|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   EU - da ili ne?
5.1.2010 17:10:06   
kanader
da li ste jedan od fanova ulaska naše zemlje u eu ili ste skeptik??zašto mislite da bi Vam bilo bolje??ili lošije??user posted image user posted image

< Poruku je uredio tikica_69 -- 5.1.2010 19:43:35 >

letio sam nekad, letio i ja...imao sam krila ,krila leptira
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: EU???da ili ne
5.1.2010 17:11:41   
Ninaa
Pa ja baš nisam neki fan ulaska u EU jel ne vidim da će nam biti nešto bolje. Ovisi kak će staviti tečaj Eura i kune kod zamjene, ali na primjeru Njemačke di imamo puno prijatelja sve je puno puno skuplje i puno lošije žive od kad je uveden Euro.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 2
5.1.2010 17:14:00   
lueman
pa meni se istobaš ne žuri u euuser posted image nekak mislim da je sve to samo velika propaganda a ne vidim baš neke velike dobrote ovih koji žive u zemljama eu??nije baš da im je super

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 3
5.1.2010 17:20:46   
mirna
U slo se nije bas puno promijenilo, osim da su nakon uvodjenja Eura skocile cijene.. Meni je ipak super to sto mogu u austriju ili bilokuda bez da pokazujem dokumente na granici i sa istim novcima. To sto nema granica  (samo da jos padnu one sto se tice zaposljavanja) je meni najveci plus u EU. Super mi je sto bude dijete moglo obrazovati se ili raditi gdje bude htjelo.

Sto se tice situacije u HR, mislim da bi politicarima dobro doslo malo vanjske kontrole, barem onima koji se jos uvijek ne pridrzavaju zakona, koji su korumpirani i slicno...

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 4
5.1.2010 17:26:31   
dominik
potpisujem mirnu...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 5
5.1.2010 17:27:59   
kanader
ok. ali zar je najveći problem pokazati putovnicu na granici i promjenit kune u eure???a ako imaš novaca dijete se može školovati bilo gdje. usudio bih se reći da je koncept našeg visokog obrazovanja vrlo kvalitetan, na stranu sad financijske dubioze koje su vezane na to ...misolim da ćemo postati nova rumunjskauser posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
5.1.2010 17:32:35   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 7
5.1.2010 17:34:27   
pincirotvajler
ja mislim da nas može spasiti samo neki bogati šeik kad nas kupiuser posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
5.1.2010 17:40:29   
lueman

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Mislim da bismo ulaskom u EU imali više prednosti nego nedostataka. Već smo uveli reda u zemljišne papire, donijeli neke korisne zakone ili izmijenili one zastarjele pod pritiskom EU.
Vezale bi se ruke pojedinim rođama koje žare i pale Hrvatskom. Smanjila korupcija i pooštrilo poštivanje zakona.
Naravno da takvo ujedinjenje ima i svojih nedostataka(jer nisu baš svi njihovi zakoni bistri),ali mislim da ima više pluseva.

Čega se trebamo bojati,zemlju smo ionako rasprodali,vlada totalni kaos i malo reda nam ne bi škodilo.

potpisujem te cvrle u ovom dijelu da smo napravili puno toga, ali to bi se trebalo raditi svakih 20-tak godina, a ne da su papiri od NDH u katastru i sl.stvari. to je trebalo napravit kad se krenulo s samostalnom državom a ne da smo većinu zakona ko telci preuzeli iz jugeuser posted image nisam mišljenja da nam netko stran treba doći i reći kak treba raditi u svojoj zemlji....bojim se toga jer imamo puno toga (većinu smo doduše kak veliš uspješno rasprodali po kunu), i glupo je da ne znamo sami napravit reda u svom dvorištu

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 9
5.1.2010 17:41:56   
kanader
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Mislim da bismo ulaskom u EU imali više prednosti nego nedostataka. Već smo uveli reda u zemljišne papire, donijeli neke korisne zakone ili izmijenili one zastarjele pod pritiskom EU.
Vezale bi se ruke pojedinim rođama koje žare i pale Hrvatskom. Smanjila korupcija i pooštrilo poštivanje zakona.
Naravno da takvo ujedinjenje ima i svojih nedostataka(jer nisu baš svi njihovi zakoni bistri),ali mislim da ima više pluseva.

Čega se trebamo bojati,zemlju smo ionako rasprodali,vlada totalni kaos i malo reda nam ne bi škodilo.

da baš smo uveli red, ne zna se tko pije a tko plača

Neposredna veza do poruke: 10
   [Obrisani korisnik]
5.1.2010 17:45:15   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu kanader)
  Neposredna veza do poruke: 11
   [Obrisani korisnik]
5.1.2010 17:48:41   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 12
   RE: EU - da ili ne?
5.1.2010 19:42:42   
tikica_69
Kanader kazes....hm.....previse mi vuce na Sanader. Mislim da se na ovoj temi bojim reci svoje misljenje user posted image

< Poruku je uredio tikica_69 -- 5.1.2010 19:43:03 >

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 13
5.1.2010 19:51:16   
Thea
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Kanader kazes....hm.....previse mi vuce na Sanader. Mislim da se na ovoj temi bojim reci svoje misljenje user posted image

Tikice čitaš mi misli!!user posted image Bolje da šutim!!user posted image A i potpis me sjeća na njega: letio sam nekad, letio i ja...imao sam krila ,krila leptira.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Thea -- 5.1.2010 19:52:09 >

