|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Fakultet Engleskog jezika u Zadru
18.6.2010 22:26:10   
Ruža
Cure ima li koja da je strudirala taj faks po starom programu? Ili da znate nekoga da ga je studirao?
Kuma mi treba diplomirati do 9. mjeseca i ostao joj je jedan ispit, kako je stari profesor otišao, neki novi je preuzeo njegov kolegij za njih par koji su ostali po starom. Sad nikako ne može doći do popisa literature, rekli su joj da prof. pita po staroj skripti, a ona ju nigdje ne može naći. Novi profesor ne zna koji popis literature bi joj dao, uglavnom ludnica.
Radi se o skripti Američko pjesništvo 20. stoljeća, kod prof. Valčić, pa ako ju netko ima ili zna nekoga tko je studirao taj smjer bila bih vam zahvalna za pomoć.user posted image

Samo luda mama...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Fakultet Engleskog jezika u Zadru
19.6.2010 9:16:36   
Bebys
prvi puta cujem...

di ste zadranke...ima li tko....

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2
19.6.2010 11:29:20   
Ruža
Baš nitko?user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
19.6.2010 11:33:18   
ZVRK
si probala uguglati da li ti šta napiše???

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 4
19.6.2010 11:40:49   
curice
znam za tu Valčićku-bila je grozna(bar su tako studenti pričali),al ne znam nikoga tko je tada studirao engleskiuser posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 5
19.6.2010 22:52:31   
ELISABETH
draga moja rado bi ti pomogla,ja sam to završila ali sam slušala pjesništvo a ne roman...
sad sam zivkala par cura koje su bile samnom na godini, i polagale su taj kolegij al njima to nije predavala Valčićka...baš mi je žao da ti ne mogu pomoći user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 6
20.6.2010 12:12:13   
Ruža
IZVORNA PORUKA: ELISABETH

draga moja rado bi ti pomogla,ja sam to završila ali sam slušala pjesništvo a ne roman...
sad sam zivkala par cura koje su bile samnom na godini, i polagale su taj kolegij al njima to nije predavala Valčićka...baš mi je žao da ti ne mogu pomoći user posted image

Imate li ikakvu skriptu vezanu za taj predmet? Stvarno bi vam bila zahvalna, jer je jadna već luda.
Ovaj novi joj neće dati popis literature, ni bilo kakve upute vezane za ispit, a ona mora diplomirati do 9 mj. Jer inače gubi prava.
Gdje god je pitala nitko nema ništa.user posted image
I ona je slušala isto pjesništvo.

< Poruku je uredio Ruža -- 20.6.2010 12:15:06 >

Samo luda mama...

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 7
20.6.2010 15:05:06   
ELISABETH
nažalost nema nitko ništa,ja posudila skripte jednoj curi koja je sad otišla živiti negdi vani a moje cure s faksa kažu da su pobacale sve....stvarno mi je žao...
a da ode predstojniku katedre,nisam više ni sigurna tko je sad na tom mjestu pa da moli za pomoć?
stvarno nemam drugu ideju user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!