:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2008 14:41:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: EP: navijačka oprema i rekviziti 5.6.2008 14:49:34
|
|
|
|
maja
|
Ja ću naravno gledati utakmice, ali samo kad naši igraju i to doma sa mužem! A bodić smo kupili u mtč-u, ne znam jel ima kod vas, a imaju i bodiće i majice i hlačice.
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: EP: navijačka oprema i rekviziti 5.6.2008 16:21:23
|
|
|
|
Puli
|
gledamo samo naše i polufinala i finale tata danas majicu dobio,ja imam šeširić i još će curka dobiti bodić zvat ćemo ekipu i podružit se malo uz pivicu i gricke
|
|
|
|
RE: EP: navijačka oprema i rekviziti 6.6.2008 12:44:10
|
|
|
|
božica
|
vidiš vidiš-mogli bi mi kupiti majicu i bodić a imamo onu ruku pljeskalicu s kojom viki plješće kada gleda crtiće i zastavicu-a gdje ćemo biti to neznamo vjerojatno DOMA
|
|
|
|
RE: EP: navijačka oprema i rekviziti 6.6.2008 12:50:31
|
|
|
|
koka
|
Ja I Roko imamo pamučnu majicu na kockice kupljenu na štandu. 50kn. Kape u konzumu 19,99. Pive, čips za društvo i naprijed naši. Ili kod nas ili kod kumova, vidjet ćemo. Bitno da se družimo .
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!