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 14
6.1.2010 12:22:00   
Bebys
dobro ti nama dosao i ostao ....trebamo muskog svijeta malo ovdje...user posted image   mislim da si musko ili???a sto se tice EU...za mali obicno svijet nista se nece promijeniti JER DA BI NETKO MOGAO ICI VAN RADITI U DRUGU DRZAVU EU mora proci 10 godina clanstva onda je to moguce tek i to ako ta drzavu u kojoj zelis raditi to DOPUSTI...ostalo skolovanje nije potrebno BITNO JE DA IMAS LOVE mozes se skolovati gdje god hoce.dalje, EURO nikako uzeti jer vec jadan standard u HR ce jos vise pasti jer nemoze pratiti ostale drzave po standardu ( a bojim se da ce nasi mulci koji se uvlace u dupe to prvo uciniti nazalost) samo ce biti jos veca SIROTINJA...to se dogodilo u sve drzave kad je jedna njemacka rekla da je ekonomija pala njima nakon EURA i povisile se cijene kako onda nece u HR.dalje, zakoni EU su liberalni i nisu bas o.k.moraju se uskladiti zakoni koliko toliko...ONO LIBERALIZAM NA SVE STRANE....a to ce neki debelo koristiti...jedino POZITIVNO STO VIDIM...je lova koju ce hr. dobivati kao podrsku jer je zemlja u EU. nece se morati raditi PUTOVNICE....i mislim da ce CARINA biti snizena na minimun ili cak neznam nesto sitno...za neke stvari....ovo nisam tocno provijerila ali mislim da je tako za carinu...i ono jedino bitno STO HR. KONACNO TU GLUPU BIROKRACIJU ili ti papirologiju mora HITNO SMANJITI I SVE PROCESE UBRZATI od posvajanja djeteta do zemljista i knjiga i sve,....sve ...sve...srediti VELIKA METLA I REDA...TO JE JEDINO POZITIVNO JAKO...

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 15
11.2.2010 17:28:35   
Bebys
Borba za jednakostMožemo u EU tek kada prihvatimo prava gejeva
user posted image Europski parlament prihvatio je Rezoluciju o napretku RH u kojoj se prvi puta izravno ističu prava lezbijki, gejeva, biseksualnih i transrodnih (LGBT) osoba kao jedan od kriterija za završetak pristupnih pregovora s EU-om.

Swoboda: RH može ove godine završiti pregovorevišeOd Vlade Republike Hrvatske, kako stoji u Rezoluciji, traži se da ''osudi i procesuira političku mržnju i nasilje protiv manjina i poziva na provedbu Zakona o suzbijanju diskriminacije''. Kao negativan primjer i razlog za zabrinutost ističe se nasilje na Zagreb Prideu 2009. godine.

Austrijska europska zastupnica Ulrike Lunacek, inače gošća Zagreb Pridea i sudionica Povorke ponosa 2008., izjavila je nakon usvajanja Rezolucije da je izuzetno važno što je Europski parlament izričito naglasio da se ''antidiskriminacijski standardi moraju primjenjivati u zemljama kandidatkinjama''. Lunacek se pozvala i na razgovor s novim europskim povjerenikom za proširenje Štefanom Fueleom koji je ''obećao punu potporu u ovom pitanju''.

Osudu homofobnog nasilja od strane izvršnih vlasti, kako gradskih tako i državnih, Zagreb Pride tražio je svaki put kada su se događali zločini iz mržnje prema LGBT osobama, no izričite i bezrezervne osude od vlasti u RH do sada nikada nismo imali prilike čuti.

Postupanjem izvršnih vlasti prilikom dopuštanja tzv. ''antigay skupa'' na dan Povorke ponosa LGBT osoba 2009. u EU se poslala slika Hrvatske u kojoj se toleriraju nasilni skupovi, potiče govor mržnje i nasilje, poziva na kršenje zakona i ustavnog poretka Republike Hrvatske, kao i temeljnih europskih vrijednosti.

Zagreb Pride optužuje zagrebačku policiju i Ministarstvo unutrašnjih poslova da su toleriranjem tzv. ''antigay skupa'' od strane jedne marginalne vanparlamentarne stranke i jedne neformalne grupe građana legalizirali otvoreno iskazivanje mržnje i fašizma na ulicama i trgova glavnoga grada zemlje pristupnice u EU.

''Zbog izostanka javne političke osude homofobije i zločina iz mržnje od strane izvršnih vlasti, uključujući i izostanka konkretnih mjera za suzbijanje svakodnevnog nasilja prema LGBT građankama i građanima Republike Hrvatske, te sve težim propustima policije, Zagreb Pride će i dalje činiti sve u našoj mogućnosti da se takva praksa ne ponovi'', stoji u priopćenju Zagreb Pridea.

Net.hr
11.02.2010.TOLIKO O EUROPSKOJ UNIJI...boze sacuvaj...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 16
11.2.2010 17:31:39   
ejmama
Mislim da nismo spremni, puno će ljudi spasti na prosjački štap zbog zakona i propisa, najprije mislim na male obiteljske obrte, seljake, privatnike.

H 07 E 09

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 17
11.2.2010 17:35:01   
Bebys
tocno...ej mamagledaj samo IRSKU recimo mnoge stvari nije zeljela prihvatiti i to je referendumom i potvrdjeno..nezele mjenjati svoj zakon...sto treba postivati..norveska zbog toga a i svica nisu ni usle u EU..a bedasta hr. misli da je uhvatila boga za bradu ako udje u EU..e pa tek ce onda vidit sta je jad i bjeda... 

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 18
11.2.2010 17:36:53   
Bebys
svedska NE ZELI EURO fala bogu jer bi mnogi pali na prosjacki stap EURO nije dobra valuta...bas sam neki dan citala o tome...a i gledaj samo IKEA kad se u zagrebu otvori...koliko malih poduzetnika ce propasti...od cega ce ljudi zivjeti...user posted image a tek EU mnoge druge velike gigant trgovine ce doci...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!