|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Fobije
25.7.2008 16:08:21   
njanja
Evo drage moje..ja sam vam detaljno povjerila svoj STRAH OD SIRA user posted image  (http://www.ringeraja.com.hr/forum/m_21977/mpage_1/key_/tm.htm#22218) kakve vi strahove imate?

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Fobije
25.7.2008 16:33:38   
maja
žao mi te je, ali je strašno smiješnouser posted image

Ja se užasavam mostova, koče mi se noge kad ih prelazim i rijeka i mora ispod njih, grozno, pogotovo ne volim one musave , sive vode!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2
25.7.2008 16:36:28   
troubled
bojim se zubara....user posted image
uvijek netko mora ići sa mnom...
kad ide kći onda glumim "majku hrabrost"
ako ne ide ona, onda vodim TATU....MOGA TATU!!!!
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 3
25.7.2008 16:37:27   
njanja
Pa svima je smiješno....to je najgore od svega....A da mi ga staviš pod nos, pobjegla bi ko blesava....Eto, ja za razliku od tebe, obožavam mostove, totalno su mi romantični....

-Tagore-

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
25.7.2008 16:38:05   
njanja
Troubled, ZAKON SI

-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 5
25.7.2008 17:46:38   
božica
a ja nekako što sam starija bojim se stvari kojih se ko klinka nisam bojala-bojim se VISINA

< Poruku je uredio božica -- 25.7.2008 17:47:15 >

idem micat rit...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 6
25.7.2008 19:34:30   
Ruža
Troubled legenda si!user posted image user posted image  Tatu za ruku i nema straha u potpunosti te razumijem...
Ja imam fobije od zmija,glista i crvi. Ni na slici ih ne smijem vidjeti.user posted image  Toliko da zadnjih godina izbjegavam prirodu u kojoj nema ceste ili širokog puta.user posted image  Nek ja vidim oko sebe, što je sigurno, sigurno.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 7
25.7.2008 22:11:58   
tiha
ja se bojim svih kukaca cak i pauka a nesmijem cuti foliju onu sjajnu kosa mi se na glavi dize!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 8
25.7.2008 22:14:58   
Candy
Ja nemam neke posebne strahove takvog tipa...jedino se bojim bolesti ali i visine ...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 9
25.7.2008 22:17:40   
mirna
letenje u avionu: nije baš da bi histerizirala, ali jedva čekam da dođem natrag na zemlju..

mrzim pantagane...i otrovne zmije... i prestraše me miševi

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 10
25.7.2008 22:51:40   
Anoniman
Ja se uzasno bojim visine, pogotovo kad moram silaziti po milijun stepenica i gledati dolje... uh! Kad sam silazila s kupole sv. Petra, copila sam se casnoj za haljinu i nisam ju pustala do dolje! user posted image
To mi je jos od djetinjstva, kad su gradili kucu i trebala sam se spustati po ljestvama, uvijek me je bila panika.
Tak sam se jedno ljeto popela na tobogan na plazi na Losinju i nisam se usudila spustiti, makar sam imala i masku i peraje; svi su mi se smijali, a ja se guram natrag, kud sam se i popela. Znam da je smijesno, ali si nisam mogla pomoci!user posted image

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 11
26.7.2008 12:58:06   
ZVRK
ja se užasno bojim MIŠEVA.znam da je manji od mene,ali....... jednom mi je došao u moju sobu na 8 katu i nisam ga mogla uhvatiti 4 dana.ta 4 dana sam slala moju mamu da mi ide u sobu po ono šta bi mi trebalo.naravno da nisam mogla spavati u sobici nego na kauču

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12
26.7.2008 13:30:19   
tina1602
ja se užasno bojim visina....
i u zadnje vrijeme sam skužila na moru, ne idem u dubinu  u kojoj ne mogu stat, bojim se da me neto ne šćapi za noge user posted image user posted image user posted image user posted image

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 13
26.7.2008 13:33:14   
tiha
IZVORNA PORUKA: tina1602

ja se užasno bojim visina....
i u zadnje vrijeme sam skužila na moru, ne idem u dubinu  u kojoj ne mogu stat, bojim se da me neto ne šćapi za noge user posted image user posted image user posted image user posted image

to se i meni dogada ali na bazenima sam u duboko m i na moru isto ali osjecam neki strah a pogotovo od sinoc gledala sam onaj film zmijske glave uzas

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 14
26.7.2008 13:38:39   
tina1602
zadnji pu kad smo bili prošle godine na moru. držala sam se za mma  user posted image user posted image user posted image

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 15
26.7.2008 13:45:36   
Wukovarka
Ja se bojim kucnih pauka....
to je jedino! Pogotovo oni sa velikim nogama...ufff..stresem se sva..kad ga vidim...samo se cuje vriska i zovem mm..on ga ubije pa me ganja po kuci s njim...dodje mi da zaplacem.
A ostaloga...volim cak i miseve user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 16
26.7.2008 13:48:33   
tiha
necete vjerovat ali mm kupi paucinu sa zidova ja bi umrla da to moram tamo gore sam vec napisala da se bojim kukaca

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 17
26.7.2008 13:51:55   
koka
Pauci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mrzim ih, čak stranice u enciklopediji preskačem tamo di su oni.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 18
26.7.2008 13:54:17   
Wukovarka
Odvratni su..znam da se oni vise nas boje...ali ...user posted image   ovako izgledam kad ga vidim da se pomakne pa makar i milimetar

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 19
26.7.2008 14:00:25   
tiha
i mene moj vija s paukovimauser posted image

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 20
28.7.2008 9:14:45   
lenny
Nemojte se smijati, ali ja se bojim ... krave user posted image  Nemam pojma zašto, ali tako je.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 21
   [Obrisani korisnik]
28.7.2008 10:15:16   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lenny)
  Neposredna veza do poruke: 22
28.7.2008 10:22:37   
Elena
joj cure mozda bi vam moj strah biti i cudan ali ja se ne boim puke,vec ih hvatam,i zaista se ne boim visine ili dr.strahove koje ste napisale ali zato strah da ce se desiti nesto lose,uf uzasava me taj strah i srce mi se zaledi i mislim da cu se ugusiti,a sad kad se rodila Martina joj pa taj strah je tako veci,user posted image ali sreca da se javlja od vreme na vreme inace bi ja bila fiu,fiuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 23
28.7.2008 10:50:44   
MILLA
ja se užasavam od pomisli da sam negdje u oceanu,da je mrak i da sam sasvim blizu OGROMNOG broda...sama. fuj!sva se naježim. inače nemam nekih strahova.drčim se onog "pazi čega se bojiš,da se ne ostvari.... tako da sam se kroz godine rješila strahova koji su mi krali ljepe trenutke.mm misli da sam "prehrabra" ali ja se volim baciti i boriti sa onime što me želi zakočiti. to je meni izazov.

< Poruku je uredio MILLA -- 28.7.2008 10:52:52 >

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 24
28.7.2008 11:16:41   
Dora04
ja nemam baš nekih velikih fobija, ali se bojim igle. kad moram vaditi krv, sva se sledim. Sva sreća da imam "zahvalne" žile pa to brzo obave.
Kada sam bila na amniocentezi doktor je rekao evo gledajte ovdje na monitoru kako vadimo plodnu vodu, a meni slabo.
Ja definitivno ne bi mogla biti narkomanka sve i da hoću.user posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!